Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-248 από 248.
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαEδω κολλαει κ δεν παει παρακατω... IMG_20150915_202744.jpg image post Ποια miui rom ειναι αυτη που παιζει στο redmi note 2??H ειναι ιδια για ολα τα μοντελα,δηλ η 5.9,11 κανει για ολα??
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαTα vista εχω!!Μπα usb 3 δεν ειναι με τιποτα!!Ολα τα εκανα,την μετονομασα σε υpdate.zip,τζιφος!!update σκετο παλι τζιφος!!Εκανα υpdate τους drivers γιατι κατι εβλεπε σαν redmi απο την διαχειρηση συσκεων,επαννεκκινηση το pc αλλα ματαια!!Δεν λεει να το δει με τιποτα!!Κατεβασα το Mi pc suite,connect αλλα κολλαει στο 50%!! Αν το τηλέφωνο μπαίνει στο MIUI, (δεν θυμάμαι τί είπες) έστω και στο παλιό, μην το πειράζεις. Πρώτα κάνε τον υπολογιστή σου να το βλέπει σαν αποθηκευτικό χώρο, ενώ το έχεις κανονικ…
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαKαλησπερα κ παλι Προσπαθησα να κανω αυτη την διαδικασια αλλα συνδεοντας το κινητο στο υπολογιστη δεν το βλεπει καθολου(εχοντας κατεβασει οτι xiaomi usb drivers εχω βρει) ωστε να μπορεσω να περασω την rom στην sd,οποτε εγω τι εκανα??Συνδεσα το tablet me to laptop οπου ειδε την sd σαν αφαιρουμενο δισκο,μετονομασα την rom απο xiaomi-miui-hellas......GTV-5.9.11 σε update.zip,την εκανα copy paste στην καρτα sd,εκανα ασφαλη καταργηση την εβγαλα κ την εβαλα στο κινητο!! Πατησα volume up συν το power bu…
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΝαι δεν εχω κατεβασει καμια ελληνικη Rom!! Ποια Rom ειναι καταλληλη για το κινητο??stable η developer??ποια να κατεβασω?? Ζητω 1000 συγνωμμη για τις ερωτησεις αλλα δεν εχω ασχοληθει ποτε με το αντικειμενο!!! Πραγματικα μου φαινεται βουνο!!Αν υπαρχει καποιος/α απο Θεσσαλονικη ππυ μπορει να το κανει με την αναλογη αμοιβη φυσικα θα του ημουν ευγνωμων!!
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΝαι φιλε εχεις δικιο!!Απλα σημερα το πηρα κ εμεινα χωρις τηλεφωνο!!Ανοιγει αλλα κολλαει στο στο σημειο που ειναι μαυρη η οθονη κ γραφει στο κεντρο Μi κ στο κατω μερος powered by android!!
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΤο θεμα ειναι οτι δεν ανοιγει το κινητο για να κανω την διαδικασια αναβαθμισης της rom!!
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΔεν εχω ιδεα απο αυτα!!Πως μπορω να το κανω,υπαρχει καποιος οδηγος??
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΚαλησπερα κ απο μενα!!Σημερα πηρα στα χερια μου το redmi note 2!!Ωραιο φαινεται αλλα η ελληνικη γλωσσα(γραμματοσειρα) ειναι για τα αναθεμα!!Πηγα να κατεβασω μια γραμματοσειρα,παταω download,μετα apply,γραφει οτι πρεπει να κανει reboot,παταω οκ κ απο εκεινη την ωρα δεν ανοιγει!!κολλαει στην αρχικη οθονη που γραφει Μi κ απο κατω power by android!!Τι παιχτηκε κ τι μπορω να κανω?? Ευχαριστω εκ των προτερων...