Εγώ περιμένω εδώ κ 45μερες μία nohon bm 45 μέσω bpost.Το 90% των αγοραστών απο τον πωλητή στο aliexpress ήταν πολύ ικανοποιημένοι με τον χρόνο παράδοσης(κάτω από 30μερες).Σε μένα σαν να άργησε λίγο παραπάνω... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από geomos: “Παράθεση από billucky: “Σίγουρα δεν φταίνε,εκτελεστικα όργανα είναι αλλά να κάνουν κ σωστά την δουλειά τους by the book!!!K φυσικά να μη κάνουν τα στραβά μάτια σε δεματα δικών τους γιατί ξέρω περιπτώσεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να κάνουν τη δουλειά τους by the book? Καταλαβαίνεις ότι αν δουλεύουν 100% με το γράμμα του νόμου δεν θα έμπαινε κινητό στη χώρα γιατί 9 στα 10 δεν έχουν ούτε ce ούτε πιστοποίηση από ευρω…
Σίγουρα δεν φταίνε,εκτελεστικα όργανα είναι αλλά να κάνουν κ σωστά την δουλειά τους by the book!!!K φυσικά να μη κάνουν τα στραβά μάτια σε δεματα δικών τους γιατί ξέρω περιπτώσεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μακάρι να μας περίσσευαν κ να τα περνάμε όλα από εδω,σε λογικές τιμές όμως αλλά τώρα κοιτάμε πως να γλιτώσουμε κάνα € για να πληρώσουν του φόρους που έχουν βαλει που κ παλι δεν φτάνουν!!!Α@@@@.... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παραθέτω ένα print screen από τον εν λόγω πωλητή.Αν θεωρηθεί διαφήμιση ας διαγράφει από τους διαχειριστές.bb4df8731e4ff337f6f1d9f68e3226ea.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από kyrgeo1978: “@billucky αλλάζω την τελευταία γραμμή του προηγούμενου μηνύματος μου αν πιστεύεις ότι σε έθιξα. "Μακάρι να διάβασα λάθος" Ούτε τον έξυπνο παριστάνω ούτε τον ειδικό. Δες όμως τι γράφει ο πίνακας με τις μεθόδους αποστολής και τον εκτιμώμενο χρόνο παραλαβής. Δες τι γράφει στην τρίτη γραμμή Seller's shipping Method.” Μην αγχωνεσαι,ολα καλά!!!Το ξεψειρισα καλα το μαγαζάκι του,το είδα αυτο που λες αλλά στο Seller shipping method έχει κάπου διευκρινήσεις(τρόπος κ χρονος αποστο…
Λέω ότι διάβασα!!Κ επίσης αναφέρει ότι Από Κινα-Γαλλια κάνει από 1-3 μερες κ μετά από Γαλλια μέχρι τον τελικό προορισμό από 4-7 εργάσιμες!!Μακάρι να είναι όπως τα λέει αυτός!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από scorpio3: “Παράθεση από billucky: “Θα δείξει!!Ή από eglobal ή από αυτον. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” δεν ψήνεστε για to2c??” Εγώ που τους ρωτησα στο to2c αν με την μέθοδο sf eu express αποφεύγω το τελωνείο δεν μου έδωσαν ξεκάθαρη απάντηση οπότε αν κ εγώ πάρει 5κινητα απο εκεί δεν θέλω να το διακινδυνεψω. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Eγω πάντως που σκέφτομαι να δώσω το RN2,εφοσον το to2c δεν μου έδωσε ξεκάθαρη απάντηση αν ή sf eu express είναι τριγωνική θα παραγγηλω από αυτόν στο Αliexpress. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
To Alipay είναι ανώτερο κατά την άποψή μου!!Έχω πάνω από 80αγορες στο aliexpress,δεν είχα ποτέ θέμα!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραία. ΤONKE είναι ή ονομασία από το κατάστημα!!!Στέλνει από κινα-Γαλλια,εκτελωνιζονται εκεί κ μετά επαναπροώθηση για τον τελικό προορισμό του παραληπτη.Παρατηρησα ότι έχει κ σχετικά καλές τιμές. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk