Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.

• Βρε παιδια εχω βαλει στο Mi5 την global 8.2.1.0 με fastboot αλλα δεν μου αρεσει καθολου. Αργει πολυ το gps, εχω αρκετο lag στο τηλεφωνω και βεβαιως το προβλημα με το playstore που δεν βρίσκει το wifi. Πως μπορω να βρω την προηγουμενη global 8.1.4.0 fastboot που δεν ειχα κανενα προβλημα και να την περασω στο κινητο; Οχι σε recovery μορφη αλλα σε fastboot rom θελω.

• Δεν ξερω με τρωει το χερι και σκεφτομαι κατι αλλο. Σκεφτομαι να κατεβασω απο την fastboot global developer και να την περασω με το mi flash.

• Καλησπερα σε ολους. Να ρωτησω εγω κατι βρε παιδια. Εχω το mi5 με ξεκλειδωτο bootloader και εχω stable 8.2.1.0 και στεφτομαι να βαλω καποια απο της αλλες 2 rom που ειναι στα downloads, την 7.3.16 η την 6.10.27. Ποια η διαφορα βρε παιδια; Εσεις ποια μου προτεινεται;

• Παράθεση από dimitrisarta: “Βρε παιδια να ρωτησω και εγω κατι. Εχω την ελληνικη XTRV 8.1.1.0 stable και θελω να βαλω την global 8.1.2.0 stable. Κανω την διαδικασία με το miflash και μεσω fastboot. Ο υπολογιστης βλεπει κανονικα το κινητο μεσω του miflash, και οταν παταω flashall η διαδικασια και η μπαρα πρασινιζει σε 1 δευτερολεπτο και οταν ανοιγω το τηλ δεν εχει γινει τιποτα. Τι φταει βρε παιδια και δεν μπορω να περασω την globalΠαι ” Παιδια ολα ενταξει τελικα. Μολις εκανα restart τον υπολογιστη…

• Βρε παιδια να ρωτησω και εγω κατι. Εχω την ελληνικη XTRV 8.1.1.0 stable και θελω να βαλω την global 8.1.2.0 stable. Κανω την διαδικασία με το miflash και μεσω fastboot. Ο υπολογιστης βλεπει κανονικα το κινητο μεσω του miflash, και οταν παταω flashall η διαδικασια και η μπαρα πρασινιζει σε 1 δευτερολεπτο και οταν ανοιγω το τηλ δεν εχει γινει τιποτα. Τι φταει βρε παιδια και δεν μπορω να περασω την global;

• Βρε παιδια τωρα αλλο προβλημα. Δεν μπορω να συνδεθω στο mi account. Συνεχεια μου λεει οτι ο κωδικος η ειναι λαθος ο κωδικος επαληθευσης. Απο τον υπολογιστη μου μπαινω κανονικα στον λογαριασμο μου.

• Λοιπον ολα καλα, εκανα εγκατασταση παλι την rom με adb γιατι με το otg δεν μου το εβλεπε ο twrp. Ολα καλα παιδια σας ευχαριστω για την βοηθεια σας.

• Ο υπολογιστης μου δεν το βλεπει το κινητο οταν το συνδεω και ειμαι στο twrp. Otg στικακι εχω αλλα τωρα δεν το βλεπω το στικακι με το twrp ενω πριν το εβλεπα κανονικα γιατι εκει ειχα ταινιες και της εβλεπα στο κινητο.

• Μπορω να μπω σε twrp αλλα δεν υπαρχει μεσα η rom γιατι με τα wipe που εκανα διαγραφηκε.

• Λοιπον παιδια την βοηθεια σας. Εκανα μια καλη πατατα στο κινητο μου το MI5. Ειμαι με ελληνικη stable 8.0.10.0 κατεβαζω την καινουργια rom την 8.0.12.0 στο κινητο μου και κανω επανεκινηση σε twrp και κανω την εξης βλακεια κανω wipe ολα, sestem, data, sdcard, format τα παντα ολα εκανα και κανω επανεκινηση χωρις να κανω εγκατασταση την καινουργια rom, και τωρα εχει περιπου μιση ωρα εχει κολλησει στο λογοτηπο mi οταν το ανοιγω. Τι κανω βρε παιδια;

• Λοιπον παιδια την βοηθεια σας. Εκανα μια καλη πατατα στο κινητο μου το MI5. Ειμαι με ελληνικη stable 8.0.10.0 κατεβαζω την καινουργια rom την 8.0.12.0 στο κινητο μου και κανω επανεκινηση σε twrp και κανω την εξης βλακεια κανω wipe ολα, sestem, data, sdcard, format τα παντα ολα εκανα και κανω επανεκινηση χωρις να κανω εγκατασταση την καινουργια rom, και τωρα εχει περιπου μιση ωρα εχει κολλησει στο λογοτηπο mi οταν το ανοιγω. Τι κανω βρε παιδια;

• Σε ευχαριστώ. Θα προσπαθήσω πάλι το βράδυ και βλέπουμε.

• Μετα από 4 ώρες περίπου ή αναβάθμιση παράξενη ακόμα κολλημένη στο 50,92%. Πήρα την απόφαση και το αποσυνδεω και ευτυχώς το κινητό όλα καλά. Ανοίγει κανονικά και όλα είναι όπως πριν. Τελικά το κινητό είναι με την έκδοση 7.3.3.0.0 και όχι με την 7.3.3.0 Τώρα τη κάνω για να αναβάθμισω το κινητο;

• Τι να κανω να αποσυνδεσω το κινητο απο τον υπολογιστη τωρα που κανει update;

• Την καλησπερα μου και απο εμενα. Εχω ενα προβλημα και εγω. Εχω το Μι5, το αγορασα καινουργιο και ειχε μεσα την 7.3.3.0 Εκανα κανονικα την αιτησι για ξεκλειδωμα, μου ηρθε εκανα και το ξεκλειδωμα, περασα τους οδηγους στο pc, ολα οκ ανοιγω το mipcsuite και μου βρησκει αναβαθμισει την 8.0.10.0 Ξεκιναω την αναβαθμισει και εδω και 2 ωρες περιπου μου εχει κολλησει στο 50,92% Τι γινεται βρε παιδια;