Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 48.
-
με αυτόν εδώ τον οδηγό [i][b]Αν έχετε ήδη την Ελληνική ROM στην συσκευή σας, τότε κάνετε αναβάθμιση ακολουθώντας τον παρακάτω οδηγό. [/b][/i] Αναβάθμιση της ROM. =============== Φεβ 28th 2017, 9:57pm =============== μου έγραψε εγκατάσταση zip επιτυχής και με κόκκινα γράμματα έγραφε κάτω E:unknown command.
-
καλησπέρα, έκανα αναβάθμιση την τελευταία rom στο mi4s και όταν τελείωσε και άνοιξε μου έγραφε σύστημα android there is an internal problem with your device, and it may be unstable until you factory data reset και δυστυχώς η εφαρμογή τάδε σταμάτησε.... και δεν μπορώ να δουλέψω το κινητό γιατί συνέχεια πετάει αυτό το παράθυρο με το δυστυχώς η εφαρμογή τάδε σταμάτησε..... και έχει ως επιλογή να πατήσω ακύρωση και αναφορά. τι μπορεί να έγινε και τι μπορώ να κάνω τώρα για να επανέλθει?
-
καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά. προσπαθώ να περάσω την ελληνική ROM στο mi5 και στο TWRP Recovery όταν μπω και στο βήμα που λέι ότι Στην αρχική οθόνη του TWRP σέρνουμε τα βελάκια δεξιά εκεί που γράφει "Swipe to Allow Modifications"΄δεν μπορώ να το κάνω, δηλαδή δεν σέρνονται τα βελάκια δεξιά.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΕντάξει ολοκληρώθηκε η διαδικασία, τώρα περιμένω το μήνυμα οτι ξεκλείδωσα. Έβαζα ονοματεπώνυμο όπως τις προηγούμενες φορές που το έκανα αλλά αυτό ήθελε μόνο το όνομα. Όπως και να έχει ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Γεια σας και καλές γιορτές.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά. Πήγα να κάνω την αίτηση για να ξεκλειδώσω τον bootloader και εκεί που μου ζητάει όνομα, χώρα και τηλέφωνο μου λέει Please input correct name στο πεδίο του ονόματος. Γιατί?
-
Γεια σας παιδιά, μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Παράγγειλα το Xiaomi Redmi 3S 3GB RAM 32GB ROM 4G Smartphone Gray, για να φλασάρω Official rom ακολουθώ τον συγκεκριμένο οδηγό της πρώτης σελίδας ή μπορώ να ακολουθήσω και αυτόν : Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader). Γιατί εγώ σε ένα mi4s και σε ένα mi5 ακολούθησα αυτόν τον οδηγό και τα έκανα με υπολογιστή 32bit. Σε αυτό το κινητό θέλει υπολογιστή 64bit ή μπορώ να το κάνω με 32…