Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.

• Καλημέρα και ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Βάζοντας ελληνική rom θα είναι όλο το μενού της συσκευής στα ελληνικά? και πέρα απο αυτό υπάρχει κάποιο όφελος στο να εγκαταστήσω την ελληνική ρομ? και θα μπορώ να κάνω άνετα τις αναβαθμίσεις που θα μου εμφανίζει η συσκευή?(απο την στιγμή που και με την παρούσα κατάσταση του λειτουργεί...αξιοπρεπώς.Ζητώ συγνώμη αν οι ερωτήσεις μου φαίνονται παιδικές αλλά όπως αναφέρω και παραπάνω οι γνώσεις μου γύρω απο αυτά τα ζητήματα είναι λίγες.

• Επισυναπτω και την εικονα για περσσοτερη βοηθεια

• Καλησπερα και παλι, θα ηθελα να ρωτησω 2πραγματα: 1.η συσκευη μου που ειναspecial edition με global developer οπως μου ειπατε εχει μενου του οποιου ενα μεγαλο μερος ειναι στα ελληνικα και το υπολοιπο στα αγγλικα. Τι θαεπρεπε να κανω για να ειναι ολο στα ελληνικα και αν αξιζει και 2.προσπαθησα να ανοιξω ενα mail διαφημιστικο απο ασφαλη αποστολεα ομως το κειμενο μου εβγαινε με συμβολα και αριθμους. Υπαρχει κατι που θα μπορουσα να κανω για να διορθωθει αυτο? Ευχαριστω πολυ

• Καλημέρα και πάλι αυτές είναι οι φωτογραφίες που μου ζήτησες (αν και δεν εΊναι και πολύ καθαρές γιατΊ τραβήχτηκαν με ένα παλιό ΝΟΚΙΑ).Σχετικά με τον έλεγχο δεν τον έχω κάνει ακόμη και θα το κοιτάξω άμεσα

• Καλημέρα σας, αφού πρώτα σας διευκρινίσω οτι οι γνώσεις μου γύρω απο θέματα αναβαθμίσεων ROM και λοιπών θεμάτων που συζητάτε εδώ είναι αρκετά περιορισμένες θα ήθελα να θέσω το ερώτημα μου: πριν απο λίγες ημέρες παρέλαβα μια συσκευή redmi note 3 pro ξεκλειδωμένο και με ελληνικό μενού και μου εμφανίστηκε ενα μήνυμα για να αναβαθμίσω το MIUI8 την έκδοση 6.9.9 απο την 6.7.21 που έχει τώρα και θα ήθελα να μάθω αν κάνοντας αυτήν την αναβάθμιση θα εξακολουθήσει η συσκευή να είναι στα ελληνικά ή οχι. Ελ…

• Καλημέρα σας, αφού πρώτα σας διευκρινίσω οτι οι γνώσεις μου γύρω απο θέματα αναβαθμίσεων ROM και λοιπών θεμάτων που συζητάτε εδώ είναι αρκετά περιορισμένες θα ήθελα να θέσω το ερώτημα μου: πριν απο λίγες ημέρες παρέλαβα μια συσκευή redmi note 3 pro ξεκλειδωμένο και με ελληνικό μενού και μου εμφανίστηκε ενα μήνυμα για να αναβαθμίσω το MIUI8 την έκδοση 6.9.9 απο την 6.7.21 που έχει τώρα και θα ήθελα να μάθω αν κάνοντας αυτήν την αναβάθμιση θα εξακολουθήσει η συσκευή να είναι στα ελληνικά ή οχι. Ελ…