Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-14 από 14.
-
Καλησπερα σε ολους. . Μου ηρθς ενα email με πςριεχομενο αναφερομενο στο εν λογω κινητο . . Εχει σταλει σε καποιον αλλο ?
-
Καλησπερα σε ολους. . Μου ηρθς ενα email με πςριεχομενο αναφερομενο στο εν λογω κινητο . . Εχει σταλει σε καποιον αλλο ?
-
redmi note 3 pro
pepos13 - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠαρατηρω μεγαληπτωση της ποιοτητας των εικονων και της καμερας μετα το φλασαρισμα της ρομ. Το χει κανεις αλλος? Υπαρχει λυση?
-
redmi note 3 pro
Μήνυματελος καλο ολα καλα .τα καταφεραμε .! χιλια ευχαριστω σε ολου!!
-
redmi note 3 pro
Μήνυμασευχαριστω για τα φωτα σου αδερφε ! κατι τελευταιο . πως γνωριζομαι αν ειναι developer h stable h global ?
-
redmi note 3 pro
Μήνυμαμε προβληματισε κατι αλλο.. το ανοιξα και ειδα οτι εχει εγκατασταθει ενα supersU ΧΩΡΙς να με ρωτησει . αυτο διαβασα πριν οτι δεν επρεπε να εγκατατσταθει . τι κανουμε τωρα ?
-
redmi note 3 pro
Μήνυμαγια αρχη εβαλα αυτην ποου εμφανισε στις ανακοινωσεις (Miui hellas v8 6.9.22 gtv ) και ευχαριστω γαι τον αναλυτικοτατο οδηγο .! λετε να ειναι ενταξει ? αν οχι μπορω να ακολουθησω τον ιδιο οδηγο να φλασαρω αλλη ρομ η χρειαζεται διαφορετικη διαδικασια τη δευτερη φορα ? πρεπει να ξαναξεκλειδωθει ο bootloader?> σας ευχαριστω ολους για την πολυτιμη βοηθεια
-
redmi note 3 pro
Μήνυμαααχα τωρα καταλαβα . σε ευχαριστω για την επισημανση. μηπως ξερεις και ποια ρομ θα ηταν καλο να βαλω (μετα απο τη γνωση της ρομ που φοραω και τωρα ? )
-
redmi note 3 pro
Μήνυμαεπισης εχω χρησιμοποιησει και εναν οδηγω για αντικατασταση της unofficial se official χωρις jekleidvto βοοτλοαδερ kai περασα την ρομ που φαινεται στην προηγουμενη φωτο . εχει καμια σχεση με το φλασαρισμα της ελληνικης? ( επειδη λεει ο οδηγος οτι εφαρμοζεται για πρωτη φορα ) επισης , τον τελευταιο οδηγο τον εχω ξαναδει και με προβληματιζει που λεει οτι λειτουργει σε develpoer rom . εμενα stable δεν εχει αυτη τη στιγμη ?
-
redmi note 3 pro
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Τον ξεκλείδωσες εσύ με το mi unlock tool ? Συγνώμη που ρωτάω ξανά αλλά για να ήμαστε σίγουροι τι έχει γίνει, μην τρέχουμε μετά ” αυτο το παρατηρησα οτι δε το γραφει .. αλλα δε νομιζω το απλο να εχει snapdragon cpu hexa core Και 16 mp camera..νομιζω το pro εχω
-
redmi note 3 pro
Μήνυμακαλα κανεις γιατι αν brickarei ...frickαρει μετα.. ..Ναι εγω μονος μου με το mi unlock tool
-
redmi note 3 pro
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19929/ ο bootloader Μου ειναι σιγουρα ξεκκλειδωμενος . σε ευχαριστω
-
redmi note 3 pro
Μήνυμασε ευχαιστω για το χρονο σου . εχω ηδη κανει αλλαγη απο unofficial se official (φοραω αυτη που επεσημανα στο μηνυμα απο πανω ) -ειναι οντως official-? ( o oδηγος ελεγε οτι ειναι ) . εγω θα ηθελα απο αυτη που φοραω τωρα να προσθεσω την ελληνικη ρομ ,αλλα να ειναι official τελευταιας εκδοσης . Ευχαριστω και παλι
-
redmi note 3 pro
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια και καλη εβδομαδα . Ειμαι νεος στο φορουμ , συγχαρητηρια κατ αρχας για τη δουλεια σας . Απο οσα σας πω θα καταλαβετε οτι ειμαι ασχετος γι αυτο θα εκτιμουσα την υπομονη σας Ειμαι κατοχος redmi pro 3 και μολις το αγορασα ειχα unofficial globar rom miui 7 . Μετα απο λιγο ψαξιμο και χωρις να ξεκλειδωσω μ,αλλον bootloader εκανα αναβαθμιση( απο εναν οδηγο σας εδω) σε official stable rom miui 8.0/stable 8.0.1.0(LHOCNDG).Δεν με πολυχαλαει σαν ρομ ,απλα θα ηθελα να εγκαταστησω μια παρομο…