Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 42.

• RE:

alexmac - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Πάντως αφού ανοίξει δεν βλέπω κάποια περίεργη συμπεριφορά. Αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα δεν θα φαινόταν κατά την λειτουργία του;Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από nick1967: “Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους, η συσκευή με eu clobal ανοίγει σε 15 δεύτερα και όχι σε ένα λεπτό ούτε ενάμιση. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καταρχήν η xiaomi.eu ROM ουδέποτε ήταν Global. Βασιζόταν και βασίζεται σε κινέζικο source και μάλιστα της κινέζικης developer. Τώρα αν όντως εννοείς αυτ…

• RE:

alexmac - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Για την ακρίβεια 1 λεπτό και 25"..Φοβάμαι μήπως κάτι δεν έγινε σωστά στην εγκατάσταση......? Παράθεση από amavroudis: “Μια φορά κατά τη πρώτη εκκίνηση. Μετά όχι. Πόσο σου κάνει να ανοίξει;” Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά να κάνω μια ερώτηση...πέρασα εχθές την τελευταία custom Rom eu Dev . Επειδή δεν έχω εμπειρία στις custom roms είναι φυσιολογικό να καθυστερήσει να ανοίξει το τηλ λιγο περισσότερο σε σχέση με την official Rom? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

alexmac - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ.... Όσο αναφορά το •DM-VERITY AND FORCED ENCRYPTION DISABLER??? Και αυτό είναι προαιρετικο; Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Mi 8 με eu rom αργεί να ανοίξει

Μήνυμα

Να ρωτήσω κάτι -ως ασχετος- ... Γιατί πρέπει να φλασαρουμε και το •magisk* Και το •DM-VERITY AND FORCED ENCRYPTION DISABLER. ??? (Η απορία μου έχει σχηματιστεί συγκρίνοντας τον παρόν οδηγό με τις οδηγιες για custom rom eu στο αντίστοιχο forum ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων *Στον οδηγό δεν υπάρχει κάποιο link για να κατεβάσουμε το magisk Sent from my MI 8 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Jordan Nidis: “@fog χιλια ευχαριστω .αυτο που ελεγες ηταν .αλλαξα και τον φακελο που ηταν σε υποφακελο,οπως ειπε παραπανω ο @alexmac,και δουλεψε ρολοι. σας ευχαριστω ολους.” Και γω δεν γνωρίζω...απλά έδωσα σημασία στον αναλυτικό οδηγό...db5837939f1c7fbd52c5fd7fdf3ea44e.jpg Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Δοκίμασε να βάλεις τον φάκελο adb κατευθείαν στο C: .και όχι όπως τον έχεις ως υποφακελο Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Όσοι περιμένετε να περάσουν οι ώρες για να ξεκλειδώσετε αν θέλετε δοκιμάστε την "πατέντα" με unlock & find device. Εμένα μειώθηκε η αναμονή από 450+ σε 32 ώρες!!! Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Παιδιά δοκίμασα και εγώ να δω αν δουλεύει η "πατέντα" με το ξεκλείδωμα και δούλεψε!!!!!!!!!Από 408 ώρες έπεσα στις 32!!!!!!! (Υπόψιν ότι είχα αλλάξει και το Dev options >oem unlocking)c2cfdfa30e426ca51af30b4ec33c767a.jpg Sent from my MI 8 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από alvin1983: “AAA ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση Χρηστάρα. Περιμένω νέα για την Ipaky. και εγώ αυτό το tempered glass της NIllkin έχω. το άλλο το 3D Cp που είναι Full cover δεν βολεύει?” Εγώ δοκίμασα αυτό και το βρήκα πολύ καλό (αν και από λάθος μου το έσπασα.. MOFI 3D ( xuWUAujKwQ ) Sent from my MI 8 using Tapatalk

• RE:

alexmac - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από sppoulis: “Μπά όχι, τα κανονικα Windows 10 είχα σε home edition και εγκατεστημένο των Windows Media player από default οπότε μάλλον κάτι άλλο έπαιζε με τους drivers το οποίο μάλλον δεν θα το βρώ ποτέ αλλά αφού έγινε η δουλειά από άλλο PC τότε είμαι ΟΚ. Ευχαριστώ για τις συμβουλές πάντως. Μια διευκρίνηση μόνο, αν περάσουν οι 720 ώρες και γίνει unlock ο bootloader θα μπορώ κανονικά να εγκαταστήσω την global υποθέτω...Γίνεται μετά να κάνω ξανά lock τον bootloader σε global ???” . Είναι…

• RE:

alexmac - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από sppoulis: “Εδώ έκανα μέχρι και format στο PC αλλά πάλι τα ίδια... Μου κάνει εντύπωση δίοτι είχα κάνει σε ένα Redmi3 πριν ένα μήνα την ίδια διαδικασία χωρίς προβλήματα... Θα κάνω νέο format στο PC για να περάσω Window 7 μήπως αλλάξει κάτι, τι μαλακίες είναι αυτά με τους drivers στα PC!” O @mavros.ofis νομίζω ότι έδωσε ρέστα στην ανάλυση και αν τα κάνεις όλα βήμα βήμα θα το λύσεις το πρόβλημα! Μπράβο σε ολους σας για την βοήθεια που απλόχερα δίνετε! ,, Sent from my MI 8 using Tapatalk

• RE:

alexmac - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από sppoulis: “usb debug έκανα αλλά πάλι τπτ, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάτι παίζει με τους drivers αλλά δεν καταλαβαίνω τι!” Αφού πιστεύεις ότι φταίνε οι drivers Τότε καλύτερα ανέτρεξε Στον οδηγό που υπάρχει στο forum σχετικά με τους drivers και ξαναπέρασε τους και δοκίμασε να συνδεθείς ξανά Sent from my MI 8 using Tapatalk

• RE:

alexmac - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από sppoulis: “Καμία ακόμη ιδέα γιατί έχω κολλήσει και δεν ξέρω τι να κάνω... Επαναλαμβάνω λοιπόν, κινέζικο με Mi 8 με unlocked bootloader από "Lightinthebox" και εγκατεστημένη Global rom αλλά ύστερα από τις τελευταίες ανακοινώσεις της Xiaomi προσπαθώ να κλειδώσω τον bootloader με κινέζικη dev rom αλλά μόλις μπαίνω σε κατάσταση fastboot και ανοίγω το miflash μετά από 2-3 δευτερόλεπτα εμφανίζει το κινητό ένα μνμ "press any button" πάνω αριστερά και το κινητό κάνει power off. Εχω λειτουργ…

• Παράθεση από georgezaf: “Update παντός εγώ στην China Dev δεν βλέπω....Δεν ξέρω γιατί δεν έχει πάει σε 9 και έχει πάει η eu Όχι ότι θέλω αλλά για την ιστορία... Μάλλον σε eu Dev με βλέπω κ εμένα...6acef7d7cc45093fb59e1aa048dd7eb9.jpg Sent from my MI 8 using Tapatalk” Στην Ευρώπη μελετούν κάτι σε 5 μέρες και κάνουν 25 για να το υλοποιήσουν... Στην Ασία ισχύει ανάποδα. Μελετούν κάτι 25 μέρες και το υλοποιούν σε 5! Οπότε κάτι μελετούν για αυτό θα αργούν... Sent from my MI 8 using Tapatalk

• RE:

alexmac - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από alvin1983: “Για μένα καλύτερη για το κινέζικο τηλέφωνο είναι προς το παρόν η official china stable ή developer rom με αγγλικά και κινέζικα σαν γλώσσες μόνο. Μετά η αμέσως επόμενη που είναι unofficial είναι η xiaomi.eu που έχει βάση την china rom και δε θα φοβάσαι μη κλειδώσει ξαφνικά η συσκευή και την πατήσεις. Και των παιδιών εδώ που θα βγει με china source σε λίγο καιρό.” Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτή την στιγμή το τηλ μου φοραει China developer. Αλλά οκ δεν το κρύβω ότι μου λε…

• Μετά την διαδικασία του κλειδώματος (και αναμονής ξεκλείδωματος) ποία το unofficial Rom θεωρείται η καλύτερη για να περάσω στο mi8 και γιατί; (Το, ρωτάω γιατί διαβάζοντας πολλά αυτές τις μέρες έχω μπερδευτεί) Sent from my MI 8 using Tapatalk

• 720 δευτερόλεπτα έφαγα! αστειεύομαι....720 ωρες δυστηχώς ή αλλιώς ενα μηνα....

• Αυτό έκανα (και μολις έγραφα ότι τα καταφερα!!!) Χριστέ μου τι τραβάμε!!!! Προχωρ'αω στο επόμενο βήμα (unlock) να δω πόσες μέρες θα φάω!!

• Μα δεν εχει προχωρησει μεχρι να ανοιξει!!!Μα μου ζηταει κατι αλλο!! (εμφανιζεται ενα ξεκλειδωτο λουκετακι πανω πάνω) και εχει 2 επιλογες η μια επιλογη με παραθετει προφανος στο mi λογαριασμό μου (απόσο καταλαβαινω(και η αλλη να συνεθω με το wifi.(ομως οταν παταω να δωσω κωδικο wifi δεν βγαζει απο κατω πληκτρολογιο για να γραψω!!!) φρικη...