Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.
-
Καλημέρα, δυστυχώς το reset που κάνω και επανέρχεται να μιλάει κινέζικα δεν κρατάει 5 λεπτά, αλλά μου λέει να ξανασετάρω την κάμερα αναβοσβήνοντας το λαμπάκι μετά από μισό λεπτό, μάλλον δεν πιάνει καλά το reset. Τα έχω κάνει όλα κανονικά fat32 Home κλπ. αλλά τίποτα. Έχω απογοητευθεί, γιατί δούλευε μια χαρά.
-
καλησπέρα και πάλι το firmware είναι 1.8.6.1.Β_201603181307 οταν παταω ενημερωση μου λεει οτι δεν εγκαταστάθηκε η ενημερωση και η καμερα καθε μισο λεπτο λεει οτι μπορει να χρησιμοποιηθει μονο στην ΚΙνα (στα αγγλικα τα λεει) (This camera can only be used in China). και το προγραμμα λεει οτι η καμερα ειναι απενεργοποιημενη. Εχω το 2.10.1.3_20160308
-
Yi Home παιδιά καλησπέρα, κάνετε πολύ καλή ενημέρωση και να συνεχίσετε έτσι. Ένα προβληματάκι αν μπορεί να μου το λύσει κανένας φίλος. Εδώ και 1 εβδομάδα έχω την Yi Home και δούλευε μια χαρά κατεβάζοντας το ελληνικό software 2.10, αλλά σήμερα έκανα update το firmware της κάμερας σε (1.8.6.1Β) και δυστυχώς δεν βρίσκει την κάμερα. Έβαλα ξανά το κινέζικο μάλλον 2.20 version, τη σέταρα αλλά τίποτα πάλι. Μου λέει στα Αγγλικά ότι δουλεύει μόνο στην Κίνα. Τι κάνω ? Ευχαριστώ Πολύ