ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επανεγκατάσταση. Ευτυχώς είχα εμπειρία και με το δικό μου κινητό. Ευχαριστώ και πάλι. Να ρωτήσω κάτι ασχετο: Οι adb drivers, είναι για όλα τα κινητά xiaomi; Ή έχει κάθε μοντέλο τα δικά του;
Μετά από επίμονη της και ξεροκεφαλια της, κατάφερε να το κάνει brick. Δεν έχει λειτουργικό, κατάφερα να ανοίξω το twrp αλλά μόνο μια φορά. Τώρα κάνουμε εγκατάσταση fastboot rom
Καλησπερα σας και καλή χρονιά. Μόλις πήρε η μητέρα μου το xiaomi redmi note 8 pro -global version-. Ψάχνουμε τώρα για εγκατάσταση του recovery twrp και μετά magisk root. Μπορείτε να με βοηθήσετε;
Άρα το κρατάει μέσα. Πέρασα πολύ δύσκολες ώρες με αυτό το κινητό, συγκεκριμένα μήνες (να μάθω πως rootάρει, να μάθω πως κάνω ενημέρωση με τo TWRP κλπ). Αν δεν είχα εσάς, δεν ξέρω τι θα έκανα.. Σας ευχαριστώ και πάλι. Παρόλα αυτά, φοβάμαι μην έρθει ξανά αυτή η στιγμή και δεν την φτιάχνει ούτε η fastboot..... Σας ευχαριστώ και πάλι, καλή συνέχεια, ελπίζω να μην σας κουράσα.
Το φαντάστηκα.... Η εγκατάσταση μιας fastboot rom, διαγραφει όλα τα partition και τα επαναφέρει όλα όπως ήταν σωστά; Αν ναι, τότε: Πώς βρήκε το mi account και μου ζηταγε τον κωδικό μου για να προχωρήσω το setup; Πώς το ήξερε ότι είχα συνδεθεί στο πατελθον με αυτόν τον λογαριασμό;