Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-19 από 19.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Mi-5 unofficial rom [SOLVED]
giourk - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΚαλησπέρα, τελικά κατάφερα και πέρασα την ελληνική Rom με τη βοήθεια των οδηγών. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.
-
Mi-5 unofficial rom [SOLVED]
giourk - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους θα ήθελα μια βοήθεια όσων αφορά ένα mi5 που έχει την 7.2.8.0.0 unofficial και είναι με κλειδωμένο bootloader. Ποιον οδηγο θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για να περάσω μια official. Ευχαριστώ πολύ.
-
-
-
-
-
Καλησπερα ,εβαλα την XTRV aroma 7.9.7 για να κανω αναβαθμιση στην 7,9,21 μπορει να γινει μεσω του updater η χρειαζεται factory reset απο το TWRP .ευχαριστω.
-
-
Mi-5s plus [SOLVED]
ΜήνυμαΟλα καλα περαστηκε κανονικα. Σας ευχαριστω ολους για την αμεση βοηθεια σας.
-
Mi-5s plus [SOLVED]
ΜήνυμαΤο εκανα και την περναω μεσω sideload .στο κινητο δειχνει πως τελειωσε η εγκατασταση αλλα κολλησε η οθονη ενω στο cmd to deixnei sto 41%.
-
Mi-5s plus [SOLVED]
ΜήνυμαΚαλημερα ξαναξεκινησα τη διαδικασια για το flash περναω το twrp κανονικα αλλα δεν βλεπει πουθενα τη rom που εχω περασει στο τηλεφωνο για να συνεχισω.Δεν περναω κατι σωστα?
-
Mi-5s plus [SOLVED]
ΜήνυμαΕυχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια . Το κλειδωσα και θα ξεκινησω τη διαδικασια για ξεκλειδωμα . =============== Οκτ 4th 2017, 3:17pm =============== αν και περασε λιγος καιρος καταφερα και το ξεκλειδωσα τελικα. Στη συνεχεια για να περασω την ελληνικη επειδη δεν βρηκα καποιον οδηγο για το συγκεκριμενο κινητο υπαρχει καποιος που μπορω να χρησιμοποιησω? ευχαριστω.
-
Mi-5s plus [SOLVED]
Μήνυμαποια είναι η διαδικασία για να τον κλειδώσω γιατί δεν γνωρίζω.
-
Mi-5s plus [SOLVED]
ΜήνυμαΌχι δεν έχω κάνει κάποια αίτηση για ξεκλείδωμα. θα κάνω και θα ενημερώσω. ευχαριστώ.
-
Mi-5s plus [SOLVED]
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους,είμαι νέος με τις xiaomi συσκευές και χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια. αυτές τις μέρες παρέλαβα το mi5s plus ήρθε με global rom 8.2.2.0 και με ξεκλειδωμενο bootloader ακολούθησα τους οδηγούς και του πέρασα με fastboot την global dev rom για να μπορέσω αργότερα να περάσω την ελληνική. άνοιξε κανονικά απλά ο bootloader παρέμεινε ξεκλειδωμενος. είναι φυσιολογικό η έγινε κάτι λάθος. ευχαριστώ πολύ. Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk