Ευχαριστω.....μετά από αυτή που έχω πια είναι που να μην χρειάζεται factory και να είναι καλή...γιατί αυτή που έχω δουλεύει σούπερ μόνο που κάποιες φορές κολλάει στο ιντερνέτ....
Παιδιά σκέφτομαι να πάω στην επόμενη rom αλλα σκέφτομαι ότι αν χρειαστεί να κάνω εργοστασιακές ρυθμίσεις θα πρέπει να αδειάσω το τηλέφωνο και είναι 200+ plus gb....είναι απαραίτητο;
Προσοχη στο τελωνείο....τα ΕΛΤΑ τα περνάνε όλα τώρα και βάζουν δασμούς....πχ 73 ευρώ με κουπόνι πήρα το xiaomi amazfit από gearbest και μου βάλανε 34 ευρώ δασμούς...
Καλησπέρα στην παρέα... έκανα αναβάθμιση στην τελευταία version στο Xiaomi mi mix και δουλεύει καλά..αλλά μου χαμήλωσε την ανάλυση της οθόνης..ξέρουμε κάτι;
Καλημέρα. Έχω πρόβλημα με το τηλέφωνο μου xiaomi mi 5. Μόλις το ενεργοποίησα με τον λογαριασμό μου xiaomi και google μου ζήτησε να ανακτήσει δεδομένα από το παλιό MI 4 που είχα με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί το μοτίβο που δεν το θυμάμαι.(κάθε λάθος προσπάθειά 119 λεπτά αναμονής και δεν μου δίνει επιλογή ανάκτησης με άλλο τρόπο) Ξέρετε πως μπορώ να το επαναφέρω? Είναι καινούργιο και έχει μέσα προσωπικά μου δεδομένα και θέλω υπεύθυνα κάποιος να μου πει τι να κάνω. Όπια βοήθεια είναι πολύτιμη. Ευχα…