Καλησπέρα, πέρασα την aroma 9.3 8.2.1 σε mi5s plus. Έκανα τη διαδικασία όπως περιγράφεται στον οδηγό και δεν προέκυψε κάποιο σφάλμα. Η εφαρμογή της google camera κρασαρει όταν τραβάω hdr ή blur. Πώς μπορώ να το διορθώσω;
Καλημέρα, έχω το 5s plus με global developer και κλειδωμμένο bootloader. Επιχείρησα να κάνω ανέπαφη συναλλαγή με το winbank wallet αλλά δεν τα κατάφερα. Οι ρυθμίσεις φαίνονται εντάξει, κανείς άλλος με το ίδιο πρόβλημα;
Παρελαβα σήμερα το tempered glass της Nillkin. Δυστυχώς δεν καλύπτει όλη την οθόνη!!! Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν λάθος του πωλητή αλλά τελικά έτσι βγαίνει. Φοβάμαι ότι αν το περάσω το αποτέλεσμα θα είναι αστείο.
Παιδια καλησπέρα, ήρθε με κλειδωμένο bootloader και κατάφερα με το καλώδιο, να του περάσω την official global dev. Το περίεργο είναι ότι μετά το φλασαρισμα, δεν μου δούλεψαν ξανά οι drivers 9008 και δεν βλέπει πλέον το miflash το κινητό. Έχει συμβεί σε κάποιον το ίδιο;
Καλησέρα, βρίσκομαι στην αναμονή παραλαβής του Plus. Ξέρω από τώρα οτι θα έρθει με πειραγμένη rom. Προτείνετε να περάσω την official global stable με deep flash, με τη χρήση του πειραγμένου καλώδιου ή να ακολουθήσω άλλη μέθοδο;