Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 34.
-
Καλησπέρα σας, Κάτοχος RN7 μετά τις δύο τελευταίες αναβαθμίσεις (έγιναν απευθείας από την Αναβάθμιση της συσκευής), όποτε έχω ενεργοποιημένα data πέφτει η γραμμή όταν μιλάω και χάνεται για λίγο το σήμα. Σε επανακλιση συμβαίνει το ίδιο και πρέπει να απενεργοποιήσω τα δεδομένα για να μπορώ να μιλήσω. Κάρτες cosmote και wind Ευχαριστώ!Παράθεση: “”
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
enaounis - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα, Θέλω να θέσω μια ερώτηση η οποία μπορεί να μην είναι στην κατάλληλη συζήτηση και αν μπορείτε να με παραπέμπεται κάπου σχετικά... Μετά την εγκατάσταση του καινούργιου twrp και νέας miui έκανα data format... Προσπαθώ να ανακτήσω κάποιες φωτογραφίες οικογενειακές και αρχεία αλλά δεν βρίσκω τρόπο. Εγκατέστησα το diskdigger το οποίο ζητάει root συσκευής. Μπορεί να γίνει κάτι ή είναι ανώφελο? Είχα κάνει μόνο backup συσκευής και όχι κάπου αλλού.. Δεν έχω sd στην συσκευή Ευχαριστώ
-
enaounis - - Recoveries
Μήνυμα@Geoanto 555 και τους υπόλοιπους σας ευχαριστώ πολύ και συγχαρητήρια! Έκανα την αναβάθμιση στο twrp με το levander και όλα καλά! Έκανα και format data αν και δεν ξέρω αν ήταν απαραίτητο... Πάντως για τις νέες εκδόσεις της miui παρ'ολο που στην αναβάθμιση αναγνωρίζει καινούργια όταν πατάω λήψη βγάζει μνμ ότι η συσκευή είναι ενημερωμένη και πρέπει να το κατεβάσω μόνος σε μορφή zip
-
enaounis - - Recoveries
Μήνυμαok θα σε ενημερώσω μόλις το κάνω... Ευχαριστώ
-
enaounis - - Recoveries
Μήνυμαtwrp_ginkgo-willow_RN8-T_3.5.A9_11-01-2021_bl-l.img αυτό γράφεις σε προηγούμενο άτομο με RN7 το είδα που έλεγε RN8 αλλά λέω θα είναι ίδια... Να κάνω ξανά με το lavender?
-
enaounis - - Recoveries
Μήνυμαμέσω κινητού δεν έβλεπε το αρχείο γι΄αυτό το έκανα μέσω pc Δεν έχω κάρτα ή otg Τώρα όποτε κάνω επανεκκίνηση με volume + με πετάει στο fastboot
-
enaounis - - Recoveries
ΜήνυμαΚατέβασα τον zip adb στο c: μέσω pc. Άνοιξα το παράθυρο εντολών cmd μέσα από τον φάκελο ---> fastboot mode -----> fastboot devices ------> fastboot flash recovery TWRP.img (είχα αλλάξει όνομα) -----> fastboot flash recovery twrp.img kai fastboot reboot με κρατημενο το + της φωνής.
-
enaounis - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “κατεβασε αυτό mediafire.com/file/csmafpmvrt4…_11-01-2021_bl-l.img/file φρέσκο σημερινό με καποια φιξ. Μπες σε fastboot δωσε fastboot flash recovery twrp_ginkgo-willow_RN8-T_3.5.A9_11-01-2021_bl-l.img αλλαξε το όνομα αν θελεις σε twrp και δωσε fastboot flash recovery twrp.img kai fastboot reboot με κρατημενο το + της φωνής. ” Καλησπέρα, έκανα αυτό που γράφεις παραπάνω στο RN7 αλλά με ξαναγυρνάει σε fastboot mode πάλι όχι στο περιβάλλον του twrp... Τι πρέπει να κάνω? Είχα…
-
3.3.1-18-06-19 by geoanto555
-
Καλησπέρα και καλή χρονιά! Σε RN7 πάω να το κάνω εγκατάσταση μέσω ¨Επιλέξτε πακέτο αναβάθμισης¨ από Αναβάθμιση αλλά πριν το εγκαταστήσει μου λέει οτι ο εσωτερικός χώρος της συσκευής είναι κρυπτογραφημένος... Όταν το προχώρησα με πάει στο recovery ζητώντας κωδικό να προχωρήσει. Βάζω κωδικό που αντιστοιχεί σε μοτίβο αλλά τπτ... Γενικά η συσκευή έχει καιρό να πάρει αναβάθμιση αυτόματα και έχω την Miui11 20.1.9 Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα και χρονια πολλά σε όσους γιορτάζουν!! Αλλη μια μέρα ψηφίζοντας και σαν να έχουμε ξεφύγει λιγάκι... Μπράβο σε όλους!
-
Αλλη μια μέρα την δώσαμε την ψήφο μας!! Αν συνεχίσει έτσι το έχουμε άνετα...
-
Αλλη μια απο μένα πάλι!!
-
Καλη επιτυχία μάγκες!! As enaounis και από μένα. Χρόνια πολλά!!
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
enaounis - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕυχαριστώ!