Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-13 από 13.

• Bug σε Mi A1

ipnotistis - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Απαντάω για να μη το πάθουν κι άλλοι. Ευτυχώς μου κοψε πριν το πάω στο σκρουτζομάγαζο και άλλαξα και θέση usb και επίσης μάλλον φταίει το φτηνό σκρουτζοκαλώδιο. Θέλει καλό καλώδιο τροφοδοσίας και όχι τις μ*@#%ίες που πουλάνε κάποια μαγαζιά. Μη τσιγκουνευτείτε το καλώδιο. Ο βλ*κ*ς ήθελα να πάρω αρκετά καλώδια (για γραφείο, σπίτι, αυτοκίνητο, σαλόνι κ.λ.π.) και πήρα ότι πιο φτηνό βρήκα. Lesson learned. ΥΓ. Ευχαριστώ φίλε @NasDriver, δεν είχα δει την απάντησή σου. θα το έχω υπόψιν μου για το μέλλον…

• Bug σε Mi A1

ipnotistis - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Το κινητό μου δεν είναι muiu αν και πρώτη φορά προσέχω ότι το φόρουμ αφορά miui, νόμιζα ότι αφορούσε όλες τα κινητά xiaomi, και όχι μόνο miui... Επίσης συγνώμη για το διπλή (παρόμοια) αναφορά του θέματος μου, θεωρώ ότι θα βοηθήσει κι άλλους χρήστες που ψάχνουν το συγκεκριμένο θέμα/thread αν υπάρχει σαν bug. Σε διαφορετική περίπτωση διορθώστε αναλόγως. Λοιπον σχετικά με το Xiaomi Mi A1: Σήμερα έπαιζα ένα παιχνίδι για αρκετή ώρα (που πρώτη φορά κράτησε τόση ώρα, περίπου ~45'-50') αλλά το έχω παίξε…

• Λοιπον γράφω για να καταχωρηθεί σαν εμπειρία κάπου, σχετικά με το Xiaomi Mi A1. Σήμερα έπαιζα StormBound για αρκετή ώρα (που πρώτη φορά κράτησε τόση ώρα, περίπου ~45'-50') αλλά το έχω παίξει πολλές φορές με μεγάλη διάρκεια παιχνιδιού. Η συσκευή ήταν ζεστή αλλά όχι καυτή. Το παιχνίδι δεν είναι ψηλών απαιτήσεων, αν και νομίζω ότι κάποια στιγμή στις ρυθμίσεις του είχα βάλει να έχει μέγιστη ποιότητα γραφικών. Μόλις τέλειωσε το παιχνίδι, η οθόνη μαύρισε. Πατάω να κάνει restart, τίποτα, όση ώρα και να…

• Θέμα με USB

ipnotistis - - Mi A1 (Tissot)

Μήνυμα

Καλημέρα σας, προσπαθώντας να φλασάρω ένα samsung (ασχετο) συνειδητοποίησα ότι τόσο καιρό που έβαζα το MiA1 να φορτίσει στο usb του υπολογιστή, δεν μου έβγαζε αναγνώριση συσκευής, ούτε με ποιόν τρόπο θέλω να συνδεθώ με τον υπολογιστή όπως κάνουν τα samsung. Γιατί συμβαίνει αυτό; Είναι νορμάλ ή έχει θέμα; Πάντως στο device manager των windows δεν βγάζει κάποια συσκευή συνδεδεμένη.

• Super! Καλή επιτυχία σε όλους!

• SD card για το MiA1

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά, Θέλω να επεκτείνω την μνήμη με μια SDCard. Απ ότι καταλαβαίνω μια Class 10 θα είναι μια χαρά.. Δεν είμαι σίγουρος όμως.. Πρέπει να προσέξω κάτι άλλο; Διαβάζω σκόρπια εδώ κι εκεί πως υπάρχει περίπτωση η sd να γίνει downgraded; Επίσης, τι ταχύτητα να διαλέξω; εδώ βλέπω έχει 80mb ανάγνωση και 10mb εγγραφή /sec, και μια αρκετά πιο ακριβή είναι 100mb read, 80,mb write. Θέλω να γράφει κανονικά χωρίς προβλήματα ακόμα και το slo-mo του βίντεο που είναι 120fps.. Ευχαριστώ!

• Γειά σας.. για να μην ανοίγω νήματα, είπα να τα γράψω εδώ.. 1) Επέκταση μνήμης. Πήγα να βάλω μια που είχα αλλά μάλλον ήταν μάπα και δεν κάνει σωστά φορματ Έχετε κάποια να προτείνετε value for money και που σας έκανε μια χαρά, να πάρω; Δεν το βιάζομαι ιδιαίτερα.. (δλδ είτε απο Ελλάδα είτε απο εξωτερικό..) 2) Καλώδιο φόρτισης απο που να πάρω; το ένα που είχε δε μου φτάνει, θέλω και στην δουλειά και στο power bank που είχα με samsung αλλά έχει το δικό τους καλώδιο, όχι του Mi A1.. 3) Την αναβάθμιση…

• Σωστά. Ανέβασα μια. Έχω μία πηγή φωτός όπως φαίνεται. Αν είχα περισσότερες, θα φαινόντουσαν περισσότερα φώτα.

• Google camera [SOLVED]

Μήνυμα

Τι είναι η Google Camera; Γιατί να την προτιμήσουμε;

• Έχει παρατηρήσει κανείς σας ότι στην σέλφι, βγάζει κάτι φώτα πάνω στην φωτογραφία εάν υπάρχει κάποια λάμπα στο πλάνο; Σε δύο κοπέλες που είχαν και αυτές το ίδιο κινητό, τους εμφάνισε το ίδιο!

• Μολις το περαλαβα

Μήνυμα

θα ήθελα κι εγώ να μάθω τι γίνεται με εφαρμογή για βίντεο.. Έχεις καταλήξει σε κάποια; πήρα κι εγώ το κινητό.

• Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Έχετε δίκιο, το έκανα πάλι και βγήκε όπως λέτε. @Bodai ναι, μας το είπε κιόλας ο λογιστής ότι γίνεται, και πράγματι, το μαγαζί βρήκε ότι το δικαιούμαστε (κάνουν διασταύρωση νομίζω πρώτα με μια εφαρμογή όπου μας βγάζει αν είμαστε δικαιούχοι).

• Επιτέλους θα γίνω ένας κάτοχος XIAOMI, μια στιγμή που την περίμενα αρκετό καιρό! Καλώς σας βρήκα λοιπόν! Θέλω να ρωτήσω όποιον ξέρει, γιατί η απαλλαγή απο φπα σύμφωνα με τον ΠΟΛ1150/2017 (απαλλαγή φπα για ελ. επαγγελματίες) δεν ανταποκρίνεται στις τιμές που δίνουν στα διαφορα σκρουτζομάγαζα; δεν έχω βρεί ούτε ένα που να δίνει ακριβώς το 24% φπα. Μήπως υπολογίζω κάτι λάθος; Για να δώσω ένα παράδειγμα, κινητό αξίας 199.9 ευρώ, με τιμολόγιο δεν θα έπρεπε να μου το αφήνουν 151 ευρώ περίπου; Σύμφωνα …