Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΟκ ευχαριστώ και sorry για την ζαλουρα.Το προσπαθώ και βλέπουμε και πάλι ευχαριστώ. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμα1aedcff58db9eecf03d7e95d6d751623.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΛάθος την 8.1.29.0 Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΥπάρχει περίπτωση να φταίει η rom; Φοράει την 8.1 stable 98.1.29.0 (LHNCNCL) Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΔεν υπάρχει και αυτή η ρύθμιση. Έτρεξα και το find device την βρήκε την συσκευή κανονικά το ξανά τρέχω και πάλι κολλάει στο 99%. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΣε μένα δεν υπάρχει αυτή η ρύθμιση τι κάνω τώρα; Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΣτάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήνυμαok θα το δοκιμάσω από δευτέρα γιατί είναι φίλου και θα ενημερώσω. Ευχαριστώ.
-
ΜήνυμαΚαλημερα προσπαθω να ξεκλειδωσω τον bootloader σε redmi note 3 φτανει μεχρι το 99% και μου βγαζει μηνυμα current account is not bound to this device τι φταει;