Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 33.

• Καλημέρα παιδιά... Καλή Χρονιά!!!!!!!!! Να ρωτήσω καμιά καλή θήκη για το Note 4 έχει κανείς να μου προτείνει?? Έχω μια σιλικόνης αλλά δεν μου αρέσει και τόσο, Άσε που ο φορτιστής δεν κάθεται καλά..

• Παράθεση από stathis malantaras: “Καλησπέρα Εχω μια απορία αν βάλω china dev έχει μέσα αγγλικά;(γιατί ακολουθώ έναν οδηγό φλασαρίσματος για να περασω μετά ελληνική rom και μέσω της china θα ξεκλειδώσω τον bootloader) ” Καλημέρα.. Γιατί δεν βάζεις την Global Stable? έχει ελληνικά κανονικά και είναι και Official. ούτε ξεκλείδωμα και περνάει και ποίο εύκολα... =============== Ιαν 5th 2017, 8:17am =============== Παράθεση από mrblack: “kalimera! exw to redmi note 4 edw k 1,5 mina alla den mou exei e…

• Καλημέρα!!! Και εγώ είμαι από Χανία Κρήτης... με παλιότερο κινητό έπιανα κανονικά 3G, τώρα με το Note 4 πιάνω Η+ και να δείξει 3G είναι για πολύ λίγο και μετά γυρνάει Η+ πάλι.. Αυτό γίνετε εντός και εκτός πόλης.. Για 4G ούτε καν... Ενεργοποιώ τα δεδομένα σε Cosmote η σε Vodafone αλλά και στα δύο το ίδιο, Οπότε σκέφτηκα μήπως φταίει το κινητό... Στον προτιμώμενο τύπο δικτύου έχω την επιλογή (Προτίμηση LTE) Οι άλλες δύο επιλογές που έχει είναι (Προτίμηση 3G) και (2G μόνο). Έχει κανείς το ίδιο θέμα…

• Παράθεση από geoanto555: “Με flash tool φυσικά.. ” Ευχαριστώ!!! Κάτι άλλο, Έχω κάνει συγχρονισμό με το Mi Cloud. Οπότε μετά κάνω Επαναφορά από αντίγραφο περνάει και της εφαρμογές που έχω τώρα στο κινητό??

• Καλημέρα σας!!!! Έχω την [ROM][MiUi8] THUNDER Custom Rom για το RedmiNote4 Nikel MiUi8-6.10.27 (Ελληνικά) Αλλά θέλω να την αλλάξω λόγο που δεν κάνει Auto Update. Και θέλω να περάσω την (Global Stable miui_HMNote4Global_V8.1.2.0.MBFMIDI_f2eef61d5a_6.0.) Εφόσον έχει και αυτή Ελληνικά τώρα. Η ερώτηση μου είναι να την περάσω με: Twrp/ Wipe/ κλπ...??? ή Με flash tool.???

• Παράθεση από Chrysostomos17: “Για όποιον ενδιαφέρεται,βγήκε επίσημα η V8.1.2.0.MBFMIDI (MIUI8) ” Αυτή περιέχει και τα Ελληνικά???

• Παράθεση από aerodunamikos: “Δεν ξέρω αν βοηθάει... =============== Δεκ 20th 2016, 11:01pm =============== Επίσης... ” Είχες Global stable. και ήρθε update με ελληνικά ε??? Ωραίος!!!!

• Παράθεση από giannhsmp: “Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από aerodunamikos: “παιδια επιτελους μπηκαν τα ελληνικα στην επισημη rom στο redmi note 4 pro μετα το σημερινο update... ” Ευχαριστούμε για την ενημέρωση ” Καλησπέρα. Σε ποια rom; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” Καλησπέρα.!!! μάθαμε τελικά σε ποια Official ROM μπήκαν τα ελληνικά.??? Από όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι.

• Καλησπέρα σας μια ερώτηση εχω αν ξέρει κάποιος.?? Εχω περάσει την Ελληνική ROM (Nikel_THUNDER_MiUi8-6.10.27) Οταν γράφω με το πληκτρολόγιο σε κάθε γράμμα που πατάω έχει δόνηση πως θα την απενεργοποιήσω? Στης ρυθμίσεις έχω απενεργοποιήσει το δόνηση κατά το άγγιγμα αλλά πάλι τίποτα..

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Giannis_Apokoronas: “να την βάλω μέσο SD Card??? ” Την σβήνει το format data.. βάλτην στην κάρτα ή συνδεσε και ξανα πέρνα την εν'ω είσαι σε twrp ” Ωραία όλα εντάξει μπήκαν και τα Ελληνικά.!!!!!! Ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια και της ΑΜΕΣΕΣ απαντήσεις!!!!!

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Giannis_Apokoronas: “μετα πατισα Reboot, Τώρα περιμένω να ανοίξει να ξανά κάνω Wipe ” Βρε reboot recovery..... Πατα power και με το που μαυρίσει η οθόνη vol + να ξανα μπει. ” Το εκανα κανονικά αλλα ειχα βάλει χημα την ελληνικη ROM και δεν την βρισκω μεσα απο το twrp... να την βάλω μέσο SD Card???

• Παράθεση από lallasgr: “Τα wipes στα έκανε κανονικά ή σου έβγαλε ερρορ? ” Οχι δεν τα έκανε και γυρισα πισω και εκανα Format Data, μετα πατισα Reboot, Τώρα περιμένω να ανοίξει να ξανά κάνω Wipe (στο κέντρο τησ οθόνης λέει MI)

• Συγνώμη Παιδιά κιαλο θέμα... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25182/ Να κάνω Format Data όπως είδα σε ένα σχόλιο???

• Παράθεση από osalonikios: “ΤΗν 6.12.1 δεν την χώνεψα ακόμα. Η 6.10.27 από τι θυμάμαι ήταν σουπερ. Η stable δεν έχει σασπενς. ” Ωραία βάζω 6.10.27 Ευχαριστώ!!!!!!

• Παράθεση από osalonikios: “Με κλειστό το τηλέφωνο πάτας το vol- συνεχόμενα και ταυτόχρονα το συνδέεις στον υπολογιστή. Θα βγάλει κοκκινη μπάρα για λιγο και καπάκι την κίτρινη. ” Ενταξη εγινε με το που πατησα vol- εβαλα και καλωδιο και το πείρε. ειχα επιλεγμενο το πρωτο Check Box ομως, που στο οδηγο λεει καλυτερα να μην ειναι... =============== Δεκ 7th 2016, 8:14pm =============== Καταρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την βοήθεια και της άμεσες απαντήσεις.!!!!! thumbsup.png Όπως βλέπετε παρα…

• Μπράβο πολύ καλός οδηγός.!!!!!!!!!

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Giannis_Apokoronas: “Εχει κολήσει και το κινητό πως το βγάζω απο FASTBOOT ” Πατημένο το power και θα βγει.. Για το υπόλοιπο ... δεν έχεις drivers λογικα. ” Το έκανα σε Windows 7 64bit. Να το κάνω σε Windows 10 64bit καλύτερα?? Οταν κάνω install τα Drivers μου βγάζει αυτο.. Have not install ----------------------- MTP Να ψάξω να το κανω install μονο του?

• Καλησπέρα ξεκίνησα να περάσω την China Dev. με βάση τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) Αλλά κόλησα εδώ και δεν βγαζει την κιτρινη μπάρα οπως λεει.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25168/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25169/ Εχει κολήσει και το κινητό πως το βγάζω απο FASTBOOT

• Καλημέρα δεν μπόρεσα να κάνω εχτές την διαδικασία, θα το κάνω σήμερα το απόγευμα, Έχω μια απορία, τι από τα δύο μου προτείνετε να κάνω??? 1)[Αυτό εδώ από τον οδηγό Ξεκλείδωμα του Bootloader] Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας, βάλτε την στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας.(Σε περίπτωση που το κινητό έχει ήδη Official Developer rom τότε προχωράτε απευθείας στο βήμα 2) Πηγαίνετε στην εφαρμογή Updater (Αναβάθμιση) της MIUI, πατήστε στις τρεις κουκίδες στο επάνω στην δεξιά γωνία, και επιλέξτε …