Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-33 από 33.
-
Παράθεση από geoanto555: “Ακολουθείς τον οδηγό κατα γράμμα... Οταν τελειώσει το flash λογικα θα έχεις την ρομ που επέλεξες..\ Για την Ελληνική έχει άλλο οδηγό άσε που πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσεις πρώτα. ” Γιατί λες λογικά?? Αν τα κάνω σωστά έως εκεί θα είναι μια χαρά η υπάρχει πιθανότητα να μην είναι? Ααααα ωραία οπότε μετά ξεκλειδώνω γιατί η Ελληνική είναι UnOfficial, (Κάτι αρχίζω να καταλαβαίνω ) Και μετά με βάση τον οδηγό περνάω την Ελληνική...
-
Παράθεση από geoanto555: “Αν πας για ξεκλειδωμα την Redmi Note 4 Latest China Developer Version Fastboot File Downloadω ” Ωραία την έβαλα να κατεβαίνει!!! Τώρα για να σχηματίσω μια εικόνα το τι θα κάνω, Με βάση τον οδηγό θα βάλω αυτά που λέει, στο PC. [Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)] Μετά με Volume down (-) θα μπω στο κινητό και θα περάσω την (Redmi Note 4 Latest China Developer Version Fastboot File Download) μετά από αυτό, θα έχει το κινητό την China Deve…
-
Καλημέρα έχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα του unlock bootloader στην Xiaomi, και μου έχουν στείλει το MiFlashUnlock.. Θέλω να βάλω την ελληνική ROM, Όμως δεν έχω ξανά κάνει κάτι τέτοιο σε κινητό. Τώρα έχοντας το MiFlashUnlock μπορείτε να μου πείτε τα βήματα που πρέπει να κάνω από εδώ έως το τέλος.. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.!!!! Το About phone forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25024/
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: MyGad - Tην Διεύθυνσή της (URL):mygad.gr - Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 4 - Την ημερομηνία αγοράς: 18/11/2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 8 - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν χρειάστηκε - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 14 ημέρες - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Έχει παράδοση σε 4 έως 10 μέρες εργάσιμες το έστειλαν σε λιγότερες. Τους βάζω 8 όμως γιατί παράγγειλα Tempered Glass, χωρ…
-
Μπράβο πολύ καλός οδηγός.!!!!! Όλα καλά περιμένω το Unlock.
-
Παράθεση από demakhs: “Είτε China είτε global, αν είναι developer, απλά γλιτώνεις ένα βήμα... :thumbsup ” Τι βήμα γλιτώνω? είναι ξεκλείδωτο το Bootloader.?? Για αρχή λέω να το αφήσω με αγγλικά και αν δω οτι δεν πάει τότε θα βάλω την Ελληνική. Το έχει κάποιος δουλέψει με Αγγλικά?? βολεύει?? Για Remdi Note 4 Μιλάμε.
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Giannis_Apokoronas: “Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας. Το παράγγειλα απο το mygad τελικά βγήκε λιγο τσιμπημένη η τιμή αλλα δεν πειραζει.!!! Και παλι ευχαριστω για της άμεσες απαντησης σας.!!! Οταν το παραλαβω θα σας ανεβάσω φωτο.!!! Και θα χρηαστω και την βοήθεια σας για να βάλω ελληνικά.. ” Μίλα μαζί τους να σου βάλουν την Global developer εκτός και εάν εννοείς την ελληνική ρομ, δεν ξέρω εάν μπορούν να βάλουν και την ελληνική αλλά και πάλι μίλα μαζί τους …
-
Καλησπέρα σας.!!! Δεν ξέρω αν είναι σωστά που ρωτάω εδώ, Έχω βρει απο το ΥουΗου το "Remdi Note 4" Είδα κάτι παλιά σχόλια οτι έχουν παραγγείλει κίαλα άτομα απο εκεί. Τι μου προτείνετε να το πάρω απο εκει?? η έχετε να μου προτείνετε κάποια σελίδα απο εξωτερικό?? θα μου έρθει φτηνότερα? και αν πάρω με Global ή Stable ROM έχει καμιά διαφορά στην τιμή?? έχουν κάποια δυσκολία μεταξύ τους για όταν θα βάλω την Ελληνική??