Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.
-
Καλή τύχη σε όλους
-
Κάθε μέρα και μια ψήφος και απο εμενα ξαναψηφισα ως koni uid:1615831055 Παμε δυνατα η Ελληνικη κοινοτητα να τους πατησουμε ολους παιδια
-
ξαναψηφισα ως koni uid:1615831055
-
ψηφισα ως koni uid:1615831055
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
koni - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαok λυθηκε το θεμα ευχαριστω
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
koni - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπερα σε ολους Προσπαθω και εγω να φλασαρω κανοντας ολα τα βηματα και κολλησα στο flash του MiFlash μου βγαζει ενδειξη" the system cannot find the file specified.(0x80070002:open serial port" τι κανω? Παρεμπιπτωντος οταν εκανα adb reboot edl απλα μαυρισε η οθονη και δεν αναβοσβηνει κοκκινο λαμπακι και στο computer management εχει κιτρινο θαυμαστικο διπλα στο Qualcomm HS-USB Tωρα το τηλεφωνο εχει ακομη μαυρη οθονη και ειμαι συνδεδεμενος στο MiFlash .
-
Καλησπερα σε ολη την παρεα Ειμαι και εγω κατοχος του Redmi note 3 pro και θελω να περασω την Ελληνικη rom Τωρα φοραω Global Stable Ερώτηση πρωτη Πρεπει πρωτα να φλασαρω την China Dev και μετα να ξεκλειδωσω τον bootloader για να περασω twrp? Αν ναι να ακολουθησω τις οδηγιες του (Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)) ή τις οδηγιες του (Ξεκλείδωμα του Bootloader) Ερωτηση δευτερη Για ξεκλειδωμα συσκευης πρεπει να κανω οπωσδηποτε αιτηση για ξεκλειδωμ…
-
Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone