Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 20.

• Καλησπέρα σας, έχω περασμένη την 8.1.2.0 (stable) έκδοση στο RED MI 4 PRO και θέλω να βάλω την 9.2.4.0 (stable). Υπάρχει κάπου οδηγός για τη διαδικασία? Ευχαριστώ πολύ!

• Μετά από πολλή και μεγάλη σπαζοκεφαλιά, πολλούς πειραματισμούς και ακόμη περισσότερα βρισίδια, τελικά τα κατάφερα. Πηγα σε ένα μενού στην επικάλυψη, εφαρμογές με άδεια. Εκεί ενεργοποίησα τα πάντα και την επόμενη φορά που με ρώτησε για οποιαδήποτε εφαρμογή εάν θέλω να έχει πρόσβαση σε κάποια λειτουργία της συσκευής μπορούσα να πατήσω το Επίτρεψε...Πλέον λειτουργούν όλα πάλι άψογα...Thank you!

• Καλημέρα! Πήγα, έχει μια λίστα με εφαρμογές οι οποίες είναι όλες κλικαρισμενες...

• Παράθεση από marilena.ele: “Μήπως ςχεις ανοιχτή κάποια συνομιλία του messenger? Εμενα τοτε δεν με αφηνει να πατησω το "Επιτρέπεται" ” Δεν έχω τίποτε ανοικτό, εκτός της εφαρμογής που χρησιμοποιώ...Αρνείται πεισματικά... =============== Ιουλ 28th 2017, 11:03pm =============== Παιδιά καλησπέρα ξανά, δυστυχώς δε μπορώ να χρησιμοποιήσω σχεδόν καμία εφαρμογή του τηλεφώνου, καθώς, όταν ζητείται άδεια για πρόσβαση στον αποθηκευτικό χώρο βγαίνει η επικάλυψη οθόνης και δεν γίνεται απενεργοποίηση. Αυτό που…

• Το διάβασα και το έκανα, γιατί έψαξα στο forum πριν ρωτήσω, δεν έγινε κάτι...Συνεχίζει τα ίδια!

• Ερώτηση: Τι είναι η επικάλυψη οθόνης και γιατί δε με αφήνει να κάνω καμιά επισύναψη αρχείου; Απενεργοποιείται κάπως; Έχω τραβήξει και φωτό αλλά δε μπορώ να την επισυνάψω. Μου λεει: Να επιτρέπεται στο Firefox να Άμεση πρόσβαση στο μικρόφωνο για την εγγραφή ήχου; Δίνει δύο επιλογές Απέρριψε και Επιτρεψε. Το επιτρεψε δεν αντιδρά καν κι όταν πατάω απέρριψε εμφανίζει το μήνυμα για την επικάλυψη οθόνης και πάλι από την αρχή... Όλα τα υπόλοιπα πάντως δείχνουν να λειτουργούν άψογα!

• Γιατί έχει διαφορά???? Πάντως μόλις περάσουν οι ώρες που αναφέρονται, όλα μιά χαρά!

• Ειλικρινά, σας ευχαριστώ όλους, όσοι με βοηθήσατε, είτε με τους πληρέστατους οδηγούς του forum είτε με τις ΑΜΕΣΕΣ απαντήσεις σας σε κάθε απορία μου, για να πετύχω στη συγκεκριμένη διαδικασία, γιατί μόνος δεν υπήρχε ούτε μία πιθανότητα να τα καταφέρω!!!!!

• Και ναι, έχω ελληνική ρομ! Με γειά μου! Αλήθεια, για update κλπ, ώς γίνεται? Αυτόματα?

• Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!! Για να δούμε...Προσπαθεί να ανοίξει. Τώρα χρειάζεται να ξανακλειδώσω τον BootLoader ή να κάνω κάτι άλλο επιπλέον?

• Καλησπέρα σας, ξεκλείδωσα τον BootLoader, και εγκατέστησα την ελληνική ρομ με απόλυτη (φαντάζομαι) επιτυχία, ακολουθώντας πιστά τον οδηγό. Στο τελευταίο βήμα όπου και βρίσκομαι, πάτησα reboot device και πριν από αυτό έχει βγάλει μιά οθόνη και με ρωτάει: Would you like to install the Official TWRP App? The App can check for new TWRP versions. Prompt to install TWRP app if not installed (τσεκαρισμένο με v) Install as a System App (τσεκαρισμένο με v) Do not install (κουμπάκι) >>> Swipe to install T…

• Έβαλα τους drivers, δεν άλλαξε κάτι. Κατέβασα το Miui unlock tool 2 και προσπαθησα να ξεκλειδώσω. Μου έβγαλε το συγκεκριμένο μήνυμα, που φαίνεται και στο συμφορουμίτη παραπάνω για τις 72 ώρες. Τι χρειάζεται να γίνει τώρα?

• Το έκανα και μου έβγαλε την παρακάτω εικόνα και ψάχνει για drivers...

• Με δεξί κλικ δε μου δίνει επιλογή για διαγραφή, μόνο Ιδιότητες και ανίχνευση για αλλαγές υλικού.

• Έχει μιά τέτοια συσκευή, και γράφει Samsung Android Phone > Android Bootloader Interface. Μάλιστα όταν αποσυνδέω το κινητό εξαφανίζεται και επανεμφανίζεται όταν το επανασυνδέω... Αλλά Samsung με το Xiaomi κινητό μου??? Λέτε να αναβαθμίζεται???

• Aυτή είναι η φωτογραφία...

• Λοιπόν, κατέβασα το Unlock tool, μπήκα σε fastboot με Power και Volume down πατώντας τα με διαφορά δευτερολέπτου, έκανα sign in με τον Mi λογαριασμό και μου βγάζει σφάλμα: Couldn't verify device...

• Καλησπέρα σας, για το REDMI PRO, η είσοδος για το ξεκλείδωμα του BootLoader γίνεται με το πλήκτρο Power και Volume -? Γιατί τα πατάω ταυτόχρονα αλλά δεν κάνει κάτι, απλώς ανοίγει κανονικά.

• Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια θα το προσπαθήσω και θα στείλω νεότερα. Όταν λες μαϊμού Ρομ; Εκτός των προβλημάτων με το Google νομίζω ότι κάποιες φορές το τηλέφωνο κλείνει από μόνο του. Παίζει να οφείλεται σε αυτό?

• Καλημέρα σε όλους! Έχω αποκτήσει πρόσφατα την συσκευή Redmi Pro από κατάστημα στην Ελλάδα. Η Ρομ που φοράει το τηλέφωνο έχει και Ελληνικά αλλά το μισό μενού παραμένει στα Αγγλικά. Έχω κάνει αίτηση για ξεκλειδωμα boot loader στην Xiaomi και μου απάντησαν με SMS οτι η διαδικασία ολοκληρώθηκε. Προσπάθησα να το φλασαρω ακολουθώντας έναν οδηγό του φόρουμ αλλά δεν τα κατάφερα. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Η Ρομ που φοράει το τηλέφωνο φαίνεται στη συνημμένη εικόνα