Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 105.

• Παράθεση από billakos7_gr: “GCam and config files for the Xiaomi Mi 9 ” Έβαλα έβαλα Xtreme και το xml αρχείο έτσι όπως πρέπει αλλά όταν τραβάω φωτογραφία μου κολλάει στο processing hdr+. Έχεις κάνεις αυτό το πρόβλημα ; Είμαι με την τελευταία xtrv 9.9.6

• Μπορει κάποιος να ποσταρει λινκ για τα xml του extreme ?? ψάχνω ψάχνω δεν τα βρίσκω ευχαριστώ πολύ

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

GeorgeHtz - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

θελω να περασω και εγω την xtrv αλλα δεν την βρισκω πουθενα εδω που ειναι η xtrv ρομ του mi 9?

• Offtopic **Έδωσα το xiaomi mi8 και μου έμειναν 2 tempered glass .οποίος βρίσκεται στην Πάτρα και τα θέλει δωρεάν ας μου στείλει pm (η παράδοση γίνεται με την επίδειξη του mi

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Μόλις μόλις αγόρασα και εγώ το κινητό και έχω το εξής πρόβλημα. οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται για δύο δευτερόλεπτα και μετά εξαφανίζονται και ο μόνος τρόπος να τις δω είναι να κατεβάσω το notification bar. Υπάρχει λύση για αυτό; εχω την τελευταία global stable

• Παράθεση από makis1024: “Προετοιμασία ενός Xiaomi κινητού για πώληση ” κλειδωνει και ο bootloader με αυτη την μεθοδο ?

• καλησπερα , θελω να δωσω το mi 8 και να παρω το mi 9 ( πιστευω αξιζει η μικρη διαφορα). εχω εγκατεστιμενη την xtrv την τελευταια . θυμαμαι υπαρχει ενας οδηγος για το τι πρεπει να κανουμε αμα θελουμε να πουλησουμε το mi 8 αλλα δεν τον βρισκω με τιποτα μπορει κανεις να μου δωσει το λινκ ?

• Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από Tubby Morton: “Ευχαριστώ τον Spiderman3 για κάποιες πληροφορίες σε προηγούμενο ποστ. Έπειτα από δοκιμές επί δοκιμών με διάφορες version Gcam κατέληξα στην έκδοση GC6.2-F1-v3d του San1ty. Πολύ όμορφα χρώματα την ημέρα και καταπληκτικό night sight στις βραδυνές λήψεις, πολύ ανώτερο από την beta20 του Xtrme. Πριν λίγο εγκατέστησα την νεώτερη έκδοση του San1ty, f1v9.5_6.2.030. Από τις 4-5 λήψεις που έκανα και ήταν μόνο βραδυνές δεν είδα διαφορά στο night sight με…

• Αγορά Mi 9

Μήνυμα

Δηλαδή στο θέμα κάμερας δεν υπερέχει τουi 8 ; γιατί σε κάτι βιντεάκια μόνο στο σκοτάδι τα πάει χειρότερα από το mi 8 που φαντάζομαι θα διορθώνεται με gcam.

• Αγορά Mi 9

Μήνυμα

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι τους κατόχους mi 9 . Έχω το mi 8 αξίζει η μετάβαση στο mi 9; ( θα πουλήσω το mi 8 όποτε η διαφορά θα βγει γύρω στα 50€) Ξέρω ότι στα χαρακτηριστικά είναι καλύτερο το mi 9 αλλά κολλάω στη κάμερα. Με το mi 8 είμαι υπέρ ευχαριστημένος στο θέμα κάμερας .το mi 9 δεν έχει ois .είναι τόσο χάλια στο θέμα αυτό ; Όλες οι φωτογραφίες βγαίνουν κουνημένες και τα βίντεο σαν να έχω Πάρκινσον; Φοβάμαι Μη ξενερώσω την ζωή μου με την κάμερα.

• Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από GeorgeHtz: “Έχω την XTRV τόσο καιρό και όλα πάνε μια χαρά . Σήμερα μου έκανε αναβάθμιση στην 9.8.8. Και όλα καλά .Μετά από κάποιες ώρες μου έβγαλε ειδοποίηση για αναβάθμιση στην 9.8.9. διαβάζω το μπλε μήνυμα και καταλαβαίνω ότι πρέπει να περάσω την 9.8.9 μέσω TWRP ; Μετά το περασμα της 9.8.9 δεν μπορώ να γυρίσω στο Android Q ; Έχω μπερδεύτει πολύ με το μήνυμα της νέας rom ( αυτό που αναγράφεται με μπλε στην αρχή αυτού του νήματος ). Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω…

• Έχω την XTRV τόσο καιρό και όλα πάνε μια χαρά . Σήμερα μου έκανε αναβάθμιση στην 9.8.8. Και όλα καλά .Μετά από κάποιες ώρες μου έβγαλε ειδοποίηση για αναβάθμιση στην 9.8.9. διαβάζω το μπλε μήνυμα και καταλαβαίνω ότι πρέπει να περάσω την 9.8.9 μέσω TWRP ; Μετά το περασμα της 9.8.9 δεν μπορώ να γυρίσω στο Android Q ; Έχω μπερδεύτει πολύ με το μήνυμα της νέας rom ( αυτό που αναγράφεται με μπλε στην αρχή αυτού του νήματος ). Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω . Λίγη βοήθεια παρακαλώ

• Παράθεση από geoliol: “Έχει κανένας άλλος παρόμοιο πρόβλημα ή εμένα το κινητό μου δεν ξέρει μαθηματικά;;Τροποποίησηda0c4caa1b9cf033720967fe7114a2ea.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εσύ κάνεις λάθος, κοίτα την σειρά των πράξεων

• Παράθεση από aeriko7475: “Ακριβώς τα ίδια έκανε και σε μένα και γι αυτό γύρισα πάλι στην 9.6.27 Φυσικά και μπορείς να γυρίσεις στην προηγούμενη χωρίς να χάσεις κάτι.. Την είχα κατεβασμένη από προηγούμενο update και την έκανα απλά εγκατάσταση και όλα ΟΚ. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μπορείς μου πεις την διαδικασία ώστε να γυρίσω πίσω στην 9.6.27

• [list][*] [/list]Τρέλα θέματα με την νέα xtrv μερικές φορές δεν ανάβει η οθόνη και θέλει hard reboot, όταν κατεβάζεις την μπαρα ειδοποιήσεων λαγκαρει όλο το κινητό και γενικά πολύ κακό σταμπιλι. Τα έχουν και στο mi mix 3 αυτά τα προβλήματα οποτε είναι της xtrv. Επίσης μια ερώτηση,. Όταν κατεβάζεις με το updater την νέα xtrv την αποθηκεύει στον internal χώρο του κινητού. Μπορώ να γυρίσω πίσω από μια εβδομαδιαία xtrv αναβάθμιση;;

• ΝΑι είναι πρόβλημα της νέας αναβάθμισης

• Στο dark mode του κινητού στην κουρτίνα των ειδοποιήσεων δεν φαίνονται τα γράμματα γιατί είναι μαύρα. Ούτε στη μικρή μπαρίτσα που βγαίνει όταν θες να κάνεις αντιγραφή επικόλληση φαίνονται τα γράμματα αφού είναι μαύρα. υπάρχει τρόπος ώστε τα μαύρα γράμματα να γίνουν άσπρα ώστε να υπάρχει μία αντίθεση ; εχω την Xtrv

• Το θέμα πάντα είναι πόσο γρήγορα θέλεις να το πουλήσεις

• Παράθεση από thanostonia: “Χροσημοποιησες κάποια confings στις φώτο? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Στην beta20 του josef Τελικά ποια gcam να βάλουμε

• Δεν ξέρω αν τις ποσταρα καλά . Αυτές με το ΖΟΟΜ είναι με σκρινσοτ Φωτογραφίες