διαβαζοντας πολλα ακομα δεν εχω καταλαβει αν αξιζει κανεις να βαλει beta official rom ή την ελληνικη. Ειναι περισσοτερα τα καλα απο τα κακα που εχει η μπετα ή ελληνικη ?
Παράθεση από shinig: “Πέρασα την xtreme 20 με το xml του johnyman λογο του οτι μου φαίνονται τα χρώματα πιο φυσικά.. αυτό που θέλω να ρωτήσω ειναι πως κάνουμε το οπτικό ζουμ? υπάρχει κάποια ρύθμιση? ” μπορεις να τραβηξεις κανονικη φωτογραφια με κλειστο το hdr ?
Στην beta 20 με κάθε xml δεν μπορώ να τραβήξω φωτογραφία στην θέση camera μόνο σε portrait mode και σελφι.παταω το κουμπί και απλά δεν κάνει τίποτα . Έχω global stable την τελευταία.
χρησιμοποιείτε το στοκ πληκτρολόγιό του κινητού (Google) ;αν ναι την ώρα που γράφετε για κάποιο λόγο σε τυχαίες στιγμές σας βγάζει το πληκτρολόγιο από την οθόνη ; Σαν να έχετε πατήσει το κουμπί που διώχνει το πληκτρολόγιο και ακομα Ξέρει κανείς γιατί στην εφαρμογή gcam όταν τραβάς φωτογραφία με πορτρέτο τραβάει δύο αρχεία ενα με θολωμένο background και ένα χωρίς ; γίνεται να τραβάει ένα αρχείο με θολωμένο το πίσω μέρος ωστε να μη κανει νεο φακελο;