Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.
-
Ενημέρωση: Πήγα στην σελίδα της Vodafone και αναφέρεται ότι για να ενεργοποιηθεί η σύνδεση 4G-LTE πρέπει να στείλω ένα μύνημα στο 1285. Το έκανα και τώρα αναμένεται η ενεργοποίηση μέσα στο επόμενο 24ωρο. Επίσης, η SIM πρέπει να είναι νεότερη από πενταετίας για να υποστηρίζει 4G-LTE. Θα κάνω και δεύτερη ενημέρωση σχετικά με το τι έγινε. Πηγή: vodafone.gr/portal/client/faq/….action?faqCategoryId=855 =============== Δεκ 16th 2016, 11:53pm =============== Ενημέρωση #2: Η Vodafone μου έστειλε μύνημα …
-
Ποιά ROM?
ΜήνυμαΚαλησπέρα, ποιά fastboot ROM μου θα προτείναται να βάλω στο RN4; (Global stable, china stable η china dev.; (Δεν μπορώ να βρω την official Global dev στην σελίδα της MIUI οπότε υποθέτω ότι δεν υπάρχει)) Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει την china dev και Global stable. Νομίζω ότι η china dev είναι λίγο καλύτερη, αλλά καμιά από αυτές τις ROM δεν μου έλυσε τα πρόβλημα με την RAM (όσα apps ειναι στο recents tray κάνουν πάντα reload αν βγω και προσπαθήσω να τα ξανανοίξω, και ας έχω λίγα apps ανοιχτά, πάντ…
-
Λοιπόν παιδιά, η έκδοση miui που έχω (8.0.5.0.0), απ' ότι κατάλαβα δεν είναι είναι official, και δεν ξέρω γιατί μου έχουν βάλει αυτή την έκδοση. Η official global έκδοση αυτή τη στιγμή είναι η 8.0.4.0 (σύμφωνα με το en.miui.com) Όπως ανέφερα και πρίν, δεν έχω υπολογιστή για να flashαρω οπότε αν κατεβάσω την official έκδοση, πάω στο updater και επιλεξω "choose update package" και επιλέξω την rom με έκδοση 8.0.4.0, λέτε να μπρικαρω την συσκευή; Θα ήταν το τελευταίο που θα ήθελα αυτή τη στιγμή....
-
Έχω μία ιδέα σχετικά με flashing. Ειχα ένα mtk6592 και είχα μέχρι και miui 8 αλλά και άλλες rom cm, rr κτλ. Το θέμα είναι ότι δεν έχω υπολογιστή καθώς έχει καεί η μητρική (laptop) και δεν υπάρχει ρευστό για επιδιόρθωση. Μήπως θα μπορούσες να μου δώσεις κάποιο άρθρο που λέει για μπρικαρισμενα/νεκρωμενα Xiaomi λογο rom; Λίγο δύσκολο να το πιστέψω Όσον αφορά το παιχνίδι, δεν είπα ότι δεν μπορώ να παίξω. Απλά, δεν γινόταν να κατεβάσω data αν έβγαινα από την εφαρμογή (τα επιπλέον δεδομένα που χρειάζε…
-
Καλησπέρα, πριν 2-3 μέρες παρέλαβα το Redmi Note 4 απο Ελλάδα, έκδοση 2 RAM / 16 ROM. Τόσες μέρες δεν κατάλαβα αυτό το "bug". Κατέβασα σήμερα το Real Racing 3, ανοίγω το παιχνίδι και χρειάζεται επιπλέον data, οπότε πατάω download. Όλα καλά μέχρι τη στιγμή που κλείνω το app και το αφήνω να κατεβάζει τα επιπλέον data στο background. Το παιχνίδι σταματάει την ώρα που βγαίνω και δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα εκτός και αν παραμείνω μέσα στο app. Αυτό το παρατήρησα και με άλλα προγράμματα. Ουσιαστικά τ…