Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 28.
-
ZUK Z2 MIUI8 ROM
ΜήνυμαROM ZUI 2.5.141 NOUGAT - MULTILANGUAGE αυτήν την custom χρησιμοποιώ και είμαι αρκετά ευχαριστημένος, όλα δείχνουν να δουλεύουν μια χαρά και η απόδοση του κινητού μοιάζει να είναι μεγαλύτερη.
-
ZUK Z2 MIUI8 ROM
Μήνυμα* downloads for Lenovo ZUK Z2 Pro by No|Name | AndroidFileHost.com | Download GApps, PA GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware and more. Free file hosting for all Android developers αυτο ειδα εγω και ειπα μηπως!!!!!!!!!!!
-
ZUK Z2 MIUI8 ROM
ΜήνυμαΑφού πούλησα το REDMI PRO (X25 3GB 64 GB) το οποίο ήταν ότι καλύτερο μου έχει συμβεί και κυρίως λόγω του community αφού εδώ βρήκα λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα είχα αγόρασα το ZUK Z2 της LENOVO με 4 GB και 64gb rom και βέβαια snapdragon cpu 820 και adreno 530 vga. Το κινητό τα σπάει κυριολεκτικά σε επιδόσεις σχεδόν 140000 στο antutu αλλά από λειτουργικο...ZUI 2.0 ΤΡΙΧΕΣ και από community άστα να πάνε. Βρήκα λοιπόν miui 8 για το αδερφάκι του το ZUK Z2 PRO και είπα να ρωτήσω μήπως υπάρχει κάτι και …
-
Πως να ROOT το REDMI pro???
Μήνυμαδηλαδή να το ξαναπεράσω κι εχει ο θεος?
-
Μήνυμαδεν εχω εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο ¨ στον ES εχει home αρχικη συσκευη ληψη internal storage αλλα πουθενα εσωτερικος αποθηκευτικος χωρος και πουθενα TWRP NA ΚΛΑΨΩ ?????
-
Μήνυμαδεν είναι στο internal storage δεν ειναι πουθενά ούτε με search το βρισκω...μυστηρια πραγματα
-
ΜήνυμαΔεν βλέπω πουθενά τον φάκελο TWRP
-
Μήνυμαυπάρχει τρόπος να συνεφέρω το TWRP και να μην χρειαστεί να το ξαναεγκαταστήσω? Κάπου διάβασα ότι πρέπει να σβήσω τον φάκελο TWRP αλλά εγώ δε βλέπω πουθενά τέτοιο φάκελο
-
Μήνυμαπέτυχε το sideload ευχαριστω πολυ
-
Μήνυμαυπάρχει τρόπος για sideload του supeSU ??????
-
Μήνυμααπό ότι καταλαβαίνω το TWRP που έχω εγκαταστήσει είναι προβληματικό. έχω εγκατεστημένο το TWRP twrp3.0.2_by_mic_omega και μου βγάζει 0ΜΒ εσωτερικό χώρο και τίποτα μέσα στους όποιους φακέλους βλέπω μέσα. Μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα σωστό link?
-
Μήνυμα4 το πρωί λοιπόν και η νεότερη ελληνική rom έχει εγκατασταθεί στο ηρωικό μου REDMI PRO 3gb 64gb που κατά λάθος έφτασε στα χέρια μου όπως έχω είδη αναφέρει στο forum. Να πω εδώ ότι όλες οι εφαρμογές μου κλπ έμειναν όπως ακριβώς ήταν.... είναι δυνατόν? Η εγκατάσταση έγινε δια της πλαγιας οδου sideload μιας και το TWRP μου έκανε νερα 0μβ χωρητκοτητα και τετοια V 3.0.2 by mic omega. τέλος πάντων αφού μου έβγαλε και μια κόκκινη γραμμή ότι δεν έγιναν όλες οι αλλαγές και ανατριχιασα έκανα reboot και όμ…
-
Ας διαγραφεί
ΜήνυμαΤο κινητάκι βγάζει antutu 97k
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΕγώ πάλι είμαι στην αρχή το redmi pro κινητο μου έχει ROM MIUI Global 8.0 Stable 8.0.1.0.0(MHQCNDG) είτε προσπαθώ να βάλω miui_HMPro_V8.0.7.0.MHQCNDG_9a17a650e0_6.0 είτε miui_HMPro_6.10.27_c7a84996a8_6.0 δε γίνετε τίποτα δε μπορει να κάνει το update.