Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.
-
Παράθεση από jameira: “Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Έχω στείλει στο support το θέμα μου αλλά θα το ξαναστείλω με τοέντυπο ΜΤ103 που προτείνει ο Bodai. Θα ενημερώσω για τους χρόνους διεκπεραίωσης για να ξέρουνκαι οι υπόλοιποι αν χρειαστεί. Πάντως θα έπρεπε το πεδίο που βάζουμε το reference να είναι υποχρεωτικό στη συμπλήρωσή του(έστω και αν πρέπει να βάλουμε παύλα)για να αποφεύγουμε τέτοια προβλήματα. ” Λοιπόν για αυτούς που έκαναν έμβασμα απο Winbank της πειραιώς και ξέχασαν να βάλου…
-
Γεια σε όλους, Λοιπόν για να κάνω μια ιστορία σύντομη: Η μικρή μου κόρη (hacker απο τα πήρε το κινητό και μου ενεργοποίησε την λειτουργεία παιδιού με μοναδικό εικονίδιο το youtube. Τον κωδικό δεν τον ξέρουμε αλλά διαβάζοντας στο φόρουμ κατάφερα να εγκαταστήσω άλλους Lunchers οπότε τώρα έχω πρόσβαση στο τηλέφωνο και στις ρυθμίσεις του. Δυστυχώς αν εκκινήσω τον Luncher του MIUI μου ζητάει πάλι το PIN για την λειτουργία παιδιού όπως επίσης μου ζητάει το PIN αν προσπαθήσω να απενεργοποιήσω την λειτο…
-
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Έχω στείλει στο support το θέμα μου αλλά θα το ξαναστείλω με τοέντυπο ΜΤ103 που προτείνει ο Bodai. Θα ενημερώσω για τους χρόνους διεκπεραίωσης για να ξέρουνκαι οι υπόλοιποι αν χρειαστεί. Πάντως θα έπρεπε το πεδίο που βάζουμε το reference να είναι υποχρεωτικό στη συμπλήρωσή του(έστω και αν πρέπει να βάλουμε παύλα)για να αποφεύγουμε τέτοια προβλήματα.
-
Πάμε παιδιά με τσαμπουκά!!! Ψήφισα με το jameira
-
Παιδιά καλημέρα, Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά κάτι οι υποχρεώσεις, κάτι το κρύωμα που με ταλαιπωρεί... Λοιπόν όσο αφορά το πρόβλημά μου, πραγματικά δεν μπορούσα να περάσω την fastboot rom που είχε προτείνει ο MIUI_ART με όλα τα κολπάκια (φάκελο στο c:\ εκτέλεση ως administrator και ότι άλλο μπορούσα να σκεφτώ ή προτείνατε). Τελικά κατέβασε απο το Xiaomi MIUI Official Global Site την Redmi 2 Stable Version (China) V7.0.12.0.KHJCNCI (MIUI 7) και μετά την GTV ROM => xiaomi-miui.gr/co…
-
Μπέρδεμα με Roms
ΜήνυμαΕγκατέστησα την Ελληνική 6.3.0 χωρίς κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους ασχολούνται με την δημιουργία και συντήρηση των ROMs και όχι μόνο.
-
Μπέρδεμα με Roms
ΜήνυμαΓειά σε όλους, Τα στοιχεία της συσκευής μου στις ρυθμίσεις λένε τα παρακάτω: Όνομα Συσκευής : Redmi 2 Pro Μοντέλο:HM 2LTE-CMCC Έκδοση Android : 4.4.4 KTU84P Έκδοση MIUI: 66.55.22.00(KHJCNCD) | stable CPU :Quad-Core1,2Ghz RAM :2,00GB Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποια ROM έχω (6.5.2;;;;) Ποια Ελληνική ROM προτείνετε να κατεβάσω (υπάρχει η 7 version για μένα;) Τέλος μπορώ να βάλω Android 5.1.1; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.