και με τα δυο twrp παντως αν πατησω cancel στον κωδικό βλεπει τους φακελους και μπορει να κανει και format χωρις να ζηταει τιποτα.Στο δευτερο απλα δεχεται και τον κωδικο ενω στο πρωτο λεει οτι ειναι λαθος. Επισης αυτο με τα πολλα νουμερα στο cpu το κανει οταν το εχω συνδεμενο με το καλωδιο στον υπολογιστη,αν το βγαλω την δειχνει κανονικα αλλα νομιζω δεν ειναι αληθινη δειχνει οτι να ναι.
Εμένα μου έδειχνε ένα κάρο νούμερα μέχρι που κάλυπτε και το ποσοστό μπαταρίας. Το έβαλα με το script που είχες κάνει για το πρώτο,το Auto install twrp,δεν ξέρω άν παίζει ρόλο.
Άλλο ένα bug μικρό που είδα,άν θές να το φτιάξεις,είναι ότι στο πρώτο boot στο recovery κάτω που κάνεις sideload για το moddify system(βέβαια θα το δείς μία φορά αυτό άν τικάρεις να μην το ξαναδείξει)έχει ένα πλαίσιο και τα γράμματα βγαίνουν έξω απο αυτό στα δεξιά.
Μια χαζή μάλλον ερώτηση...Όταν αλλάζω twrp αλλά δεν το θέλω και ξαναγυρνάω στο παλιό με fastboot, επηρεάζει κάπου την rom,π.χ θέλει format ή wipe dalvic/cache?
καλημέρα. Θέ'λω να παραμείνω με stable official rom με ξεκλειδωτο bootloader αλλα δεν με αφηνει να εγκαταστησω το netflix απο play store. Το κατέβασα απο apkpure,θα υπάρχει προβλημα αν μεινω ξεκλειδωτος γενικά,γιατι μάλλον δεν περναει το safetyneτ. ευχαριστω.
Άλλη μία ερωτησούλα! Τώρα που έβαλα την official ΕΕΑ ROM με ξεκλείδωτο bootloader θα λαμβάνω updates? Επίσης το twp έχει σβήσει τώρα που έβαλα την fastboot?
Άλλη μία ερωτησούλα! Τώρα που έβαλα την official ΕΕΑ ROM με ξεκλείδωτο bootloader θα λαμβάνω updates? Επίσης το twp έχει σβήσει τώρα που έβαλα την fastboot?