Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 68.

• Kenzo είναι παιδιά... Έχω και εγώ ακριβώς το ίδιο. Αυτό αγοράστηκε από Banggood και το δικό μου από GearBest. 3ce20ca8bcf8bc4eeea3ca0ff35bb750.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Έχει Ευρωπαϊκό φορτιστή μέσα...

• Καλά το κατάλαβα αλλά έλεγα μήπως είχα ελπίδες να μην το πειραξω... ξέρω την διαδικασία. Σε ευχαριστώ πολύ Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Καλημέρα σε όλη την παρέα. Μόλις παρέλαβα το Redmi note 3 pro για έναν φίλο μου. Άνοιξα το κινητό όλα καλά έχει την global stable 8.0.1.0.0,χωρις κινεζικές εφαρμογές. Το πρόβλημα είναι ότι με το που ανοίγω την κάμερα ή εφαρμογή ή stock σκάει. Κατέβασα άλλη εφαρμογή και πάλι το ιδιο. Επίσης θέλω να κάνω restore αλλά όταν παταω επιβεβαίωση δεν εκτελεί την εντολη... KateKenzo2.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

parispap89 - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “ Αφου (ΣΩΣΤΑ) χρησιμοποιείς το MiCloud, μπορείς να το βάλεις να στα κρατάει ΟΛΑ,, μέχρι και τις ρυθμίσεις που έχεις και την διάταξη στην επιφάνεια εργασία κ.λ.π... έτσι ώστε να μην χρειάζεται ποτέ να ξαναστήσεις μόνος σου, απολύτως τίποτα! (Το ίδιο αποτέλεσμα πετυχαίνεις και με το "τοπικό back up", το οποίο χρησιμοποιώ με επιτυχία σε όλες μου τις συσκευές εδώ και χρόνια πλέον!) Την V8 την φοράω απο την ημέρα που βγήκε (σε Developer).. .Δηλαδή εδώ κανά δίμηνο... Το έχω μόνιμ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από parispap89: “@caeser Ναι αυτό έκανα οπότε είμαι εντάξει.Σε ευχαριστώ πολύ ! Όσο για τα δεδομένα τα έχω στην sd και τις εφαρμογές backup στο mi cloud Είδα ότι έχεις το Note 3 Pro πέρασες την 8 ; Έχει ένα θέματάκι με τα δεδομένα...αργεί να κάνει την αλλαγή από 3g σε 4g κλπ. Ενώ στην 7.5 γινόταν πιό γρήγορα. Επίσης στο restart το Android logo με τις 4 τελίτσες τις δείχνει για 1 δευτερόλεπτο και μετά συνεχίζει με το mi logo μέχρι να ανοίξει το κινητό. ” Αφου (ΣΩΣΤΑ…

• MIUI 8 Stable

Μήνυμα

@caeser Ναι αυτό έκανα οπότε είμαι εντάξει.Σε ευχαριστώ πολύ ! Όσο για τα δεδομένα τα έχω στην sd και τις εφαρμογές backup στο mi cloud Είδα ότι έχεις το Note 3 Pro πέρασες την 8 ; Έχει ένα θέματάκι με τα δεδομένα...αργεί να κάνει την αλλαγή από 3g σε 4g κλπ. Ενώ στην 7.5 γινόταν πιό γρήγορα. Επίσης στο restart το Android logo με τις 4 τελίτσες τις δείχνει για 1 δευτερόλεπτο και μετά συνεχίζει με το mi logo μέχρι να ανοίξει το κινητό.

• MIUI 8 Stable

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδια! Είχα την 7.5 στο Redmi note 3 pro και έβαλα την 8.0.1. Το θέμα είναι ότι ήθελα να κάνω flash ότι είχε μέσα το κινητό για να την περάσω χωρίς προβλήματα έτσι στο twrp έκανα wipe cache και dalvik σωστά ; Έπρεπε να κάνω και το internal storage ή θα χάσει το unlock το twrp κλπ ; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Οκ έγινε ! Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από parispap89: “Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα. Όλα οκ με την διαδικασία , πέρασα και την ελληνική rom. Το θέμα είναι ότι θέλω να περάσω μόνιμα το twrp έτσι ώστε να φλασάρω και το SuperSU. Κάποιος οδηγός ; ” από την στιγμή που εγκατέστησες την GTV αυτό σημαίνει ότι έχει μπει μονιμα το TWRP. ” Αυτό νομίζω και εγώ αλλά όταν πάω να μπω στο recovery με βγάζει της xiaomi αυτό με τις κινέζικες επιλογές και σε κάποια button download recovery κλπ. Νομίζω είχα δει κάπου στο…

• Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα. Όλα οκ με την διαδικασία , πέρασα και την ελληνική rom. Το θέμα είναι ότι θέλω να περάσω μόνιμα το twrp έτσι ώστε να φλασάρω και το SuperSU. Κάποιος οδηγός ;

• RE:

parispap89 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από komatoza: “Και έγω το ίδιο. Αν και δεν βλέπω μεγάλη διαφορά στην μπαταρία αλλά όσο να ναι 5% το τρώει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Επίσης έχω και αυτά τα στατιστικά.... d941dee24a231ec036fca690db8f095d.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Το κινητό μένει awake

Μήνυμα

7ef3628f4504fdc777e4e4847827c78f.jpg5ec34a273fa0de2af2c7000d08e98525.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Το κινητό μένει awake

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά Πέρασα πρόσφατα την ελληνική GTV rom 7.3.2 και παρατήρησα ότι το κινητό αν και έχω κλείσει GPS wifi κλπ μένει awake όπως στις παρακάτω φωτογραφίες. Είναι λογικό ; c619cfe0044375d4687c890d45c9d86d.jpgbdd229b4630e8b5a77b99791a0fbaf5d.jpg 7bcd4606a5733dfee4b1db68817f2559.jpge62d1c1652cfdf7480a1cce228e8ff2c.jpg51c4e820a3a201eb23430580437762e2.jpg39c8aad6d426568fe3b66124c3ce767a.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

parispap89 - - Mi-Pad (Mocha)

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Αυτό είναι το twrp Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Ναι ναι έχεις δίκιο ! Δικό μου λάθος. Εν τέλει όλα καλά παιζουν. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι για τον χρόνο σου. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Μπήκα σε recovery mode και μου άνοιξε το team win 3.0.0. Να κάνω clear με αυτό και να περάσω την ROM ξανά η να βάλω twrp ; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Και εγώ έτσι νομίζω... Σε ευχαριστώ πολύ όπως και να έχει !

• Σε ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες. Και μία τελευταία ερώτηση. Ο bootloader είναι ξεκλειδωτος έτσι ; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Πειράζει που ο οδηγός είναι για το 2 ενώ έχω το 1; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Υπάρχει κάποιο post για να του βάλω το twrp ; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk