Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-68 από 68.

• Καλησπέρα σας Να ρωτήσω κάτι να δω αν το έχω κάνει σωστά. Όταν αγόρασα το Mipad μου ήρθε με την κινέζικη/εγγλέζικη rom και κατέβασα από το forum την ελληνική stable που γράφω και παραπάνω. Πήγα στον updater στο Mi pad επίλεξα select update package βρήκα την Rom στην μνήμη της συσκευής και έκανα update. Το ερώτημα μου είναι ότι πρέπει να μπω πρώτα στο recovery να κάνω clear dalvik κλπ και να την περάσω από το recovery ή από τον updater ; Ευχαριστω

• XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή επιτυχία σε όλους !

• RE:

parispap89 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Και όμως όλες οι παραγγελίες μου έως τώρα, κάνανε 14-18 ημέρες το πολύ! Χρησιμοποιώ το TrackChecker mobile και ξέρω τι μου γίνεται ;)” Θα άργησαν να το προωθήσουν στην Ολλανδία τοτε. Με flyt express το κανεις tracking πρώτο απο Κίνα και μένα NL post... Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παρέλαβα και εγώ σήμερα 2 προϊόντα της Xiaomi.... - Την επωνυμία της επιχείρησης - Coolicool - Την Διεύθυνσή της (URL) - The best Android smartphone retailer/wholesale,specialized in electronics-Coolicool.com - Tι ακριβώς αγοράσατε - XIAOMI MI Band 1S και XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 2 PRIME 32GB ROM - Την ημερομηνία αγοράς - 25/01/2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) - Ενώ το μαγαζί τα έστειλε άμεσα, η PostNL με καθυστέρησε πάρα πολύ! - Τον χρόνο που κάνατε να …

• Δεν θέλεις να σου πω και εγώ τημ εμπειρία μου απο GearBest EU warehouse οπου ήθελα να πάρω ενα lenovo k3 note και Μοθ λένε δεν υπάρχει διαθέσιμο θα το φέρουν την αλλη βδομάδα περνάει η βδομάδα μου λέμε αλλη μια βδομάδα αλλαζω χρωμα μήπως αντί για άσπρο έχουν κίτρινο διαθέσιμο μου λένε όχι και τελικά το εστειλαν απο China warehouse με Singapore post και ήρθε σε 15 μέρες. Έχασα 15 μέρες να συνεννοηθω για το EU warehouse. Επίσης παλι απο EU warehouse GearBest πήρα powerbank xiaomi μου έστειλαν trac…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από siloo: “καλησπερα και απο μενα. απλα να ενημερωσω για μια περιπετεια που εν εξελιξη αν καποιος θελει να παραγγελει απο HONORBUY.COM εκτος του οτι απο τις 3/2 η παραγγελια μου ειναι σε preparation in EU warehouse με ολα τα προιντα να ειναι διαθεσιμα μετα απο 2 μυνηματα μου χθες τελικα μου ειπα οτι εσταλει και μου εδωσαν κ Tracking number DHL το οποιο οταν μπηκα να δω που ειναι με επιασε πανικος... ειχε ηδη παραδοθει σε αλλο προσωπο σε αλλη περιοχη εδω στην Ελλαδα το ποιο πιθανο ειναι…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Giannisagal: “οποτε aliexpres για σίγουρα γιατί για αυτούς έχω ακούσει καλά λόγια!!!!!” Καλησπέρα φιλέ μου. Πρώτος κανόνας να πληρωνεις με PayPal για να μην εχεις ποτε θέμα με refund. Τώρα όσο αναφορά τα κινέζικα site επειδή έχω κανει παρα πολλές παραγγελίες και έχω χασει και μικρό πραγματα με ατέλειωτες ώρες live chat support κατέληξα στην έξεις λίστα με τα πιο αξιόπιστα site. 1.Geekbuying.com 2.banggood.com 3.TinyDeal.com 4.GearBest.com Το καλό με αύτα τα site είναι οτι τους αφήνε…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από veinrich: “Ελπιζω αφου το εστειλαν να ερθει σε καλη κατασταση και δεν προκειτε να ξαναψωνισω απο εκει λογικα!!” Το gearbest έχει θέματα με το Europe stock και το support της. Καλύτερα να αγοράζεις από china stock και αποστολή με NL post. Το geekbuying.com και το tinydeal.com έχουν άριστη εξυπηρέτηση όπως και το banggood.com. Sent from my MI PAD using Tapatalk