Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 20.
-
twrp recovery
kokkow0 - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΟκ.Ευχαριστω.Υπαρχει τροπος αξιοπιστος να μπει αλλο ρεκοβερι?
-
twrp recovery
ΜήνυμαΤο κινητο το εχω σχεδον χρονο.Απο την πρωτη στιγμη περασα τις Ελληνικες gtv-roms.Σε ολες τις εκδοσεις ειτε αυτες ηταν v5 ειτε v6 και σε οποιαδηποτε εκδοση android ( jelly, kit kat, lollipop) ποτε δεν αλλαξε η μαμισια ρεκοβερι σε twrp.Ουτε και με προσπαθεια καθαρης εγκαταστασεις (σρχεια απο xda developers κλπ). Εχει κανεις καποια ιδεα γιατι?
-
ΕΒΑΛΑ LOLIPOP ΣΤΟ M2S ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΠΟΥ ΛΥΘΗΚΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΤΟΥ ΚΟΚ8.ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΜΕΣΩ MIUI. CAS21 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ.
-
smiui m2s
Μήνυμαπερασα την smiui απο ενα σαιτ αλλα δεν ξερω και φοβαμαι να κανω fast boot την ελληνικη. ερωτηση σε αυτους που γνωριζουν αν μπορω να βαλω την ελληνικη ως αναβαθμιση η χρειαζετε υπολογιστη και fast boot.ευχαριστω για την οποια βοηθεια.
-
m2s
ΜήνυμαΤο κινητο παρεληφθει.Αριστες εντυπωσεις.Το κινητο τρεχει με την ελληνικη μας ρομ.Σας ευχαριστω για την βοηθεια σας αλλα τελικα παλι ο cas21 εβγαλε τα καστανα απο την φωτια, και οφειλω να τον ευχαριστησω ιδιαιτερα.
-
m2s
Μήνυμαευχαριστω για την βοηθεια αλλα ξεχασα να αναφερω οτι δεν ξερω αν ειναι ποθταρισμενο.
-
m2s
Μήνυμαειχα το 1s και ερχετε αυριο το m2s . Aν ξερει καποιος τι κανω για να μπει η ελληνικη rom ,γιατι δεν ξερω αρκετα και ζαλιζω συνεχεια τον cas.To 1s το αγορασα απο merimobiles κανενα προβλημα,σε αντιθεση με το αναμενομενο m2s απο xiaomishop ειχα αρκετα προβληματα. ευχαριστω για την οποια βοηθεια.
-
Antutu score από τα xiaomi
kokkow0 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαHongmi 1s
-
Πριν λιγες μερες εγινα ενας ευτυχισμενος κατοχος hongmi 1s.Με την βοηθεια του φιλου cas21 περασαμε την ελληνικη 3.20 και το κινητο φυσαει και χωρις καθολου προβληματα.Ειμαι πραγματικα πολυ χαρουμενος και θελω να ευχαριστησω την ομαδα που κανει τις Ελληνικες ρομ οπως και τον φιλο cas21 για την βοηθεια του.
-
ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΡΥΖΙΟΥ
ΜήνυμαΜΠΡΑΒΟ CAS GIA THN ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ. ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩ ΙΣΧΥΕΙ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.
-
θα υποστηριζει τα ελληνικα .
-
desire (bravo)
Μήνυμαok περιμενω την ρομ και μηνυμα δικο σου.
-
desire (bravo)
ΜήνυμαNα και ενα καλο νεο........... CAS εγω ειμαι καματερο ελπιζω να τα πουμε .
-
desire (bravo)
Μήνυμαgas τετοια εποχη δεν μπορω να παρω αλλο.ασε που ειμαι ικανοποιημενος και δεν εχω λογο.Ευχαριστω παντως θα δοκιμασω αυτο που εστειλες.Αν μενεις ΙΛΙΟΝ ειμαι κοντα και εγω αν ειναι να βρεθουμε.
-
desire (bravo)
ΜήνυμαΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ.
-
desire (bravo)
ΜήνυμαΚΑΛΗ Η ROM ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΧΩΛΑΙΝΕΙ. ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ 2.3.7 ΜΕ MIUI 5
-
desire (bravo)
ΜήνυμαΕΥΧΑΡΙΣΤΩ CAS21 ΘΑ THN ΔΟΚΙΜΑΣΩ.ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
-
desire (bravo)
ΜήνυμαFINN ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ DESIRE.ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΠΑΝΤΡΕΜΑ ΜΕ ADROID 2.3.7 ΜΕ MIUI V.5 .NA XAΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ 5 ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΑΡΥ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΙΔΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΜΟΥ.
-
desire (bravo)
ΜήνυμαΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
-
desire (bravo)
ΜήνυμαΠαράθεση από cas21: “Υπαρχει ελπιδα να δουμε καποια ελληνικη προσπαθεια για το αρχαιο αλλα αγαπημενο μας desire.?παντα υπαρχουν καποιες προσπαθειες απο διαφορους developers,αυτη την στιγμη ειμαι σε android 4.1.2 kai miui 3.5.10.Αλλα πιστευω πως παρα πολλοι θα ηταν ιδιαιτερα χαρουμενοι αν βλεπαν και καποια προσπαθεια εδω.” ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ DESIRE ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ.