Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-13 από 13.
-
Παράθεση από paiktaras: “Εχει αρχίσει και παίζει σε καλές τιμές, πχ σήμερα από banggood η κινέζικη έκδοση στα 23 € και με το priority θα πάει γύρω στα 29 €. Οι ερωτήσεις είναι οι εξής : Η γλώσσα θα μπορέσει να αλλάξει σε αγγλικά ? Θα υπάρξει άραγε υποστήριξη με Ελληνικό firmware όπως στο mi band 3 ? ” Μπορείς να μας δώσεις link για τα 23€; Γιατί εγώ το βλέπω αρκετά παραπάνω...
-
Ισχύει, και μένα τώρα βγάζει "Νεφελώδης με Μπό". Ίσως είναι κάποιος περιορισμός του Band στους χαρακτήρες που θα εμφανίζει. Οπότε καλύτερα να αλλαχτούν οι συνθήκες με φράσεις που θα χωράνε (λογικά μέχρι 16 χαρακτήρες, εφόσον εμφανίζει "Νεφελώδης με Μπό", "Καταιγίδα με Μπό" κλπ... Επίσης βλέπω ότι στην αρχική οθόνη που εμφανίζει ώρα και ημερομηνία, "ζορίζεται" να εμφανίσει "Τετ" για Τετάρτη. Μήπως (μία πρόταση κάνω) οι μέρες να εμφανίζονται με δύο χαρακτήρες; Δηλαδή ως Δε, Τρ, Τε, Πε, Πα, Σα, Κυ.…
-
Μία φιλική επισήμανση, όταν βάζεις το κινητό στο αθόρυβο μέσω του band, γράφει "ξυπνητήρι ανενεργό". Μάλλον κάποιο λάθος στη μετάφραση, εκεί καλύτερο πιστεύω θα ήταν να γράφει "ήχος ανενεργός". Το ίδιο φυσικά και όταν βγάζεις το κινητό από το αθόρυβο.
-
Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από aggelos93: “Κάτι διάβασα ότι πρέπει το Mi Band Tools να είναι πάντα ανοιχτό για να δουλεύει σωστά. Ισχύει; Δεν τρέχει κάποιο service από πίσω; ” Το βάζεις από το auto start και είσαι κομπλέ. Μπαταρία δεν τρώει καθόλου. Χρόνια το χρησιμοποιώ. ” Τέλεια, ευχαριστώ!
-
Κάτι διάβασα ότι πρέπει το Mi Band Tools να είναι πάντα ανοιχτό για να δουλεύει σωστά. Ισχύει; Δεν τρέχει κάποιο service από πίσω;
-
Παράθεση από teopanta1: “Δηλαδή στην ουσία κάθε φορά που θα γίνεται αναβάθμιση πρέπει να κάνουμε την ίδια διαδικασία; ” Παράθεση από 3ftw: “Ναι... ” Παίζει να βγει επίσημα firmware στα Ελληνικά ή δεν τη γλιτώνουμε αυτή τη διαδικασία μετά από κάθε update;
-
Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από aggelos93: “Οι Ελληνικοί χαρακτήρες αναγνωρίζονται κανονικά; Και οι τονισμένοι π.χ. ί, ή κλπ; ” Εμένα δεν μου άρεσε έτσι όπως τα έδειχνε. Με μεγάλα κενά ανάμεσα στα γράμματα και έχει επιλογή το Mi band tools που στα κάνει greeklish και έτσι βολεύτηκα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Κάνει καλή δουλειά το Mi band tools; Η αναγνώριση κλήσεων δουλεύει; Ρωτάω επειδή νομίζω πολύ πρόσφατα ξεκίνησε να υποστηρίζει το 3. Η μετατροπή σε greeklish γίνεται σωστά; …