Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-9 από 9.
-
Γειά σας παιδιά και εγώ έδω και τρείς μέρες έχω το ίδιο θέμα.Με το που βάζω το κινητό να φορτίσει ανάβει ένα τετράγωνο φωτεινό πλαίσιο περιμετρικα της οθόνης ,ξεκινάει κανονικά η φορτιση και εκεί που πάει να σβήσει η οθόνη ξανά ανάβει.Οταν ξεκλειδωνω το κινητό με βγάζει σαν αρχική οθόνη την σελίδα αναζήτησης Google. Όταν αφαιρώ τον φορτιστή όλα κομπλέ.Βρηκε κανένας λύση;
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
redmi note 2 verification πατάτα
Lamoz - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαKαλά αυτό εννοειτε
-
Lamoz - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαKαι από την άλλη, τι κέρδος έχουν αν πουλάνε κινητά με τα ίδια χαρακτηριστηκά,γιατι αν το ψάξετε συνήθως τα fake έχουν πολυ κατώτερα χαρακτηριστηκα ,εξου και το κέρδος.Ένα απλο παραδειγμα forums.hardwarezone.com.sg/exo…i-phone-4627018.html.Οπως και να εχει στο δικό μ Redmi note 2 μετα περασμα στο antutu και cpu-z ολα τα απολεσματα δειξαν οτι ειναι υπερκομπλέ.Πραγματικά δεν εχω ιδέα τι παίζει με το verification...
-
Lamoz - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΓεια σας παιδια και εγω εχω αγορασει το Redmi note2 απο το gearbest και μ βγαζει το ιδιο στο verification.Η συσκευη ομως δεν ειναι fake και αυτο μπορεις να το δεις κατεβαζοντας το antutu officer απο το playstore, επιπλεον δουλευει κανονικοτατα με τις rom.