@sakis112 ΕΧΩ 2GB RAM 16 GB ROM MI MAX. Kαι μου εβγαζε your device isnt supported mi unlock οταν θελησα να κανω unlock στον bootloader.Δεν εχει σχεση νομιζω αν ειναι stable η developer η rom.Βεβαια οταν το κανω unlock το κινητο θα περασω developer rom για να ειμαι 100% σιγουρος οτι θα το δεχτει το κινητο.Τελικα επειδη δεν με αφηνε το να κανω unlock to bootloader εστειλε email στην xiaomi και μου απαντησε Hi Takis, Welcome to Xiaomi Customer Support! I understand your concern and will surely prov…
@Bodai .εκανα αυτο και μου εστειλαν σε 10 λεπτα μνμ ξεκλειδωματος.περιμενω να κανω Install developer version στο κινητο και προχωραω στο ξεκλειδωμα του κινητου...ευχαριστω για ολα ελπιζω να περσω την ελληνικη rom χωρις προβληματα...ευχαριστω @lallasgr @sakis112 @geoanto555 @NasDriver και @Bodai Που ασχοληθηκατε με το προβλημα μου!!!!!Ευχαριστω παιδια!!!!
@Bodai MIUI V8.1.1.0.MBCCNDI Nightly...αυτη τη ρομ εχω.εστειλα email στην xiaomi eu και μου ειπαν να κανω apply to unlock the bootloader on MIUI forum: en.miui.com/unlock/.Να το κανω ετσι?Δεν υπαρχει αλλως τροπος να περασω ελληνικα ετσι?ευχαριστω και παλι
Tο ιδιο παλι....μεσω email εκανα register...να κανω μεσω νουμερου τλφν μηπως μου το ανοιξουν η να δομισαω να κανω Update.Φοβαμαι μην δεν υποστηριζει unlock η rom που εχω.Υπαρχει τετοια πιθανοτητα?SorrY και παλι @Bodai
@Bodai συγγνωμη και παλι για την ενοχληση αλλα εχω official china stable rom.Μηπως πρεπει να παω σε Official Developer rom? Φοβαμαι μην μπρικαρω το κινητο.ευχαριστω και παλι!
Να κανω αιτηση @geoanto555 δλδ για να ξεκλειδωσω bootloader?πρεπει να ειμαι china developer και οχι china stable rom?και μετα να ακολουθησω τις οδηγιες του site?Aυτο δεν ειανι το πρωτο βημα?ευχαριστω
Πρεπει να κανω update se Official China Developer (Ποσοστό επιτυχία 100%) λεει τo forum @Bodai ...kai meta na kanw aithsh ksekleidwmatos tou bootlader?egw exw officeila stable etsi?na kanw ena update pou mou ebgale?eyxaristw
Καλησπερα....οτι παρελαβα το κινητο .μπορω να βαλω official global rom με ελληνικα?ΑΝ κατεβασω την global rom μπορω να την κανω αυτοματα update αν την περασω στο κινητο και την κανω install?Aλλιως τι πρεπει να κανω?Ειναι 2 gb ram 16 gm rom το κινητο.Θελω να περασω ελληνικα!!!!Ευχαριστω!!!!
@sokgiorgos exeι κινέζικα η είναι καθαρη ρομ? Ευχαριστω πολύ για την απάντηση. Λες να διόρθωσαν την global και να πρόσθεσαν και την ελληνικη γλώσσα επίσημα ?