Καλή χρονιά! Εάν θες να ανάβει με PIR μπορείς να το κάνεις. Μπορείς να προγραμματίσεις και μετά από πόσα λεπτά θες να κλείνει μόνο του. Εάν θες να είναι μόνιμα αναμμένο το προγραμματίζεις από την εφαρμογή ( χωρίς delay). Θα ανοίγει κανονικά και από τον διακόπτη αλλά θα πρέπει να είναι ανοικτός μόνιμα για έχεις τις smart λειτουργίες... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από twindrop: “Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά και καλά! Με ενδιαφέρει να φτιάξω ένα πρόχειρο σύστημα παρακολούθησης και συναγερμού στο γραφείο μου ιδανικά μέσω xiaomi λόγο κόστους. σκέφτομαι να τα πάρω από kotsovolo πχ όλα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο με servers και εγγυήσεις. Να βάλω 3 motion sensors, 4 παγίδες, 2 κάμερες. Υπάρχει κάποιο ιδανικό set up να προτείνετε? Από ότι κατάλαβα σε καταγραφικό μόνο μέσω server επί πληρωμή της xiaomi σωστά? Τέλος, doorbell στην ελλάδα xiaomi δε…
Παράθεση από Vellios Christos: “Καλημέρα! Έχω κάποιες συσκευές στο mi home με region Σιγκαπούρη και δουλεύει μια χαρά με alexa. Δεν έχω πάρει κάποιο getaway και θελω να βλέπω απομακρισμενα τη θερμοκρασία. Έχω 2 το Aqara temperature humidity sensor και το Mi Temperature and Humidity Monitor. Υπάρχει κάποιος τρόπος συνδέσεις; αλλιώς τη χρειάζομαι; Ευχαριστώ!” Θέλουν gateway οπωσδήποτε!! Οι περισσότερες συσκευές της Xiaomi δεν μπορούν να λειτουργήσουν αλλιώς... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρη…
Συνδέεται κανονικά για σενάρια. Αγοράζεις και ένα Bluetooth gateway και το ελέγχεις από απόσταση... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σκέφτηκα κάτι που μπορείς να κάνεις. Μπορείς να αγοράσεις μια έξυπνη πρίζα Xiaomi και να τη ρυθμίσεις με τον αυτοματισμό που θες ! Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο τετράγωνος είναι και μέσω wi-fi δοκίμασε να ανοίξεις Bluetooth. Πάτα για 3 δεύτερα το κουμπί και λογικά πρέπει να ακούσεις κάτι κινεζικά από το hub. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από Agios89: “Παράθεση από Gokoulis: “Μόνο τις λάμπες μπορείς να ελέγξεις πως το παρόν... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε μένα αναφέρεσαι?” Ναι φίλε μου εννοώ ότι με το Google home και όσον αφορά το mi home μόνο τις λάμπες μπορείς να ελέγξεις... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομίζω το κάνει αυτόματα. Το έχω και εγώ και έχω βάλει να ανιχνεύεται με την ίδια ssid του ρούτερ... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk