Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-116 από 116.
-
Παράθεση από yiatsou: “Παιδιά καλησπέρα μετά από την τελευταία αναβάθμιση του mi home δεν μου εμφανίζει καμία συσκευή. Έχει συμβεί και σε κανέναν άλλο? Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το έκανε και σε εμενα στην αρχή αλλά μετά έφτιαξε... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geotok: “αλαξα τηλεφωνο και δεν μπορω να βρω τις συσκευες πλεον στο mi home οταν βαζω τον mi account. Ειχα κανει βαλει συναγερμο ola syndemena στο gateway alla και λαμπες και καμερες....τωρα πως θα τα ξαναβρω?” Κατεβάζεις το app στο νέο κινητό και βάζεις τους κωδικούς του mi home app. Κάνε reset στο Hub Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geomade: “Παράθεση από ktlk21: “και πρώτα από όλα μήπως είναι θέμα με το router ή την σύνδεση σου Sent from my Nokia 9 using Tapatalk ” Το ρουτερ που έχω είναι της xiaomi και γενικά εμένα τουλάχιστον μου δούλευε μια χαρά μέχρι πρόσφατα. Η σύνδεση μου είναι επίσης καλή (100mbps up/down speed). Άρα δε νομίζω ότι έχει να κάνει με αυτό. Edit: με reset έφτιαξε εμένα, δουλεύει και σε 4g τωρα” Με reset μετά θέλει πάλι από την αρχή κωδικούς για το ρούτερ και στο mi home ξανά από την αρχή εγ…
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από geomade: “Υπερβολές ξευπερβολες απλά λέμε τι συνέβη... Το ότι σε άλλους δουλεύει καλά δε σημαίνει ότι λέμε ψέματα. Μπράβο σας που δεν έχετε πρόβλημα ορισμένοι. Δε θα χάσουμε και τον ύπνο μας επειδή η κάμερα της xiaomi δε δουλεύει όπως πρέπει. Καλό είναι όμως άμα υπάρχουν προβλήματα σε μερικούς να αναφέρονται ώστε να ξέρουν όσοι άλλοι ενδιαφέρονται. Αντί να αμφιβαλετε μπορείτε να προσπαθήσετε να βοηθήσετε να βρούμε τι διαφορετική ρύθμιση έχετε εσείς και σας …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geomade: “Εγώ μπορώ και ενεργοποιώ/απενεργοποιώ την κάμερα με το Google home mini. Επίσης υπάρχει επιλογή να κάνεις cast την εικόνα της κάμερας στην τηλεόραση μέσω chromecast αλλά δ δουλεύει καλά. Γενικά μην περιμένεις όλες τ λειτουργίες που έχει το mi Home... Ας πει και κανένας ακόμα όμως καμιά άποψη μην τυχόν υπάρχει τρόπος να το κάνεις να δουλεύει και με 4g. Εχεις κι εσύ το mi home με επιλεγμένους τους κινέζικους σέρβερ ή έβαλες ευρωπαϊκό?” Έχω το mi home σε κινέζικο σέρβερ και τ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geomade: “Παράθεση από Gokoulis: “Έχω την Xiaomi mijia ip camera H.265. 360° Όταν προσπαθώ να συνδεθώ απομακρυσμένα με 4G δεν ανοίγει. Όταν όμως μπαίνω με το WiFi του σπιτιού δείχνει κανονικά;; Συμβαίνει σε κανέναν άλλο αυτό;;; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Συμβαίνει και σε μένα. Από αυτή τη βδομάδα και μετά περίπου κόπηκε η σύνδεση με το 4g. Άμα είσαι στο ίδιο wifi συνδέεται άψογα. Γενικά αρχίσω να βλέπω ότι σιγά σιγά η xiaomi κόβει την υποστήριξη σε …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lrbill: “Καλησπέρα και καλός σας βρήκα Θέλω κι εγώ τα φώτα σας μιας και που πήρα την 1η μου κάμερα xiaomi security camera 360°1080P Την έχω συνδέσει 20-30 φορές με το MI Home app Μου δείχνει 1,2 φορές και μετά μου λέει "preparing to play 90%" και μένει εκεί. Πρέπει να κάνω restart την κάμερα για να ξαναδω Έχω βάλει αγγλικά στο κινητό μου έχω πατήσει China στο app Τι συμβαίνει ξέρει κάποιος την έχω πάρει από KAIZER έχει αγγλική γλώσσα Ευχαριστώ.” Μερικές φορές κολλάει έχω την ίδια στ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από PaixXiaomi: “Μάγκες τι λέει με το Xiaomi Doorbell με Camera? Το'χει δοκιμάσει κανείς; Φαίνεται ενδιαφέρον αλλά αν παίζει μόνο με μπαταρίες δεν ξέρω αν αξίζει. Επίσης ξέρουμε αν γίνεται να βλέπουμε και εικόνα απομακρυσμένα με το mi home?” Λειτουργεί με μπαταρίες, έχει live εικόνα μόνο αν κάποιος πατήσει το κουδούνι. Δεν παίρνει ούτε κάρτα μνήμης.... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk