Καλησπέρα σε όλους να γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να απενεργοποίηση την βελτιστοποίηση Miui , δεν μπορώ να την βρω πουθενά , ούτε στο menu για προγραμματιστές την βλέπω. Είμαι με 11.0.2 stable forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70447/
Απο fastboot παιρνω anti :4 συνεχιζω με το βημα fastboot flash antirbpass dummy.img ? το ρωταω γιατι εχω το twrp 3.3.1_21-11 ειδη περασμενο . Η απλα format data και να φλασαρω την ρομ?
Μια ερώτηση για να μην ανοίγω άλλο νήμα υπάρχει κάποιος οδηγός να βάλω την ελληνική ρομ. Ειμαι rooted με magisk 20.4 ,twrp 3.3.1_21-11 , unlock bootloader και miui global 11.0.3 γιατί παρατήρησα ότι η μπαταρία κρατάει αρκετά λιγότερο.Ευχαριστω...b549377a95485d59046661a68a57fc8a.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ειχα περασμενο το twrp , αυτο κανω τωρα αλλα εκανα format data χωρις το magisk , λογικα μπορω να το κανω μετα μονο το ροοτ? Δεν ειχα τπτ μεσα γιατι μολις εκανα το πρωτο bootloader unlock μου τα εσβησε ολα
Την καλησπερα μου σε ολους. Προβλημα με redmi note 5 μαλλον εκανα πατατα... Αφου ξεκλειδωσα bootloader και εβαλα twrp και root θεωρησα σωστο να κλειδωσω τον bootloader ετσι απο fastboot εδωσα την εντολη oem lock και μπουμ Δεν εχω αλλαξει ρομ ειμουν σε stock .The system has been destroyed μπαινει σε fast boot. Υπαρχει καμια βοηθεια?
Επανέρχομαι ...το πρόβλημα λύθηκε... αφαίρεσα 4 συσκευές bluetooth που είχα στις συνδεδεμένες συσκευές και άφησα μονο το headset και δουλεύει απροβληματιστα...
Την καλησπέρα μου σε όλους ... Εχω το redmi note 4 και αγόρασα πρόσφατα το Bluetooth Handsfree PLANTRONICS Explorer 10. Στις κλήσεις δουλεύει μια χαρά πλην όμως δεν έχω καθόλου ήχο από μουσική -βίντεο -youtube . Να γνωρίζει κάποιος κάτι? Στις γυναίκας το redmi 5 plus παίζει μια χαρά... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/53676/