Καλήμερα παίδες είμαι με την XTRVbeta1 Stable V8.0.5.0 ξεκλείδωτο bl. Μπορώ να κάνω factory reset μέσα από το κιν? και δεύτερο πως κάνω factory reset μέσα από το twrp...δεν θέλω να αλλάξω rom
τωρα που το ειπες στο 21.mic speak Loop δεν παίρνω πάνω από 16DΒ πρέπει να φωνάξω για να πιάσω 29DB Στο 22. Call test μια χαρά ακούει και στο 23. Sub mic to speaker loopback είμαι οριακά στο 29DB ...κάτι φταίει ε?
τελικά αυτό με το mic δεν φτιάχνει με τπτ ( ο άλλος δεν με ακούει καθόλου, πρέπει να μιλήσω πάνω από το mic για να ακούσει) μόνο με την china stable δούλευε σωστά...ούτε με την ελληνική stable έφτιαξε....έχει κάνεις ιδέα που να κοιτάξω μήπως φτιάξει?
την έχω βάλει και στο κινητό άλλα και στην sd εκανα αυτο ειπε ο μακης , τελείωσε το φλας μια χαρά άλλα τώρα με το πατάω το power ανάβει το ΜΙ για 1 sec ξανακλείνει το κινητό...τι κανουμε? σε TWRP δεν μπαινει σε fastboot μπαινει...
Τελικά προσπάθησα να περάσω την ελληνική stable άλλα έχω κόλληση στο TWRP , με το που μπήκα από fastboot reboot στο TWRP μου ζητάει password (mound Decrypt Data) έχουμε καμιά βοήθεια? Πως προανέφερα είμαι με China Dev και ξεκλείδωτο bootloader...
όποτε global stable η dev μπορώ να περάσω μέσο twrp ε? και εάν θέλω να ξαναπάω σε china stable ποια η διαδικασία? Ρωτάω γιατί εάν δεν δουλεύει σωστά στο mic στην ελληνική η στην global να ξαναπάω σε china. Taki thanks...
Την καλήμερα μου στο forum ,είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού όπου είχε έρθει με πειραγμένη κινεζική ρομ, αλλά κάποια στιγμή δεν δούλευε σωστά το mic (δεν με άκουγαν σχεδόν καθόλου) όποτε μπήκα και στην διαδικασία αφού τσέκαρα ότι δεν είναι πρόβλημα hardware να αλλάξω ρομ. Αφου πέρασα με Mi PC Suite την V8.0.7.0.LHOCNDG (MIUI8) stable (το mic δούλευε μια χαρά) , έπειτα από update πέρασα την Version: 6.12.8 (MIUI8) china dev (πάλι πρόβλημα με το mic) , έχω ξεκλειδώσει bootloader (το τσέκαρα…