Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.

• @BanditGR Είσαι μέγας! Σε ευχαριστώ πολύ. Θα το ψάξω ενδελεχώς και πιστεύω θα βρω μία άκρη! @kostas_thess είχες δίκιο! Όντως βαρύ πυροβολικό

• @BanditGR Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες. Οσον αφορα το gps ειναι κλειστο οπως και το wifi. Δεν ξερω γιατι εμφανιζει ομως ανοικτο. Καποια συμβουλη οπως ειπες και ο @kostas_thess ?? @EvangeliaK ξαφνικα μουτο εμφανισε και μου εχει κανει τεραστια εντυπωση.

• @kostas_thess πως μπορω να βαλω εγω το κινητο σε deep sleep? @EvangeliaK ευχαριστω. Ελπιζω να βρω τι κανει την ζημια. Θα επανελθω, ελπιζω με λυμενο το προβλημα μου

• Παράθεση από EvangeliaK: “Καλημέρα. Μπορείς να ανεβάσεις screenshots από τα στατιστικά χρήσης της μπαταρίας? Όπως εδώ How To Check Your Battery Stats To Find Out Battery Drain - Redmi Note 4 - Mi Community - Xiaomi Μπορείς επίσης να εγκαταστήσεις το gsam για να παρακολουθήσεις τι γίνεται. PS. Κι εγώ στην 9.6.3 είμαι και μου φαίνεται η καλύτερη έκδοση ως προς την μπαταρία. ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56914/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56915/forums.xiaomi-miui.gr/ind…

• Παιδιά καλημέρα. Έκανα το προτεινόμενο update σε 9.6.3.0 και εχω σοβαρό θέμα. Ενώ το κινητό πριν το update είχε τρομερή αυτονομία στην μπαταρία του, τώρα εχει τρελό battery drain. Καμία ιδέα;

• Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από Orestis2: “Καλησπέρα και από εμένα, πρώτο post και δυστυχώς με πρόβλημα. Setαρα το κινητό μου, 4/64 και πριν καλά καλά το χαρώ και συνομιλήσω στο messenger μου, με το που μου έρχεται μήνυμα μου πετάει στην πάνω μεριά την οθόνης το πράσινο εικονίδιο του android με το εξής μήνυμα: Σύστημα Αndroid, η εφαρμογή messenger επικαλύπτει άλλες εφαρμογές. Αυτό συμβαίνει οποιαδήποτε στιγμή μου έρθει νέο μήνυμα. Κάποια ιδέα για το πως απενεργοποιείται; ” έχεις την 9.…

• Παράθεση από chrisnik: “Καλα δεν το λες κ προβλημα. Αυτο ειναι ειδοποιηση απο το android oreo κ απο την ρομ κ δεν απενεργοποιειται.... ” Απλά σπάει νεύρα. Ίσως η λέξη πρόβλημα να ήταν ολίγον τι «τραβηγμένη». Σε ευχαριστώ πολύ

• Καλησπέρα και από εμένα, πρώτο post και δυστυχώς με πρόβλημα. Setαρα το κινητό μου, 4/64 και πριν καλά καλά το χαρώ και συνομιλήσω στο messenger μου, με το που μου έρχεται μήνυμα μου πετάει στην πάνω μεριά την οθόνης το πράσινο εικονίδιο του android με το εξής μήνυμα: Σύστημα Αndroid, η εφαρμογή messenger επικαλύπτει άλλες εφαρμογές. Αυτό συμβαίνει οποιαδήποτε στιγμή μου έρθει νέο μήνυμα. Κάποια ιδέα για το πως απενεργοποιείται;