Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.
-
Παράθεση από EvangeliaK: “Καλημέρα. Μπορείς να ανεβάσεις screenshots από τα στατιστικά χρήσης της μπαταρίας? Όπως εδώ How To Check Your Battery Stats To Find Out Battery Drain - Redmi Note 4 - Mi Community - Xiaomi Μπορείς επίσης να εγκαταστήσεις το gsam για να παρακολουθήσεις τι γίνεται. PS. Κι εγώ στην 9.6.3 είμαι και μου φαίνεται η καλύτερη έκδοση ως προς την μπαταρία. ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56914/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56915/forums.xiaomi-miui.gr/ind…
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από Orestis2: “Καλησπέρα και από εμένα, πρώτο post και δυστυχώς με πρόβλημα. Setαρα το κινητό μου, 4/64 και πριν καλά καλά το χαρώ και συνομιλήσω στο messenger μου, με το που μου έρχεται μήνυμα μου πετάει στην πάνω μεριά την οθόνης το πράσινο εικονίδιο του android με το εξής μήνυμα: Σύστημα Αndroid, η εφαρμογή messenger επικαλύπτει άλλες εφαρμογές. Αυτό συμβαίνει οποιαδήποτε στιγμή μου έρθει νέο μήνυμα. Κάποια ιδέα για το πως απενεργοποιείται; ” έχεις την 9.…
-
Καλησπέρα και από εμένα, πρώτο post και δυστυχώς με πρόβλημα. Setαρα το κινητό μου, 4/64 και πριν καλά καλά το χαρώ και συνομιλήσω στο messenger μου, με το που μου έρχεται μήνυμα μου πετάει στην πάνω μεριά την οθόνης το πράσινο εικονίδιο του android με το εξής μήνυμα: Σύστημα Αndroid, η εφαρμογή messenger επικαλύπτει άλλες εφαρμογές. Αυτό συμβαίνει οποιαδήποτε στιγμή μου έρθει νέο μήνυμα. Κάποια ιδέα για το πως απενεργοποιείται;