Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 70.
-
Παράθεση από hellmore: “Παράθεση από Saloufardos: “Παράθεση από hellmore: “Μόλις παρέλαβα την global έκδοση του land με την 20άρα μπάντα. Θα προχωρήσω σε αίτηση ξεκλειδώματος και μετά θα το φλασάρω με την ελληνική rom να δω αν θα την δεχτεί. Το codename πάντως δεν έχει αλλάξει ακόμα land αναγράφεται. Επισυνάπτω και ένα screenshot απο το about του κινητού. ” Αγορα απο vickmall; Θυμησε μου σε ποια εταιρια χρησιμευει αυτη η μπαντα; ” Όχι, απο Aliexpress το πήρα. Όλες οι εταιρίες την χρησιμοποιούν α…
-
Παράθεση από hellmore: “Μόλις παρέλαβα την global έκδοση του land με την 20άρα μπάντα. Θα προχωρήσω σε αίτηση ξεκλειδώματος και μετά θα το φλασάρω με την ελληνική rom να δω αν θα την δεχτεί. Το codename πάντως δεν έχει αλλάξει ακόμα land αναγράφεται. Επισυνάπτω και ένα screenshot απο το about του κινητού. ” Αγορα απο vickmall; Θυμησε μου σε ποια εταιρια χρησιμευει αυτη η μπαντα;
-
Παράθεση από panos.: “Παράθεση από Saloufardos: “@panos. ολα πηγαν ρολοι και πλεον εχω την global stable χωρις καθολου κινεζιες. ” Συγχαρητηρια, παιρνω και εγω κουραγιο για να το κανω. Αντιμετωπισες καποια δυσκολια ή απλα ακολουθησες προσεκτικα τον οδηγο και ολα κυλησαν ομαλα; ” Η μονη δυσκολια ηταν το αγχος. Κατα τ'αλλα ολα πηγαν συμφωνα με τον οδηγο. Και μαλιστα, δε χρειατηκε να κανω χειροκινητη ενημερωση στους drivers. Οταν διαβασεις τη διαδικασια θα το δεις.
-
Παράθεση από DIMITRIS HANIAS: “Τσεκάρε σε παρακαλώ αν έχει ελληνικά και σε τι ποσοστό. Και αν έχει δεδομένα βάλε το σε 3g και πες αν θα μείνει εκεί για κανένα δεκάλεπτο και μετά γυρίσει σε σκέτο g η e Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ελληνικα εχει μονο στο google keyboard, οχι στα menu. Δεν εχω sim για να το δοκιμασω.
-
Παράθεση από panos.: “Παράθεση από Saloufardos: “@panos. Ξερουμε αν η global stable εχει ελληνικο πληκτρολογιο; Μονο εκει θελω τα ελληνικα. ” Επειδη ειδα οτι εχεις την china stable , την οποια εχω και εγω , μπορεις και σε αυτη να κατεβασεις το google keyboard και να εχεις ελληνικο πληκτρολογιο. Εγω μεχρι τωρα αυτο εχω κανει και δουλευει κανονικα. ” μολις flashαρα την global stable και αναμενω να ανοιξει το κινητο..
-
Παιδια για να flashαρω την stable global ακολουθω αυτον τον οδηγο. Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick για το Redmi 3s (Land) Ολη η διαδικασια γινεται στο Download mode ή πρεπει μετα την εγκατασταση των drivers να μπω σε fastboot mode; Ειμαι σε αναμονη στο download mode με το miflash ανοιχτο και ετοιμο για flashαρισμα και η οθονη του κινητου ειναι κλειστη. Ολα καλα ως τωρα;
-
Παράθεση από panos.: “Παράθεση από panos.: “Καλησπέρα , εαν το χτυπήσετε απαλά γύρω απο το δακτυλικό αποτύπωμα κανει ήχο σαν κουδούνισμα ή τρίξιμο; ” Συγγνωμη που επανερχομαι με το ιδιο , αν μπορειτε οι κατοχοι να το ελεγξετε, γιατι αλλιως πρεπει να στειλω μηνυμα στο καταστημα μηπως γινει αλλαγη. Ευχαριστω ” Επιβεβαιωνω κι εγω οτι ακουγεται ενας ηχος, ο οποιος προερχεται πιθανοτατα απ την ταινια πισω απ' το καλυμμα.
-
Παράθεση από Alex-dent: “Θελω να κανω μια αγορα για εναν φιλο και ειμαι αναμεσα στο redmi 3s pro vs redmi 3 pro Ποιες ειναι οι κυριες διαφορες? τι προτεινεται? Αυτο που λεει international version στο geekbuying ποια ειναι η διαφορα περα απο την 800 μπαντα? εχει ελληνικα? διαφορερικη ρομ? δεν εχω καταλαβει γ αυτο αμα αξιζει γ αυτο.... ” σου παραθετω κατι σημειωσεις που ειχα κρατησει οταν ημουν κι εγω στο ιδιο διλλημα a really important difference, concerning the internal storage: - Redmi 3 and Re…
-
-Την επωνυμία της επιχείρησης: vickmall -Την Διεύθυνσή της (URL) :vickmall.com/ -Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi 3S Pro (3/32) -Την ημερομηνία αγοράς: 03/08/2016 -Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10 -Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 23 ημέρες με NL Post (29-08 ενω ηταν στα ΕΛΤΑ απο 26-08) -Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10):Δεν χρειάστηκε Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Η συσκευασία ηταν πολύ καλή. Τα γνωστά δώρα τζαμάκι,θήκη σιλικόνης και…
-
Καλησπερα παιδια, παρελαβα πριν λιγες μερες το redmi 3s 3/32, αλλα δεν προλαβα ακομα ν' ασχοληθω λογω εξεταστικης. Το ζητησα και μου ηρθε με την official english/chinese 7.3.10 και εκανα και το update σε 7.5.κατι νομιζω. Εχω 2 ερωτηματα. 1) Αυτο που θελω ειναι να περασω την Official Global stable που βγηκε πριν λιγες μερες. Για να τη φλασαρω θελει ξεκλειδωμα ο bootloader ή αυτη η διαδικασια ειναι για να βαλεις dev roms; 2) Παρ'ολο που βαζω το λογαριασμο της google στο playstore, μου ζηταει να γι…