Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.
-
Παράθεση από fog: “Αν η rom που έβαλες είναι η arΩma, μέσω twrp ξανατρέξε τον arΩma installer και διάλεξε Τροποποίηση. Μπορείς μετά να διαξέξεις να γίνει root με όποιον τρόπο προτιμάς (magisk ή supersu). Aν είναι η xtrv, πάλι μέσω twrp διάλεξε να κάνεις install το zip του magisk (ή του supersu) που θα πρέπει να βρίσκονται μέσα στη συσκευή σου, μιας και υπάρχουν μέσα στις rom. =============== Νοε 11th 2017, 1:25pm =============== Γράφαμε μαζί και είδα μετά τη rom. Διάλεξε Τροποποίηση και κάνε το …
-
Παράθεση από fog: “Άλλο κλειδωμένος bootloader, άλλο root. Ποια rom έχεις τώρα @Epameinontas Chris; Αν έχεις την ελληνική και η συσκευή σου ανοίγει κανονικά, δε θες να ξεκλειδώσεις bootloader, είναι εντάξει, θες να κάνεις root. ” Γεια σου Ειρήνη ο bootloader μου πρέπει να είναι ξεκλειδωτιδωτος,αλλά χθες που έβαλα την καινούργεια τελευταία rom μετά από καιρο ,μάλον δεν έβαλα την επιλογή μολυς έκανα την εγκατάσταση να υπάρχει το root ,τώρα μπορώ να τροποποιήσω την Ρομ για να το ξανακάνω root μέσα …
-
Παιδια εγώ παλιότερα είχα ακολουθήσει την διαδικασία για την εγκατάσταση της Ελληνικής room όπως είχα πει και πιο πριν εγκατεστησα το miui9 και τσεκαρα να δω εάν είναι root το τηλέφωνο και δεν είναι ,τώρα για να ξεκλειδώσω τον bootloader (είχα κάνει στο παρελθόν αίτηση και φυσικά μου την ηχαν δεχθεί) ,τώρα δεν χρειάζεται να την ξανά κάνω σωστά ? Και η διαδικασία για το ξεκλείδωμα είναι η ίδια στο miui 9 από το 8 ? Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας .
-
1 Παιδιά επειδη έχω χάσει επεισόδια από τις rom και έχω να κάνω ενημέρωση από τον Μάιο και θα ήθελα να το αναβάθμιζα , παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε τα βήματα για να εγκαταστήσω την τελευταία ARΩMA rom ,χωρις να χάσω τα δεδομενα γενικά ότι έχω στο τηλέφωνο. Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Epameinontas Chris: “Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας ” Απλά κάνε Flash από επάνω και δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα.Στο τέλος ένα Wipe Cache/Dalvik Cache και είσαι οκ... ” Σε ευχαριστώ πολύ MIUI_ART…
-
Όχι δεν τους το είπα τους έστειλα βίντεο με την κατάσταση του τηλεφώνου πχ πως μου το αναγνώριζε στο device manager και οτι δεν έκανε τίποτα αυτά ,το έχω το βίντεο αλλά δεν έχει σημασία.Βρίσκομαι επαρχεία Αρκίτσα Φθιώτιδος άλλα πηγαίνω πολύ συχνά Αθήνα κάθε 1-2 εβδομάδες standar είναι κάποιος από το foroum που ξέρει να το φτιάξει ? επί πληρωμή διότι πόσες επιλογές έχω ?
-
Ναι παιδιά μίλησα με το Gearbest και μου απάντησε οπότε τώρα τι να κάνω? παιδιά χρειάζομαι βοήθεια τι επιλογές έχω ?: Dear Epaminontas, Thank you for your message. I empathize with your situation. If the item is powered off, connect the computer and computer driver will be a reaction. Technically, it is normal that charging with vibration state when connected to the computer. As stated in our policy. gearbest.com/about/warranty-and-return.html Warranty Exemptions Note: If the buyer has damaged/m…
-
Παιδιά λέτε να φτιάξει εάν δοκιμάσω με την μέθοδο test point και εάν ξέρετε που μπορώ να βρω κατσαβίδια για να το ανοίξω τι παίρνει 0,9H κατσαβίδι διότι το δοκίμασα με h1.5 και επάνω και δεν έκανε . Αυτά λογικά κάνουν από Ελληνικό κατάστημα Jakemy Σετ κατσαβίδια 37 σε 1 για Όλες τις Χρήσεις - Κατσαβίδια - Εργαλεία Χειρός - Κήπος,Βεράντα & Εργαλεία - Easy Living ?
-
Για σας παιδιά είμαι φίλος του ~perceus10~ και είχα ανήξει ένα θέμα παλιότερα με το xiaomi redmi note 4 nickel τέλος είχα την Ελληνική rom από την αρχή μέχρι που έκανα update την stable καταλάθος και άρχισα να κάνω πολλά λάθη για να το επαναφέρω ...... αυτό το κινητό είναι δικό μου το είχα δώσει στον ~perceus10~ τέλος πάντων αυτό τώρα τι μπορώ να το κάνω ? υπάρχει κάποιος στο κέντρο της Αθήνας που ξέρετε πως μπορεί να του επαναφέρει τον preloader ? η κάτι παρόμοιο τι να το κάνω σε αυτή την κατάσ…
-
Το maui meta δεν μου αναγνωρίζει το τηλέφωνο , δείχνει το mi logo αλλά δεν γίνεται τίποτα το δοκίμασα και με απενεργοποιημένες τις υπογραφές των windows ξέρετε τι να κάνω ; =============== Φεβ 23rd 2017, 9:07am =============== Απλός απαντήστε μου αυτό το τηλέφωνο εάν τους δώσω σε service το device id και τ δυο imei θα μπορέσουν να τα περάσουν ? Διότι έχουν περάσει πολλές μέρες και έχω κουραστεί .. please answer only this
-
Σας ευχαριστώ για την γρήγορη απόκριση σας θα το δοκιμάσω αμέσως =============== Φεβ 21st 2017, 11:33am =============== geoanto555 πέρασα την rom με το miflash και flash all αλλά μου βγάζει ξανά ''cant get device id'' τώρα τι κάνω ? και δεν μου εμφανίζει την κάρτα sim . Στην αρχή είχα την ελληνική rom για το redmi note 4 nikel από τον Δεκέμβριο μέχρι τώρα πριν μια εβδομάδα που έκανα λάθος και ενημέρωσα το κινητό μου με μια άλλη rom υπήρχαν πολλά προβλήματα και μετά από μια σειρά με τραγικά λάθη(…