Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-16 από 16.
-
Unlock εχω κανει ηδη....για να βαλω το persist Δηλαδη για να καταλαβω....με την ελληνικη ROM μπορω να εχω ολα τα μενου στα αγγλικα? Επίσης τωρα που εχω την China Developer....μπορω να περασω ελληνικη με flash ή θα πρεπει να σβησω καπως αυτη τη version....καπου το ειχα δει παλια κανεις wipe...η κατι τετοιο
-
Επιτέλους εφτιαξα το persist...μια χαρα...η πυξιδα δουλευει.....αλλά δεν δουλευει το GPS....οπως πριν δηλαδη...κ δεν εχω 4G...οπως πριν. Το παλιο δικο μου Redmi Note 2 (το οποιο εχει 4G κανονικα κ πιανει το GPS) τρεχει Global 8.6.8.4 σε αντιθεση με το Redmi Note 3 Pro που ειναι της συζυγου (κ για το οποιο συζηταμε) το οποιο τρεχει China Developer 8.6.8.4 beta. Θα εκτιμουσα τις συμβουλες σας. Να το αλλαξω σε Global...γνωριζοντας οτι δεν θα μπορω να εχω ξεκλειδωτο bootloader? Δυστυχως δεν εχω την …
-
Πάντως για να συνοψίσω, με την παραπάνω version το κινητο εχει τα παρακατω 1) Gyroscope/accelerator/compass/magnetic sensor νεκρα (συμφωνα με τα τεστ) 2) Ελλειψη 4G (πιάνει 3G) 3) GPS (ανάλογα με τα κέφια του...) Ελπίζω με τη global να λυθουν Το Redmi Note 2 που έχω επίσης παει σφαιρα κανενα πρόβλημα (τρεχει MIUI 8 Global 6.7.21\beta)
-
Ευχαριστω παιδια...να σας πω τι καταλαβινω οτι πρεπει να κανω (ως νεος)//To κινητο τρεχει την MIUI Global 7.1\Stable (7.1.9.0.0(LHOCNCL). 1) Κατεβαζω από εδω (Xiaomi MIUI Official Forum) την τελευταια Global V7.3.7.0.LHOMIDD. 2) Φλασάρω στο κινητό την Global V7.3.7.0.LHOMIDD μέσω Fastboot ....είμαστε ΟΚ μέχρι στιγμής?
-
Σε ευχαριστω (έκανα κ τη διορθωση στο προφιλ μου). Επειδή είμαι καινούργιος ....η μαμά για το Redmi Note 3 Pro ποια ειναι? Εκανε το τεστ με τον bootloader και ειναι κλειδωμένος. Χρειάζεται να τον ξεκλειδώσω για να προσθέσω τη ΄μαμα΄? Σε περίπτωση που θελω να δοκιμάσω κ τη global version χωρις ελληνικα, που πάω? Εκτιμω τη βοήθεια