Παράθεση από Germak: “εδώ το έχω. MEGA θα βαλεις αυτο Add_Shift+Open_command_window_here.reg και θα κανεις επανεκκίνηση. μετα θα μπορεις να ανοιξεις το cmd απο το φακελλο adb ” Όταν πάω να του κάνω εγκατάσταση του αρχείου reg μου βγάζει αυτό το μήνυμα.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60630/
Παράθεση από Germak: “to adb που το εχεις σε ποια διαδρομη? c:/adb ?? μπες στον φακελλο adb και τρεξε απο εκει το cmd η καλυτερα shift + δεξι κλικ open power shell here ” Το adb είναι στην διαδρομή c:adb τώρα είμαι εκτός σπιτιού, θα το κοιτάξω αύριο. Στα Windows 10 δεν ξέρω πως μπορώ να ανοίξω το cmd μέσα σε συγκεκριμένο φάκελο?
Παράθεση από Germak: “πηγαινε στα developer options και πατα Revoke USB debugging authorization ανοιξε παλι το adb και δωσε εντολη 1. adb kill-server συνδεσε παλι το κινητο και δωσε την εντολη adb devices.θα τρεξει κανονικα. ” το εκανα, αλλα τιποτα.
Παράθεση από NasDriver: “Ποια έκδοση των windows έχεις ? (7, 10..Pro, Home...) Αυτό το έχεις κάνει, επιλογές 1 & 3 ---> Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 ” windows 10pro εχω. ναι τα εχω κανει τα βηματα 1 και 3
Παράθεση από NasDriver: “Ένα φουλ print screen με τις κατηγορίες συσκευών που σου βγάζει θα βοηθούσε περισσότερο ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60621/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60621/ Η πρώτη φωτογραφία είναι στην μεταφορά αρχείων και η δεύτερη στο fastboot
Παράθεση από NasDriver: “Όταν μπαίνεις σε fastboot mode, ποια εντολή δίνεις ? Τι αποτέλεσμα σου βγάζει ? Ένα print screen θα βοηθούσε ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60619/ Αυτο
Παράθεση από NasDriver: “Κοίτα στο κινητό και κάνε αποδοχή της ασφαλούς σύνδεσης με τον υπολογιστή, όταν δίνεις την εντολή ” Το έκανα αυτό, αλλά στο fastboot δεν το βλέπει πάλι.
Καλησπέρα παιδιά, ενώ παλιά που είχα περάσει την rom που έχω τώρα 8.10.25 beta, κάνοντας fastboot στο κινητό το έβλεπε ο υπολογιστής στην εντολή fastboot devices, τώρα δεν το βλέπει. Όταν συνδέω το κινητό ανοιχτώ στην μεταφορά αρχείων μου βγάζει κανονικά σαν συσκευή στο υλικό μου και τον φάκελο με τα αρχεία μου. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Δοκίμασα και άλλο pc και άλλο καλώδιο αλλά τίποτα.
Παράθεση από alvin1983: “Άλλο το recovery άλλο το fastboot. Αν μπεις σε fastboot και δώσεις fastboot devices θα στο εμφανίσει (έχεις ήδη drivers από παλιά Αφού έμπαινες σε fastboot) ” Ναι λάθος μου σε fastboot μπαίνω στο κινητό όχι recovery
Είμαι με global 8.10.25 beta και μπενω ρε recovery στο τηλέφωνο και το συνδέω στο pc και μετά fastboot devices και δεν μου εμφανίζει το τηλέφωνο, ενώ παλιά το έκανε χωρίς να πηραξω κάτι. Άλλαξα και καλώδιο και κάνει το ίδιο?
Παράθεση από amavroudis: “Περνώντας TWRP θέλει και custom rom. Αλλιώς σε ορισμένες συσκευές το αντικαθιστά με stock recovery. Τι θέλεις να κάνεις;;; ” Οπωτε θα πρέπει να ξανά περάσω την rom που έχω. Θέλω να περάσω και root.
Καλησπέρα, ερώτηση ενώ κάνω κανονικά εγκατάσταση του twrp και μετά boot και ανοίγει μετά κανονικά για μια δυο φορές με power vol+ μετά από κάποιο χρονικό διάστημα αν το κάνω πάλη ανοίγει το παλιό recovery. Ετσι πρέπει? Κάθε φορά που πρέπει να ανοίξεις το twrp πρέπει να το σύνδεσης με pc?
Παράθεση από Germak: “Ποια ρομ φοράς αυτή τη στιγμή? xtrv ?xiaomi eu? Κινέζικη?global? Είσαι ξεκλειδωτος με twrp? Ποια rom θέλεις να βαλεις? Την ίδια μα αυτήν που έχεις? ” Είμαι ξεκλείδωτος αλλά όχι με twrp τώρα φοράω την 8.10.25 beta και θέλω να πάω στης επίσημες global stable
Παράθεση από Germak: “Παράθεση από trikalos_1977: “καλημέρα παιδιά, τελικά χθες το βραδύ πέρασα την ρομ 8.10.25 beta αλλά η κάμερα εξακολουθεί να μην λειτουργεί, μάλλον είναι εα συσκευής και όχι λειτουργικό. ” Δεν είναι θέμα συσκευής διέγραψες από το twrp to persist κατά λάθος και δεν διαβάζει τις κάμερεςκαι διάφορους άλλους αισθητήρες. Με απλό flasarisma rom δεν θα διορθωθεί γιατί απλώς δεν φλασαρετε το persist όσες rom και να δοκιμάσεις.πρεπει να κανείς ένα κολπάκι για να στο φλασαρει. Θα χρει…