Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 49.

• Μπρίκαρε ???

Gusgen - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστώ για τις προτάσεις. Μπήκα σε TWRP έκανα clean cache/dalvnik και στη συνέχεια Factory Reset. Αμέσως μετά φλάσαρα την ελληνική 8.0 stable και ευτυχώς το κινητό εκκίνησε και μέχρι στιγμής δείχνει όλα ΟΚ. Τώρα το αν είμαι κλειδωμένος ή όχι σας παραθέτω screenshot από cmd. Tελικά είμαι ή δεν είμαι? Και τι πρέπει να κάνω για να μην μου ξανασυμβεί κατι τέτοιο? Στο λογαριασμό μου στην MI υπάρχει εντολή για ξεκλείδωμα αλλά δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Αρα είμαι κλειδωμέν…

• Μπρίκαρε ???

Gusgen - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά! Ξαφνικά το Mi Note Pro την ώρα που διάβαζα κάτι στον Οpera, εμφάνισε το λογότυπο MI όπως στην εκκίνηση και έμεινε εκεί! Δεν αναβόσβησε η οθόνη απλά εμφανίστηκε το λογότυπο και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μπώ στο Fastboot αλλά και στο TWRP. Οτι κι αν κάνω η συσκευή δεν εκκινεί! Εχω περασμένη μέσα την 7.3.2.0 stable αλλά δεν είχα κάνει ποτέ ξεκλείδωμα του bootloader όπως αναφέρετε τελευταία στο site. Την είχα περάσει με ADB ακολουθώντας το οδηγό για Note Pro. HELP!!!

• @dnomikos ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τη πρόταση για βοήθεια. Θα δοκιμάσω να κάνω Factory Reset, επειδή όμως δεν το έχω ξανακάνει μια ερώτηση. Απλά μπαίνω TWRP επιλέγω Format, κάνω swipe για Factory reset και μετά κανονικά Install τη ρομ? Δεν κινδενεύουν να σβηστούν οι ρομ που έχω περασμένες στο φάκελο Download εφόσον το Factory reset σβήνει τα πάντα??

• @Bodai σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δυστυχώς δεν έχει καμία σχέση το οποιοδήποτε ρούτερ προσπαθήσω να συνδεθώ. Ο λόγος ? Δεν ενεργοποιείται καν το WIFI μένει μαύρο, αδρανές, ανενεργό πως να το πώ. Κρίμα πάντως, αν εχει κάποιος άλλος να προτείνει κάτι... Ηδη εχει προβλήματα το ΜΙUI που κάνω υπομονή μήπως και βελτιωθούν αλλά δεν βλέπω φως! Μάλλον θα το στείλω.

• @Bodai Ναι τα δεδομένα δουλεύουν και κλήση έκανα.

• Παράθεση από Gusgen: “@marios648 εγώ επέστρεψα στην 7.3 με την ίδια πάντα διαδικασία. Έκανα μόνο WIPE Cache/Dalvik στο TWRP και την φλάσαρα. Για το φίλο @dtsilog που αναφέρθηκε στην version TWRP. Ξαναπέρασα την TWRP βάσει του οδηγού αλλά τελικά είναι η ίδια με αυτή που είχα και πριν. TWRP 3.0.0.0 by Mic. Tελικά κανείς άλλος δεν έχει περάσει την 7.5 σε Note Pro ????? ” Ξαναπέρασα το TWRP, έκανα κατά γράμμα την εγκατάσταση και πάλι το WiFi δεν λειτουργεί !!!! Kάποιος γνώστης του αντικειμένου τι μπ…

• @satriani.gr το WiFi σου δουλεύει κανονικά?

• @marios648 εγώ επέστρεψα στην 7.3 με την ίδια πάντα διαδικασία. Έκανα μόνο WIPE Cache/Dalvik στο TWRP και την φλάσαρα. Για το φίλο @dtsilog που αναφέρθηκε στην version TWRP. Ξαναπέρασα την TWRP βάσει του οδηγού αλλά τελικά είναι η ίδια με αυτή που είχα και πριν. TWRP 3.0.0.0 by Mic. Tελικά κανείς άλλος δεν έχει περάσει την 7.5 σε Note Pro ?????

• Παράθεση από dtsilog: “Υπάρχει περίπτωση να φταίει η έκδοση twrp με την οποία έγινε το flash της 7.5; Σε redmi 3 όταν πήγα από gtv 7.3.1 σε νεότερη έκδοση, αντιμετώπισα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, το wifi δε μπορούσε να ενεργοποιηθεί με τίποτα. Εφταιγε ότι στην παλιά rom είχα twrp 3.0.0r2. Μόλις άλλαξα στο τελευταίο twrp η rom εγκαταστάθηκε κανονικά και το wifi δούλευε μια χαρά. Αν θυμάμαι καλά το προβληματικό twrp δεν έβγαλε μήνυμα τερματισμού της εγκατάστασης και είχε κάνει κατευθείαν μόνο του ε…

• Παράθεση από Bodai: “@marios648 και εσυ @Gusgen τι ενεργειες κάνατε για να διορθώσετε το προβλημα? δοκιμάσατε να φλασάρετε την προηγούμενη rom που είχατε? Η διαδικασία της εγκατάστασης τελείωσε κανονικά? ” Είχα την stable V7.3. Κατέβασα την καινούργια V7.5 στο PC, copy/paste στο Download φάκελο του κινητού, έλενξα ΜD5 ήταν σωστό, και ξεκίνησα το φλασάρισμα. Όλα πήγαν μια χαρά, έκανα στο τέλος wipe cache/dalnik, και boot κανονικά. Όλα έδειχναν μια χαρά εκτός από την στιγμή που πήγα να ανοίξω το W…

• Παράθεση από marios648: “Ρε παιδια το wifi δεν ενεργοποιηται με τιποτα... Πως να παω στην προηγούμενη ενημέρωση??? ” Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα κι εγώ σε Mi NOTE PRO. Όλα έγιναν κανονικά αλλά πλέον WiFi τέλος!!!! Τι κάνουμε ??? HELP!!!

• Mi5 Black vs Mi5 White

Gusgen - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Δύο είναι τα χρώματα... Μαύρο και Μαύρο... Οπότε μάλλον θα διάλεγα Μαύρο!!!

• Τώρα έχω stable 7.2.1.0 και την είχα περάσει με τον οδηγό ADB κτλ. Πάντως έχετε δίκιο κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχει η TWRP. Δοκίμασα να μπω σε TWRP με κρατημένα τo Power & Volume UP και βγάζει για λίγο το logo και μετά η συκευή σβήνει! Έκανα Reboot => Revocery και δεν γίνεται τίποτα η ίδια συμπεριφορά (κυκλακι που γυρίζει μετά logo και μετά το κινητό σβήνει!!! Αρα δεν μπορώ να μπώ ούτε recovery ούτε twrp !!!! Tελικά έκανα την διαδικασία όλη από την αρχή και πέρασα με επιτυχία θέλω να πιστεύω τη…

• Το έκανα κι αυτό δυστυχώς το τηλέφωνο κάνει τα ίδια. Εφόσον επιλέγω το πακέτο αναβάθμισης την ρομ, κάνει σαν να κλείνει μετά βγάζει το logo MI και μετά από 5 sec σβήνει η οθόνη.

• Δοκίμασα να το κατεβασω στο PC και πάλι τα ίδια! To αρχειο με ενσυρματη συνδεση κατέβηκε άψογα στο PC τσέκαρα και MD5 (σωστό) και μέγεθος 706.7mb. To πέρασα στο κινητό με copy-paste (άνοιξα το φάκελο downloads του κινητού και εκει επικόλλησα) και πάλι τα ίδια! Τσέκαρα το MD5 στο κινητό και είναι σωστό ΑΛΛΑ το μέγεθος είναι πάντα 742mb !!! ???

• Ευχαριστώ και πάλι για την άμεση βοήθεια! Είμαι ακόμα στην stable 7.2.1.0. Ναι ο τρόπος που έβαλα αρχικά την 7.2.1.0 ήταν μέσω PC με dos εντολές ADB. Αν και έχω πολύ καλή σύνδεση VDSL θα δοκιμάσω τώρα να την κατεβάσω στο PC πρώτα. Δεν ξέρω αν έχω TWRP. Εγκαταστάθηκε άραγε με την stable 7.2.1.0?

• Δυστυχώς κάτι δεν πήγε καλά. Επέλεξα πακέτο αναβάθμισης έγβαλε για λίγο το κυκλάκι που δείχνει ότι κάτι κάνει, στην συνέχεια έσβησεη οθόνη και βγήκε το σήμα ΜΙUI όπως όταν ανοίγει και μετά από λίγα δεπτερόλεπτα το απόλυτο σκοτάδι.! Ευτυχώς το τηλ μετα από 10 λεπτά που είχε σβήσει ξαναάνοιξε κανονικά! Αρα μάλλον ο τρόπος που επέδειξε ο Caeser δεν λειτουργεί στο δικό μου. Άλλος τρόπος???

• Ευχαριστώ και πάλι Μέγα Caeser!