Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 28.
-
Παράθεση από Eulogison: “Εγω το έψαχνα ο άθλιος σαν kairo αν έκανες και εσυ το ίδιο λάθος ψαξε cairo γράφεται με c Αλλα εντάξει σιγά το θέμα με τον καιρό τα ελληνικά με νοιάζουν Να ρωτήσω παιδιά, υπάρχει τρόπος να αλλάξω τις δυο επιλογές ασκισεων που έχει το band ; Έχει διάδρομο και ένα άλλο για ασκήσεις, θέλω για παράδειγμα να βάλω περπάτημα αλλά δε θέλω να έχω μαζί το κινητό για να το βάζω;πο την εφαρμογή, οπότε αναρωτιομουν αν υπάρχει τρόπος να αλλάξω ενα απο τα δύο διαθέσιμα mode που έχει στ…
-
Παράθεση από amavroudis: “Settings, additional settings, date and time... ” Δεν υπάρχει το Κάιρο στη λίστα..!!
-
Σε ποιο menu ακριβώς στο κινητό βάζουμε "Κάιρο"???
-
Την καλημέρα μου στη κοινότητα. Μια ερώτηση.. Στο ΜΙ ΜΑΧ 3 (China version με official ξεκλείδωμα & MIUI by xiaomi-miui.gr 10 8.9.20, με ποιον τρόπο βάζω την τελευταία χωρίς να χάσω τις εφαρμογές μου?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από nikosild: “Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι και εγώ να συνεισφέρω στην προσπάθεια σας ως VIP. Εαν η πληρωμή γίνει σήμερα, ποια μέρα θα λάβω με email την τελευταία Develpoter ROM για το κινητό μου (MI MAX 3) που να περιλαμβάνει OTA updates? ” Το Mi-Max 3 όπως και μερικές άλλες συσκευές έχουν Android 9 ROM, και αυτή την στιγμή υπάρχει πρόβλημα με τα OTA μέσω της εφαρμογής αναβάθμισης (Updater), καθώς κρασάρει η εφαρμογή.Δεν είμαστε σε θέση ακόμη να πούμε με ακρίβεια πότ…
-
Παράθεση από amavroudis: “Μέσω twrp διαλέγεις τα πάντα που δεν είναι 0b και τα περνάς σε υπολογιστή. Σε περίπτωση που πάθεις ζημιά φλασαρεις τη rom που είχες όταν έκανες το backup και περνώντας το backup είσαι όπως ήσουν. ” Έχω MIUI 8 και θέλω να πάω σε MIUI 9. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην περνάω όλες τις εφαρμογές ξανά μια προς μια (ή έστω τις ρυθμίσεις τους)? Η πάμε πάλι από το σημείο μηδέν και θα μου πάρει μέρες-βδομάδες?
-
Παράθεση από amavroudis: “Τι έχεις πάνω στο τηλέφωνο σου; official ή custom rom; ” Custom Developer Ελληνική XTRV 8.9.20 Beta
-
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι και εγώ να συνεισφέρω στην προσπάθεια σας ως VIP. Εαν η πληρωμή γίνει σήμερα, ποια μέρα θα λάβω με email την τελευταία Develpoter ROM για το κινητό μου (MI MAX 3) που να περιλαμβάνει OTA updates?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από nikosild: “Καλημέρα, στη 1η σελίδα αναφέρεται πως "To Mi-Max 3 (Nitrogen) θα έχει Android 9 ROM από εδώ και πέρα." ενώ στον πίνακα με τα κινητά το Mi-Max 3 το δείχνει με version 8.1 Ποιο από τα δύο ισχύει τελικά??? ” Ο πίνακας είναι παλιός και θα ανανεωθεί.Το nitrogen mi max 3 έχει android 9 rom. ” Με ποια προγράμματα, μπορώ να σώσω όλες μου τις εφαρμογές (είναι αρκετές...) για να μη τις περνώ ξανά μια προς μια?
-
Καλημέρα, στη 1η σελίδα αναφέρεται πως "To Mi-Max 3 (Nitrogen) θα έχει Android 9 ROM από εδώ και πέρα." ενώ στον πίνακα με τα κινητά το Mi-Max 3 το δείχνει με version 8.1 Ποιο από τα δύο ισχύει τελικά???
-
Παράθεση από Maronbil: “Παράθεση από nikosild: “Με ποιόν τρόπο αποτρέπω το αυτόματο "killing" της εφαρμογής "Automaton Locker-Smarter lock" από τον Task Manager? Μετά από λίγο η εφαρμογή κλείνει από μόνη της και πρέπει κάθε φορά μετά από λίγο να την ξαναφορτώνω.” φιλε μου πηγαινε Κεντρο ασφαλειας/Δικαιωματα/Αυτοματη εναρξη και επελεξε το.” Δεν φταίει αυτό, το πρόβλημα είναι πως η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν εμφανίζεται στον Task Manager έτσι ώστε να την κλειδώσεις με λουκέτο, οπότε συνεχώς ψοφάει.
-
Power button
Μήνυμαδε τη γνωριζα αυτη τη λειτουργια, ευχαριστω
-
Power button
ΜήνυμαΜε ποιόν τρόπο αποτρέπω το αυτόματο "killing" της εφαρμογής "Automaton Locker-Smarter lock" από τον Task Manager?Μετά από λίγο η εφαρμογή κλείνει από μόνη της και πρέπει κάθε φορά μετά από λίγο να την ξαναφορτώνω.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από nikosild: “Για όποιον ενδιαφέρεται η οθόνη να ξεκλειδώνει κατευθείαν/μόνο με το Power Button (δίχως κωδικό, δίχως σύρσιμο, δίχως τίποτα): "Επιλ. για προγραμματιστές >> Άμεση πρόσβαση στο σύστημα >> ON"” Just for the record, ...στο δικό μου Note 2, στην τελευταία GTV-5.10.16 η επιλογή είναι απενεργοποιημένη...” Απαράδεκτο! Εγώ έχω ακόμη τη 5.9.18 λόγω μπαταρίας. Προφανώς η καλύτερη ROM μέχρι στιγμής...για διάφορους λόγους.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από nikosild: “με ποιον τροπο μπορω να ανοιγω κατευθειαν την οθονη διχως απολυτως κανενα κλειδωμα ουτε φυσικα συρσιμο οθονης?” Τι εννοείς, χωρίς σύρσιμο? Να ανοίγεις κατευθείαν χωρίς τη lock screen?” Ναι!
-
με ποιον τροπο μπορω να ανοιγω κατευθειαν την οθονη διχως απολυτως κανενα κλειδωμα ουτε φυσικα συρσιμο οθονης?