Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.

• oκ ευχαριστώ.Οπότε αύριο μόλις μου ξεκλειδώσει επιτέλους το bootloader θα φλασάρω με fastboot μέθοδο την official global rom (που έχω ήδη κατεβάσει στο pc)με το xiaomiflash.exe.Έχω κατεβάσει και το xiaomitool (ξέρετε του ιταλού) και είχα προσπαθήσει να περάσω την global rom με κλειδωμένο το bootloader αλλά στην περίπτωση του 5 plus μου ζητούσε να το ξεκλειδώσω πρώτα =============== Φεβ 24th 2018, 6:14pm =============== Παιδια ξεκλειδωσα το bootloader σημερα.Καποιος οδηγος για να περασω την offic…

• Απ'ότι κατάλαβα παιδιά δεν ήταν κάποιο τυχαίο λάθος που μου στείλανε την κινεζική rom από bangood.Αnyway πλέον μου έμειναν 24 ώρες για το ξεκλείδωμα του bootloader.Μια ερωτηση να κάνω,το plexvpn χρειάζεται πάλι να το χρησιμοποιήσω?Φαντάζομαι ότι αφού συνδέθηκε ο mi account με τη συσκευή πριν από 15 μέρες δε χρειάζεται να το επαναλάβω αυτό με το plexvpn ετσι δεν είναι?

• Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.Ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι με ξεκλειδωμα bootloader και μου φανηκε δυσκολο αρχικα αλλα μετα τις οδηγιες που ελαβα ειδα οτι δεν ηταν και κατι τραγικο.Οποτε περιμενω τωρα.Προτιμω την global rom για να εχει και την ελληνικη γλωσσα

• Λοιπον το εκανα και μου εβγαλε αυτο για τις 360 ωρες να δοκιμασω ξανα.Αρα ειμαι σε καλο δρομο?Πρεπει να περιμενω ομως 2 εβδομαδες ε?Θα χρειαστει παλι αυτη η εφαρμονη plexvpn ή μπορω να τη σβησω απο τωρα?

• κατεβασα το plexvpn αλλα οταν επιλεγω china shenzen δεν ειναι δωρεαν η συνδεση και δε με αφηνει να συνδεθω.Κανω κατι λαθος?

• παιδια καλησπερα.Μολις αγορασα το xiaomi redmi 5 plus απο bangood και ενω εγραφε οτι θα ερθει με official global stable rom μου ηρθε με την chinrese stable rom.Προσπαθησα αρχικα να ξεκλειδωσω το bootloader της συσκευης για να φλασαρω την global stable rom αλλα μου βγαζει καποιο error 100008 μπλα μπλα στα κινεζικα API οταν παω στο mi unlock status στο add account and device.Μετα οταν παω στο εργαλειο miflash unlock σταματαει στο 99% και μου βγαζει ενα μηνυμα στο pc current account is not bound to…