Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 20.

• Mi mix 2 bricked [SOLVED]

Georgema - - Mi-Mix 2 (Chiron)

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “@Georgema Ανέβασε λίγο φωτογραφία να δω πως σε αναγνωρίζει το Κινέζικο στον οδηγό μου, αν θέλεις κατέβασε μια recovery rom και να το δούμε μαζί κατά της 11 το βράδυ να μπω μέσω TeamViewer ” Φίλε μου και φίλοι μου σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθειά σας. Τελικά λύθηκε ως εξής. Προχώρησα με το ξεκλείδωμα του bootloader και αφού ολοκληρώθηκε προχώρησε από μόνο του σε εγκατάσταση της fastboot ROM!!! Αρα το πρόβλημα το εντοπίζω στον κλειδωμένο bootloader όπου παρόλες τις σα…

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Με αυτούς τους οδηγούς δοκίμασες ? Κάντε flash με το Mi Pc Suite Chinese ακόμα και με κλειδωμένο bootloader (fastboot) Κάντε flash με το Mi Pc Suite Chinese ακόμα και με κλειδωμένο bootloader (recovery) ” Δοκίμασα και τους δύο οδηγούς. Στον μεν fastboot δεν προχωράει καθόλου, στον δε recovery αναγνωρίζει το κινητό, κατεβάζω τη developer ROM και το πάω χειροκίνητα αλλά δεν προχωράει τίποταα ούτε στον υπολογιστή και κυρίως δεν εμφανίζει καμία μπάρα στο τηλέφωνο!!! Τόση ζημ…

Μήνυμα

Έχω το mix 2 με locked bootloader. Έχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα αλλά ενώ μου έχει έρθει κωδικός για κάποιο λόγο δε δουλεύει. Προσπάθησα λοιπόν να βάλω την τελευταία developer και ενώ ξεκινάει κανονικά μπαίνει σε bootloop. Μπορώ να μπω σε fastboot η σε recovery mode αλλά ότι δοκίμασα που βρήκα εδώ μέσα η αλλού στο Internet δε προχωράει. Προσπάθησα να φλασαρω την fastboot rom αλλά και πάλι τίποτα. Έχετε καμιά ιδέα ή πάει για πέταμα; Μπορεί κάποιος από εδώ να βοηθήσει από κοντά;

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

Georgema - - Recoveries

Μήνυμα

Τελικά έβαλα το TWRP by Mr Raines από εδώ [MIUI DEVICE TEAM] Final TWRP Recovery by MrRaines Without TouchScreen Issues! - Mi MIX - Xiaomi MIUI Official Forum και όλα πήγαν καλά!

Georgema - - Recoveries

Μήνυμα

Οπότε δεν???

Georgema - - Recoveries

Μήνυμα

Με όλα όσα δοκίμασα... Από 3.0.2 μέχρι 3.1.1...Σκέφτομαι μήπως φταίει η τελευταία αναβάθμιση

Georgema - - Recoveries

Μήνυμα

Σε Mi Mix με έκδοση global stable 8.5.4.0 (MAHMIED) ενώ δείχνει ότι κάνει κανονικά την εγκατάσταση και bootάρει στο twrp μετά δε μου παίζει. Το δοκίμασα σε όλες τις εκδόσεις που βρήκα εδώ. Συγκεκριμένα δεν αποκρίνεται στην αφή οπότε δε μπορώ να προχωρήσω μετά τη πρώτη σελίδα. Εχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να παίζει?

• Παράθεση από makis1024: “Με Mi flash πάμε σε official fastboot rom. ” Δηλαδή πρέπει με miflash να πάω σε fastboot rom και μετά πέρασμα twrp και μετά πέρασμα της τελευταίας global stable;

• Έχω περασμένη σε Mi Mix την aroma developer και θέλω να γυρίσω στην original international. Πρέπει να την κάνω από twrp με wipe όλα;

• Δύο θέματα τουλάχιστον για το Mi MIX που έχω: 1. Η τελευταία που έχω βάλει είναι η 8.31. Μερικές φορές όταν τελειώνει η κλήση η οθόνη παραμένει μαυρισμένη και δε μπορώ να πατήσω το κουμπί να κλείσει η γραμμή. Φταίει κάτι γι αυτό ή είναι bug? Μπορώ να κάνω κάτι? 2. Στην προηγούμενη είχα εγκαταστήσει τη Google camera με τις αλλαγές που χρειάζονται για να μη κρασάρει και να βγάζει σωστά τις φωτό με τη μπροστινή κάμερα και όχι ανάποδα. Οταν έβαλα την 8.31 αυτό χάθηκε και πρέπει να τα ξανακάνω. Στη κ…

• Ωραία. Το εγκατέστησα κι ενώ ζήτησα την Google camera και root...δε μου δείχνει κάποια εφαρμογή σχετική. Το ίδιο και με τον root explorer. Επίσης ζήτησα να μην εγκατασταθεί το MIUI mail...εγκαταστάθηκε. Του ζήτησα να εγκαταστήσει τον Dolphin...τίποτα. Τι παίζει? ****** Ακυρο. Για κάποιο λόγο δεν είχαν κάτσει. Εκανα εγκατάσταση μόνο αυτά από τον installer και όλα καλά!!

• Εχω το Mi Mix με original international stable ROM από τη Xiaomi (Miui global 8.2.5.0). Για να εγκαταστήσω τη τελευταία AROMA developer από εδώ τι wipes πρέπει να κάνω? Θα χάσω και τις φωτογραφίες-μουσικές μου?

• Υποστήριξη από κοινοτητα

Georgema - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη απάντηση! Το θέμα μου είναι το εξής. Στο vickmall το έχουν είτε με μαμά ROM είτε με multilanguage με χρέωση 2 ευρώ. Να το πάρω με τη multilanguage που λένε η θα γεμίσω κινεζιες Και θα μου βγει η ψυχή να το φέρω στα ίσα του;. Ευχαριστώ πολύ Και πάλι.

• Υποστήριξη από κοινοτητα

Georgema - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Θα υπάρχει Υποστήριξη της κοινότητας γι αυτό το τηλέφωνο;

• Τη δοκιμάζω εγώ τώρα. Μέχρι στιγμής μια χαρά φαίνεται. Θα υπάρξει όμως καινούρια ελληνική η να τη γυρίσω στη αγγλική ώστε να παίρνω τις εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις; Γιατί μου φαίνεται ότι η ξένη παίρνει κανονικά κάποιες βελτιώσεις ανά βδομάδα.

• CWM με fastboot σε Mi2

Georgema - - Mi-2 (Aries)

Μήνυμα

Μα αυτό είναι το θέμα. Δεν γίνεται από τον Updater. Μόνο από το miflash γίνεται. Εχουν κλειδώσει κάπως το mirecovery. Το θέλω για να δοκιμάσω τη lollipop.

• CWM με fastboot σε Mi2

Georgema - - Mi-2 (Aries)

Μήνυμα

Προσπαθώ να εγκαταστήσω το CWM με fastboot και το miflash σε Mi2. Εχω κατεβάσει το cwm-mi2-cn-2014-11-06-recovery.zip και μέσα έχει το cwm-mi2-cn-2014-11-06-recovery.img. Οτι και να κάνω με το miflash δεν εγκαθιστά τίποτα απολύτως. Είναι κάποια παράμετρος που δε ξέρω? Για παράδειγμα βλέπω ότι αν κατεβάσω μια fastboot ROM έχει διάφορα .bat αρχεία μέσα και αναλόγως τρέχεις αυτό που θέλεις από το miflash. Αντίστοιχα το cwm που έχει μόνο το .img μέσα και τίποτα άλλο πως μπορώ να το εγκαταστήσω? Αν έ…

• Για το Mi2 έχει μείνει στην 4.8.29? Δε θα υπάρχει υποστήριξη άλλη?

• Weather BZ

Georgema - - Google Play Store

Μήνυμα

Πως μπορώ να το βάλω να εμφανίζεται στη lockscreen?