Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.
-
Αλλαγή οθόνης
niklos - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΚαλησπέρα, μου έχει σπάσει επίσης η οθόνη από Mi4 note, χωρίς προβλήματα στο touch. Ξέρουμε κάτι έμπιστο για service σε Θεσσαλονίκη;
-
Τη κάρτα μου την είχανε κόψει πριν 2χρονια στον ΟΤΕ. Ποτέ δεν είχε παρουσιάσει πρόβλημα από τότε
-
Έγινε σε κατάστημα στη περιοχή μου, και μου είπαν ότι όλα οκ. Εν τω μεταξύ η sim μου ήταν σε εφεδρικό κινητό, οπότε όσο το είχαν αυτοί δεν είχε sim μέσα
-
Μετα από σέρβις κινητού (καθαρισμό λόγω αλάτων) και επανατοποθέτηση sim, ενώ αναγνωρίζει τη sim (π.χ. όταν τη βγάζω μου λέει "sim αφαιρέθηκε", και αναγνώριση δικτύου), δεν μου δίνει καθόλου σήμα (βλ. Μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης).
-
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για τη δουλειά σας! Πρώτο ποστ και για εμένα. Στις 28/12/2017 μου έπεσε επίσης μέσα σε λιμνάζοντα νερά (κανονική βουτιά). Αφαίρεσα θήκη, το στέγνωσα εξωτερικά και έπαιξα με τα κουμπιά της έντασης, τα οποία για κανα μισάωρο έβγαζαν συνεχώς μικρές ποσότητες νερού. Για το επόμενο 3ωρο όλα δούλευαν ρολόι. Αφελής ως ήμουν, δεν προχώρησα σε καμιά από τις βασικές ενέργειες (απενεργοποίηση συσκευής, αφαίρεση μπαταρίας, στέγνωμα με πιστολάκι, τοποθέτηση σε ρύζι) ως όφειλα, κι α…