Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.

• Χρόνια Πολλά! Η εβδομάδα των Παθών συνεχίζεται. Συνήθως κάνω backup τα αρχεία μου με copy paste στον υπολογιστή. Όμως την πάτησα. Είπα να εμπιστευτώ τις φωτογραφίες google. Τις ανέβασα και τις έσβησα από το κινητό. Το μετάνιωσα αλλά restore στο κινητό δεν γίνεται. Τις ξαναβρήκα με το DiskDigger που έκανε σάρωση στο κινητό. Το πρόβλημα είναι ότι όταν το συνδέω με τον υπολογιστή για να τις πάρω, ο φάκελος DCIM φαίνεται αλλά όχι τα περιεχόμενα. (Απ' το κινητό όλα φαίνονται κανονικά). Ενεργοποίησα τ…

• Θεωρώντας ότι το πρόβλημα με τα sms είναι σημαντικό και απαράδεκτο για κινητό-ναυαρχίδα, (πρόβλημα που δε συνάντησα ποτέ, ούτε και στα πιο παλιά και φθηνά), αποφάσισα να το πάω πίσω. Στο service του Plaisio κάνανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Έβαλε ο υπάλληλος στο τηλ. μία επαφή (το κινητό του) και έστειλε sms. Το πρόβλημα παρέμενε. Μου το άλλαξαν με άλλο. Πίστευα ότι έπεσα σε ελαττωματικό προϊόν. Στο σπίτι διαπίστωσα ότι και το καινούριο είχε το ίδιο θέμα. Το πρόβλημα με τα sms τελικά διο…

• Όλα καλά. Οι απορίες λύνονται και αρχίζω να χαίρομαι το κινητό. Πραγματικά πολύ γρήγορο. Υπάρχει κάτι όμως που με χαλάει. Όταν ανοίγω τα μηνύματα sms, φαίνονται οι αριθμοί τηλεφώνου και όχι τα ονόματα όσων έστειλαν. Περνάει λίγη ώρα και μετά στη θέση των αριθμών εμφανίζονται τα ονόματα. Για να καταλάβετε: 6936.....2 Γεια. Αργότερα γίνεται: Γιάννης Γεια.

• Καλημέρα. Οι λύσεις βρέθηκαν με τη βοήθειά σας και ευχαριστώ. Αποριών συνέχεια... - Ταχείες κλίσεις πώς βάζω; (2 σπίτι, 3 δουλειά κλπ) - Επαφές συγχρόνισσα με google, όμως ημερολόγιο ΟΧΙ. (Στο Samsung αυτό γινόταν μόνο με την εφαρμογή "ημερολόγιο Google"). Πρέπει αυτήν να χρησιμοποιήσω; - Μεταφορά sms από Samsung σε Mi6. Πώς; Μπορεί να είναι ερωτήσεις νηπιαγωγείου για κάποιους αλλά δείξτε κατανόηση!

• Τους κωδικούς από διάφορα wi-fi που είχα, μεταφέρονται; Στο Samsung ήταν ένα αρχείο σαν text.

• Θα τα ψάξω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

• Καλησπέρα στη παρέα. Κάτοχος από σήμερα του Mi6 από Plaisio. Προέρχομαι από Samsung παλιό. Διάβασα τις 35 πρώτες σελίδες. Έχω για αρχή 3 απορίες. Ακόμη το περιεργάζομαι και δεν έχω βάλει sim. 1) Στις ρυθμίσεις της μπαταρίας μου βγάζει ένδειξη για 1 ζήτημα που πρέπει να διορθωθεί. Η ένδειξη φεύγει μόνο αν ενεργοποιήσω την εξοικονόμηση μπαταρίας. (Έτσι κάνει και σε σας;) 2) Δεν βρίσκω στις ρυθμίσεις την επιλογή "Λογαριασμοί" για να βάλω το gmail μου. 3) Όταν κατεβάζω από πάνω εκείνη την κουρτίνα μ…