Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-24 από 24.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαιδιά έχω θεματάκι. Έχω ξανακάνει την διαδικασία ξεκλειδώματος σε redmi note 3 παλαιότερα. Το κινητό εκλάπει και τώρα θέλω με τον ίδιο λογαριασμό να ξεκλειδώσω πάλι την νέα μου συσκευή redmi 4. Γίνεται αυτό; Ενώ είμαι έτοιμος να ξεκλειδώσω bootloader μπαίνω στην εφαρμογή στο pc κάνω Login και μου βγάζει αυτό: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29394/ και αν πατήσω go και unlock now μου βγαζει αυτο: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29395/ Τι πρέπει να κάνω; Δοκίμασα και το Host…
-
Καλησπέρα! Παιδιά μόλις παρέλαβα redmi 4 prime. Μπορείτε να καταλάβετε τι rom έχω; Τσέκαρα ότι έχω κλειδωμένο bootloader. Προχωράω απευθείας σε ξεκλείδωμα; Ευχαριστώ!forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29309/
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΧαιρετώ το Forum! Παιδιά καθώς νέος στο forum και ολίγον άσχετος θέλω την πολύτιμη βοήθεια σας Μόλις παρέλαβα το note 3 pro μου και είμαι ενθουσιασμένος αλλά έχω την εξής ερώτηση. Έχω την άδεια για ξεκλείδωμα του bootloader, τον έχω τσεκάρει και είναι όντως κλειδωμένος και είμαι στο βήμα να τον ξεκλειδώσω. Η rom που έχω είναι: MIUI 8 6.8.18 beta. Πρέπει να κατεβάσω όπως λέει ο οδηγός την china developer ROM? Ευχαριστώ!