Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 41.
-
Η Μακεδονία είναι Ελληνική +1 και από μένα Ελλαδάρα
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαπείτε μου λοιπόν με ποιο τρόπο τη βάζω από fastboot αλλιώς ένα λινκ από που να κατεβάσω
-
ΜήνυμαΤην κατέβασα από τον σύνδεσμο που μου έστειλε ο demakhs
-
Μήνυμαέσβησα κ την ξαναεβαλα έκανα restart το κινητό τίποτα
-
Μήνυματην κατέβασα την έβαλα στο κινητό και πάω στο updater και δεν την βρίσκει πουθενά. Θα μας τρελάνει? ?
-
Μήνυματην κατεβάζω και θα ενημερώσω
-
Μήνυμαάρα να κατεβάσω την 6.8.18 ?
-
Μήνυμαβασικά κατέβασα τις τελευταίες και μάλιστα δοκίμασα 4 διαφορετικές και μου λέει συνεχώς το ίδιο. Τις κατέβασα από υπολογιστή
-
Μήνυμαπροσπαθώ να ξεκλειδωσω φίλου το redmi note 3 pro. Φοράει miui global 8.0 stable 8.0.6.0. Ακολουθωστόσο τον οδηγώ και κατέβασα developer rom Κίνας. Πήγα στην εφαρμογή updater πάτησα στο επιλέξτε πακέτο ενημέρωσης και μου γράφει can not verify update package Καμιά ιδέα τι να κάνω για να ξεκλειδώσω και να περάσω ελληνικη rom ?
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από Panik13: “Προσπαθώ να ξεκλείδωσε φίλου μου note 3 pro Ποια developer rom της Κίνας να κατεβάσω γιατι εχει πολλές επιλογές όταν μπαίνω MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Το κινητό φοράει global stable ” Κατεβασε την global dev και πέρνα την από τον updater ” εχει πολλές επιλογές στην global dev Να τις κατεβάσω όλες κ να κάνω δοκιμές με την καθεμία ?
-
Απο την στιγμή που έχουμε κάνει όλη τη διαδικασία υποτίθεται ότι πλέον το κινητό ειναι rootαριστερό ? Γιατι περνώντας την 6.9.22 εμφανίζει recovery σε κινεζικά ?
-
Μήπως ξέρει κανείς γιατι δεν παίζει τα βίντεο όταν μπαίνω στο σάιτ,του ζουγλα ? Πρέπει να πείραξω κατι στις ρυθμίσεις του πλοηγού ? Πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή ?
-
Ξανάκατεβασα απο την αρχή την ελληνική rom και ολα πήγαν καλά Σας ευχαριστώ απο καρδιάς Μια ερώτηση. Αναβαθμίσεις παίρνει αυτόματα στο updater η πρέπει να φλασαρω κάθε φορά ?
-
Ξεκλειδωτος ειναι Πφφφφφ
-
Εκανα install Αυτή τη φορά προχώρησε στο τελευταίο στάδιο που βγάζει δυο κουτάκια Αριστερά τι wipe δεξιά το reboot system Πάτησα δεξιά οπως λέει ο οδηγός αλλα εχει κολλήσει πάλι με το σηματάκι στη μέση
-
ετσι είναι κάθε βήμα που κάνω μου βγάζει αυτές τις κόκκινες γραμμές Μεχρι κ στ wipe/format/yes το ιδιο μου βγάζει
-
Μέσα απο το recovery που ήμουν πάτησα Μπακ μετα reboot και μετα recovery
-
Πάλι στο wipe βγάζει τα ίδια κόκκινα γράμματα στην αρχή. Μετα μου γράφει done
-
Παράθεση από lallasgr: “Πας wipe->format data->yes Μετά θα πας να κάνεις reboot to recovery Και αφού ξαναμπείς twrp πας στο Advanced->adb sideload και θα τρέξει σωστά για να κάνεις εγκατάσταση τη ρομ μέσω sideload Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” να ξανακάνω wipe ? Τη ρομ την έβαλα πάλι απο storage Να κάνω κατευθείαν install αντί απο sideload ?