Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.
-
Το κινητό το βλεπω στο my computer σαν portable device
-
Το βλέπει σαν android adb interphase Τη ρομ την εχω ήδη μέσα στο κινητό Καλώδιο otg δεν εχω δυστυχώς Να κάνω format data ? Αν ναι πως γίνεται ?
-
Τιποτα ολα έγιναν κανονικά Με εχει πιάσει απελπισία
-
Εχω απο το Λίνκ που ειναι στον οδηγό για Redmi pro twrp3.0.2_by_mic_omega.zip - Google Drive
-
Ναι βγάζει ακριβώς τα ίδια σφάλματα
-
το βλέπει σαν Google nexus adb και κάνω απεγκατάσταςη αλλα μόλις κάνω search μου το ξαναβγάζει Update τα άλλαξα ολα είδε τους drivers αλλα μόλις εκανα flash συνεχίζει βγάζει τα κόκκινα γράμματα που έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα
-
Τα εχω και τα 2. Παρατήρησα ότι μπαίνω απο twrp σε sideload στην αρχή μου βγάζει κατι κόκκινα γράμματα. E:String resource ' compiled by congnghe24 ' not found E:String resource flash happy not found E:unable to load /twres/languages/zn_CN xml Τι να κάνω ?
-
Αν δεν εχω απο που τους κατεβάζω ?
-
Καλησπερα!ακολουθησα τους οδηγους πέρασα China dev rom για να ξεκλείδωσε bootloader συνεχισα να βαλω την ελληνικη ρομ εκανα τα βηματα ενα ενα ολα σωστα νομιζω,έβαλα την ελληνική ρομ στο internal storage αλλα δεν την έβλεπε.ειπα να την περασω μεσω sideload.το sideload τελειωσε κανονικα και επιτυχως και μου εβγαλε 2 επιλογες back και reboot system πατησα το reboot system οπως ελεγε ο οδηγος και το κινητο δεν ανοιξε!κολλαει στο σημα mi και μενει εκει! εχω κανει κατι λαθος? Στις συσκευές γράφει ότι …
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΚαταρχάς η βοήθεια σας ειναι τρομερά χρήσιμη και δεν θέλω μετριοφροσυνες απο μέρους σας Κ γω την ίδια άποψη εχω ότι ξεκλείδωσαν αλλο λογαριασμό κ έστειλαν μήνυμα σε εμένα απο λάθος τους Για καλό κ για κακό άνοιξα κ ένα δεύτερο αλλα θα δοκιμάζω ταυτόχρονα κ απο τον πρώτο μπάσκετ και τον ξεμπλοκάρουν Ποτε δεν ξέρεις
-
ΜήνυμαΑυτο κάνω απλα χάρηκα με το μήνυμα στο 3μερο αλλα φαίνεται ότι Αργούμε ακόμα για ξεκλείδωμα
-
ΜήνυμαΣτην επαναφορά κωδικού με παραπέμπει στο account μου και με τους 2 τρόπους Το μήνυμα στο κινητό που μου δίνει άδεια ξεκλείδωματος φαίνεται να ειναι το ξεκάρφωτο Παράθεση από kostasrose: “Παράθεση από Panik13: “Στο username είτε βάλω το τηλέφωνο μου είτε το Mail κάνω log in στο ιδιο account ID ” Δοκίμασε να κάνεις login και για username βάλε τον αριθμό ID και κωδικό αυτόν που γνωρίζεις. ” invalid username
-
ΜήνυμαΣτο username είτε βάλω το τηλέφωνο μου είτε το Mail κάνω log in στο ιδιο account ID
-
ΜήνυμαΈναν λογαριασμό εχω.ειχα κάνει εγγραφή με τηλέφωνο. Μου ήρθε το μήνυμα το οποίο μου γράφει για permission στον λογαριασμό με τον τάδε ID. Όταν όμως συνδεθώ σε αυτο τον ίδιο λογαριασμό εχω αλλο ID και μου λέει ότι περιμένω έγκριση. Θα σκάσω. Που βρέθηκαν τα δυο ID ?
-
Μήνυμαοταν μπαίνω στο Apply for unlocking Mi devices μου γράφει submitted wait for review Παρόλα αυτα στο κινητό μου εχει έρθει μήνυμα you ve been granted the permission to unlock device. Επίσης παρατηρησα ότι στο μήνυμα γράφει διαφορετικό ID απο αυτα που μου εμφανίζει όταν συνδέομαι στο account μου και ας μην εχω ανοίξει δεύτερο
-
ΜήνυμαΝα σβήσω αυτόν που εχω κ μα τον αποσυνδεσω απο το κινητό ? Να φτιάξω άλλον όποτε θα περιμένω πάλι 2-3 σωστά ?
-
ΜήνυμαΤο unlock tool το κατέβασα. Μόλις πήγα να κάνω sign in μου βγάζει ότι your device isn't supported from mi unlock
-
ΜήνυμαΔεν με αφήνει. Μου λέει ότι το email ειναι already in use
-
ΜήνυμαΜου εχει έρθει μήνυμα στο κινητό που γράφει you have been granted the permission to unlock the device. Αν εννοείς αυτο τότε ναι
-
ΜήνυμαΚάτοχος Redmi Pro πέρασα την dev rom οπως λέει ο οδηγός και μόλις φτάνω στο unlock tool μου γράφει your device isn't supported by Mi Unlock