Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-14 από 14.
-
Στο κατάστημα το αλλάξανε με καινούργιο χωρίς να με κουράσουν καθόλου!!! Περίμενα ότι θα με ταλαιπωρήσουν με το "να το δει πρώτα το service" αλλά αποδήχθηκα λάθος. Πολύ ευχάριστη εμπειρία. Το κινητό φόραγε global stable 9.2 και κάνω αναβάθμιση στην τελευταία 9.5.10. Νομίζω θα το αφήσω προς το παρόν με αυτήν. Μιας και θα το έχει η ανηψία μου το κινητό δεν θέλω να επέμβω περισσότερο. Σας ευχαριστώ ξανά όλους για τη βοήθεια και το χρόνο σας
-
οκ, ευχαριστώ πολύ όλους... θα επιστραφεί αύριο και θα ενημερώσω...
-
Στην αρχή προσπάθησα να το ανοίξω από το power χωρίς να είναι συνδεδεμένο στο φορτιστή. Δεν έκανε τίποτα... μόλις το έβαλα στο φορτιστή άρχισαν οι επανεκκινήσεις... οι οποίες συνεχίζονται όταν βγάλω το κινητό από το φορτιστή
-
Το πόσο έχω εκνευριστεί δεν λέγεται... απογοητεύτηκε και η μικρή... αν δεν γίνει τίποτα θα πάει πίσω αύριο το πρωί Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από beholder2572: “Ανάβει το κόκκινο λαμπάκι ότι φορτίζει και μετά από λίγο φορτώνει το mi logo και αρχίζει τις επανεκκινήσεις... ” Επανεκκινήσεις κάνει μόνο συνδεμένο ??Αν προσπαθήσεις να το ανοίξεις χωρίς να είναι σε φορτιστή η υπολογιστή κάνει το ίδιο ή είναι νεκρό??? ” Όταν το βγάζω από το φορτιστή συνεχίζει τις επανεκκινήσεις χωρίς να μπορώ να…
-
οκ, το έχω στο φορτιστή και θα περιμένω λίγη ώρα... drivers έχουν περαστεί κανονικά.... το περίεργο είναι ότι δεν κλείνει κιόλας πατώντας +,- και power, δηλαδή όταν το βγάζω από το φορτιστή συνεχίζει τα bootloop χωρίς να μπορώ να το σταματήσω!!!
-
καλησπέρα παιδιά, Χρειάζομαι τα φώτα σας. Αγόρασα σήμερα ένα νέο κινητό για την ανηψιά, redmi note 4X snapdragon. Το συνδέσαμε στον φορτιστή γιατί δεν άνοιγε με το κουμπί, θεωρώντας ότι η μπαταρία είναι άδεια. Ανάβει το κόκκινο λαμπάκι ότι φορτίζει και μετά από λίγο φορτώνει το mi logo και αρχίζει τις επανεκκινήσεις... το κινητό μπαίνει σε fastboot αλλά δεν μένει παρά μερικά δευτερόλεπτα. Σε recovery δεν μπαίνει... κάποια στιγμή πετάει ένα κινέζικο μενού αλλά δεν μένει ούτε ένα δευτερόλεπτο εκεί…
-
Παράθεση από GR-Macedon: “Το δικό μου ηρθε με μια παλιορομ και ξεκλειδωτο. Έβαλα official china dev με το sp flash tool. Παρέμεινε ξεκλειδωτο (πολυ παραξενο). Μετά έβαλα twrp ,το οποίο εκανε wipe cache και dalvik μόνο όταν έκανα φορμάτ τα data. Πριν δεν μπορουσε και εβγαζε αδυναμια. Μετά πέρασα την ελληνική. Η xiaomi αρχίζει να κάνει κρυπτογράφηση τα data με αποτέλεσμα τα πράγματα να δυσκολεύουν κι αλλο. ” Το ίδιο έγινε και με το δικό μου... ξεκλείδωτος bootloader και μετά το πέρασμα της κινέζικ…
-
Μόλις παρέλαβα και εγώ... το έχω για φόρτιση για να ξεκινήσουμε μετά τις επεμβάσεις Δεν ξέρω τι γίνεται με τον bootloader ακόμα, ωστόσο δεν έχω πάρει οκ για ξεκλείδωμα από την xiaomi... εχώ μπεί και στο αγγλικό φόρουμ και έχω κάνει κάποια ποστ αλλά ακόμα τρώω πόρτα... τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;
-
Επιλογή θήκης?
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα, για θήκες έχετε να προτείνεται κάτι για το κινητάκι μας; Εχω δει αυτές: Aluminum Metal Frame Bumper + PC Mirror Back Case Cover LUPHIE Aluminum Metal Bumper Ipaky Silicone Case Η πρώτη είναι αρκετά εντυπωσιακή αλλά δεν ξέρω πόσο καλή προστασία προσφέρει, η δεύτερη είναι ένα απλό frame ή δε ipaky αν και φαίνεται καλή ως προστασία καλύπτει τελείως την πλάτη του κινητού με αυτό το μαύρο πλαστικό που δεν είναι και τόσο ελκυστικό κάθε γνώμη ή άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη
-
Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από beholder2572: “Το κινητάκι (32αρι) έφτασε Παρασκευή Ελλάδα, με παραγγελία 7/11 απο geekbuying και αποστολή στις 12/11... έχω κατεβάσει τα πάντα και αναμένω με ανυπομονησία να έρθει στα χέρια μου να το σιάσω... μόνο τα νύχια μου που δεν τρώω... θα πάω να στηθώ έξω από τα ΕΛΤΑ με ταμπελίτσα διαμαρτηρίας για την καθυστέρηση ” Από 20/10 ακόμα δεν έχει πατήσει Ελλάδα το δικό μου... Θέλεις να συνεχίσουμε την κόντρα? ” ...και δεν εχουν περασει και λιγα redmi pro απο …
-
Το κινητάκι (32αρι) έφτασε Παρασκευή Ελλάδα, με παραγγελία 7/11 απο geekbuying και αποστολή στις 12/11... έχω κατεβάσει τα πάντα και αναμένω με ανυπομονησία να έρθει στα χέρια μου να το σιάσω... μόνο τα νύχια μου που δεν τρώω... θα πάω να στηθώ έξω από τα ΕΛΤΑ με ταμπελίτσα διαμαρτηρίας για την καθυστέρηση :p